icon

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta

bara_lego
12. okt 2016

Máte radi zvieratká? Dúfam, že áno, pretože tu pre vás mám päť nádherných stavebníc LEGO DUPLO Cesta okolo sveta! V každej z nich je hneď sedemnásť krásnych zvieratiek, s ktorými zažijete kopec dobrodružstiev 🙂 Ak ich chcete vyhrať, napíšte mi, aké zvieratko je u vás doma najobľúbenejšie a prečo. Bude to divoký tiger, roztomilá panda alebo napríklad hravá veverička? Každému súťažiacemu pošleme srdiečko, päť vybraných odpovedí odmeníme navyše stavebnicou LEGO DUPLO Cesta okolo sveta. 🙂

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta
mika169
15. okt 2016

U nas jednoznacne psik 😊 Sabinka ma jedneho doma, tak je u nas veselo. Velmi rada ho krmi a odkedy sama chodi, tak ho aj venci..jednoducho musi drzat voditko, inak krici na cele sidlisko daj, daj.. 😃

katarik44
15. okt 2016

Nas Oliverko ma rad kocura mojej sestry, ktory ma prezyvku Putin 😀 a zboznuje vodnu korytnacku, co mna velmi netesi, lebo jej strka ruku do akvaria a neviem ci sa bat viac toho, ze ho kusne alebo ze sa popritom rozpadne akvarko. A este lubime plysovu sovu od krsnych, top hracka, ktora sa da dat na ruku a vieme mavat kridlami🙂)

ruahine
15. okt 2016

U nás je teraz naj tato maco a macíčok Adamko - dvaja medvedíci z Lega Dupla "Lesopark" 😀 . 3-ročný syn s nimi trávi celé dni, všetko im ukazuje, zoznamuje ich s ostatnými zvieratkami, ale úplne najradšej im hľadá maminku 🙂 , naposledy to bola žirafa, lev, aj teta ošetrovateľka - prosto hocijaká figúrka, ktorá nemá pár, medzidruhové párenie u nás "nema problema" 😀 . Treba mu už zohnať maminu medvedicu, nech synak vie, ako sa veci majú 🙂 .

zuzinkav
15. okt 2016

Máme troch psíkov, takže hrať sa s nimi je pre nášho staršieho synka bežnejšie ako s hráčkami 😀 má ich rád asi preto, že sa o nich dá všelijako opierat, rád sa k ním tuli, alebo len tak sadne ako do kresielka k tomu najväčšiemu a pozerá rozprávku.. Z hračiek má najradšej zirafku Z lega

vladkulienka
15. okt 2016

Dcerka ma rada vela zvieratiek. Aj vecer si vzdy rozpravame rozpravky o zvieratkach, ktore byvaju v lese. Okrem ineho je v nom aj krtko, jezko, macko usko, vcielka maja, kohutik a rozne ine. A kedze v tom lese sa zvieratka maju radi a zazivaju rozne dobrodruzstva, chce v nom byvat kazdy. Uz sa tam pristahovala cela vesela farma a naposledy to bola tlapkova patrola. U nas vzdy vecer je ticho a tatinko rozprava rozpravku. Vsetci pozorne pocuvame. Najoblubenejsie su momentalne tlapky- psikovia a jedneho dnes dcerka dostala k meninam...

petrapod
15. okt 2016

Jeeej tak toto je presne ta,ktoru sme vybrali spolu s nasim drobcom na Vianoce. Teraz mame maniu chodit do Kocky /BM/ a stavat si lego. Vcera sme aj zas jedno kupili. Co sa tyka zvieratiek nepoznam dieta ktore by nechcelo chytit, pomojkat ,postiskat nieco tak chlpatucke ako je psik, macicka , ci zajacik. Obdivuje konika, oslika aj prasiatko🙂 tak isto aj nas babka ma psika ked ho lizne krici pusinka bola🙂 je dobre detickam dovolit ,ale aj upozornit na to co moze a co nie co sa tyka zvieratiek. 🙂

zuzana814
15. okt 2016

Nas rocny ma najradsej macky a starsi trojrocny okrem inych zvieratiek aj sovy - lahko sa mu pamatalo slovicko "owl" z anglictiny, tak ich vsade nachadzal. Raz bol v izbe a zavolal na ocka: Ockoo, ockoo, pod sem! A ked ocko prisiel, povedal: Tu nie su sovy. Ocko sa spytal: A mali byt? a maly na to: Nie! 🙂 Na tuto historku si spomeniem, ked vidim sovu 🙂 Na internete som nasla tento vtipny ilustracny zaber-macu medzi sovami, nieco pre nasich 2 loptosov ;)

komarekmik
15. okt 2016

U nas su to surikaty 🙂 Pri kazdej navsteve zoo utekame najprv za nimi a potom je cas na ine zvieratka ;) ale celkovo su zvieratka najoblubenejsie hracky nasej dcerky. Sice surikata v nom legu duplo nie je, paradna cesta okolo sveta by nas velmi potesila 😉

monasek84
15. okt 2016

U nas jsou ted na vyslunni vsechny zviratka z farmy, protoze maly asi milionkrat denne posloucha Old McDonald had a farm 🙂

veronika2601
15. okt 2016

u nas vyhravaju jednoznacne zvieratka kt. mame u babky a to sliepocky zajacky kozicky holubky a psikovia...cez prazdniny denno denne pomahali krmit tieto zvieratka, ocko je polovnik a preto je u nas vztah k zvieratkam pozitivny starsi uz bol par krat prikrmovat zvietatka aj v lese...bol nadseny.boli sme v zoo odchadzali sme domov s placom pretoze sme tam nechali zvieratka🙂🙂🙂!!..myslim ze to lego by obom spravilo velku radost

gurmanka
15. okt 2016

U nas doma to vyhrava korytnacka. Dcerka chodi plavat od 6 mesiacov a na stene bola nakreslena korytnacka. Velmi sa jej zapacila a vsade ju teraz hlada. Dokonca sme kvoli tomu boli aj v korytnacom "sanatoriu", kde sa korytnacky zotavuju zo zraneni napr. z rybarskych sieti alebo zo zrazky s niecim. Darovala im svoje "vreckove" ☺ a stravila pri nich 2 hodiny len pozeranim. Sami sme prekvapeni, ze si nasla takehoto milacika ☺

alienka000
15. okt 2016

U nás je najobľúbenejší zajo. Je ti nielen prvé zvieratko, čo sa naučila pomenovať ale ešte ho aj babka s dedkom majú doma ako domáceho maznáčika 🙂 A preto aj babka nie je len obyčajná babka ale malá ju volá babka-zajo 😀

ancka
15. okt 2016

Moje deti su posadnute lienkami. Mame doma jednu velku plysovu a tej cele leto nosili zive lienky, lebo vyhlasili, ze to je ich maminka. Aj na karnevale nesmela chybat lienka. Nakreslili ich uz snad milion a vyrobili sme ich uz tiez dost, ci uz zo skrupiniek od orechov alebo z roliek od toaletneho papiera

aninap
15. okt 2016

Tak u nas vedu naše domáce "nanajky" - sliepky, tak ich pomenovala naša malá, lebo ked ich chodíme chovať volá na ne "na,na,na..." A potom este zajkovia. Tich keď vidí, začne krčiť noštek a ukazovať ako robí zajko. Každý psík na ulici je náš kamarát a je ich tu naozaj dosť - to víska od radosti, dupká a smeje sa ked ich vidí... A nesmiem zabudnúť na mačičky, ktoré musi vždy ponaháňať... No jednoducho so zvieratkami sme skoro každý deň, ci uz vonka alebo si o nich čítame v knižkách 🙂

zornickam
15. okt 2016

U nás sú to ovečky - kamošky, a mačičky.

nairi
15. okt 2016

ahoj u nás vedů tučniaci 🙂 ale ještě nedávno to byly dinosauři 🙂 jinak velký kámoš je náš kocour , který je se 4 letou dcérkou velká nerozlučná dvojica 🙂

kosicatko
15. okt 2016

U nas boduje vevericka,nasa mala ma zazitok z kontaktnej zoo v LM kde jej vevericka ohryzkavala sunknicku a potom jej vyliezla po tricku na plece a tam sa usadila a sedela. Bola rozkosna a od vtedy zbierame lieskovce pre vevericky a zhaname plysovy alebo akukolvek hracku vevericky a zatial sa nam podarilo zohnat len malinku zo znameho vajicka s prekvapenim. ☺💖🎁

sienska23
15. okt 2016

Rybka (ibka), lebo je to Barborkina prva kresbička, ktorú dnes kresli celý deň.

levice13
15. okt 2016

Moja takmer 2 rocna Petka miluje delfinov. Odkedy ich videla na dovolenke nazivo, stale o nich rozprava, nazvala ich TUCI. Nielen ona ale aj jej sestra Barborka a aj maminka miluju Lego duplo zvieratka, stale sa snazime dokupovat nove. Velmi sme sa potesili, ked sme v obchode videli toto krasne Lego, kde je velryba (este ho ale doma nemame). Podarilo sa nam zohnat zo starsieho lega kosatku. Ale velmi by sme si zelali, aby sa do zoznamu zvieratiek dostal aj delfin.

adriankabalaz
16. okt 2016

Unas najobľúbenejší je psík.Asi preto lebo máme doma psíka 🙂

fidorka221
16. okt 2016

Moja dcérka obľubuje akékoľvek zvieratká. Najviac ju snáď fascinujú mačky, možno aj preto, že susedove často križujú našu záhradu keď idú na lov 😉
Syn má rád väčšie šelmy - levy a tigre, na ktoré sme sa v lete boli pozrieť aj v Košickej ZOO. Ani jedno vsak zo spomínaných zvieratiek vo verzii Duplo zatial nemáme.

badimeria
16. okt 2016

Ahoj mam dve uzasne deti (ale to asi kazda 😁)jeden uz ma 5r druhy tri mesiace miluje psa vsak mam malo tak teraz si doniesli domov este jedneho stena labrosa a prvy je yorkshire ale uz stary pan😊😊😊a druhe zvieratko co mu vrta v hlave a neda pokoj su vevericky nervozny ze sa nedaju chytit hladkat a nemoze priniest domov hi tak mozno legova vevericka by prelomila lad dakujeme

anicka245
16. okt 2016

Doma nemame zive zvieratko, ale obidve babky maju psikov, tak tam sa s nimi rad zahra, ale doma ma plysove zvieratka, najobľúbenejší je slonik a nedávno sa pridala aj myš ( je to potkan, ale pre neho je to myš ). Matejko je ale taký, ze on obdivuje každé zvieratko, ked vidí vtacika veľmi sa tesi, alebo cez leto ked pocul vonku vyhravat cvrcky, tak chodil za mnou, aby som mu ukazala obrázok toho zvieratka, ktoré vonku hra a ked som mu cvrcka na obrazku ukazala veľmi sa tesil s povedal aký je krásny 🙂

eduska181
16. okt 2016

Náš 9 mesačný synček ešte len začína objavovať svet, ale snažíme sa mu čo najviac priblížiť zvieratká. Zvieratiek máme doma kopu, od mačičiek, psov, hydiny... až po korytnačky. Zatiaľ ale obľubuje zvieratá, ktoré sú malé ako on :D Top vedie mačička Doňa María :D a kocúrik Lujgi. Aj náš prvý rodinný výlet bol do ZOO. Tam sme tiež natrafili na malé zvieratká kozičky a kapybary. Tie sa mu najviac páčili. Aj z Lega Dupla mu postupne chceme kupovať sady, kde sú zvieratká. Už máme jednu krabičku, kde bola mačička ale zatiaľ ju len papá a žužle :D. Aj veľké zvieratká si určite obľúbi, ale zatiaľ len vo forme hračiek.

erikaemkina
16. okt 2016

Sutaže boli len do Soboty ak som to dobre pochopila

ri_jana
16. okt 2016

@erikaemkina kde je prosim pisane info kedy konci? Tu v prispevku to nieje , alebo? Vdaka

juliet221
16. okt 2016

kedze mi doma ziadne zvieratko nemame aj tak mam pocit ze mam doma riadny zverinec. manzel a moje 3 deti ked sa zacnu jasit a nahat a neviem co vsetko. zrazu mam doma celu zologicku. najstarsi syn (6rokov) vsak tuzi po psikovi co neni moc realne do bytiku s 5 ludmi. mladsi syn (3roky) by mal najradsej doma spiderman ak sa to da povazovat za zvieratko 🙂 🙂 🙂 a najmladsia dcerka (2roky) len same mendvede

erikaemkina
16. okt 2016

@ri_jana Ako ved pridávajte , mne to je jedno 😉
Jedna kočka sa pytala , no asi v prvej ktorá bola , a že do Soboty bola .. všimla som si ako písala ..

zalesacka
16. okt 2016

Nasa Natalka ma rada vsetky zvieratka, ci uz plysove, alebo zive. Ked mala asi 2 mesiaciky, milovala plysoveho levika-hrkalku, do ktorej neobratne strkala prsteky a veselo mu blabotala. Teraz je to plysova ovecka, s ktorou kazdu noc zaspava. Zo zivych zvieratiek ma najradsej psikov a macicky, ale tesi sa, ked vidi akekolvek zvieratko. Vzdy vtedy vyska a tieska rucickami, chce vsetky zvieratka hladkat a pomojkat sa s nimi 🙂

martinaman
16. okt 2016

Nase najoblubenejsie zvieratka su nasa macka a psik Britney a Jenny 🙂 od malicka spolu vystrajaju sibalstva 🙂