icon

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta

bara_lego
12. okt 2016

Máte radi zvieratká? Dúfam, že áno, pretože tu pre vás mám päť nádherných stavebníc LEGO DUPLO Cesta okolo sveta! V každej z nich je hneď sedemnásť krásnych zvieratiek, s ktorými zažijete kopec dobrodružstiev 🙂 Ak ich chcete vyhrať, napíšte mi, aké zvieratko je u vás doma najobľúbenejšie a prečo. Bude to divoký tiger, roztomilá panda alebo napríklad hravá veverička? Každému súťažiacemu pošleme srdiečko, päť vybraných odpovedí odmeníme navyše stavebnicou LEGO DUPLO Cesta okolo sveta. 🙂

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta
nevesta17
15. okt 2016

Moji dvaja drobci majú najradšej žirafku, no venujú sa všetkým zvieratkám, ktoré majú, lebo lego duplo milujú a dokážu s ním neuveriteľné veci postaviť. Detská predstavivosť nemá hranice, veľakrát sa na to pozerám s údivom, že ako ich to mohlo napadnúť, že ja by som to tak nepostavila. A keby im pribudlo ďalších zopár "kúskov", asi by od radosti nevedeli, čo skôr postaviť.

lalai
15. okt 2016

S legom sa vzdy zahrame
zvieratka si skladame.
Postavime ZOO
kde je zvierat mnoho.
Najlepsi je vsak lev,
vsade pocut jeho rev.
Aj ja viem revat ako on
spytajte sa susedov.
Aj sestre som dal skolu
teraz reveme spolu 🙂

zebrickaa
15. okt 2016

U nas je obľúbeným zvieratkom pes, kedze jedneho doma mame a Lily ho miluje 😍 a potom krtko (z rozprávky), ktory nam doma tancuje 🙂

ri_jana
15. okt 2016

Z lego postaviciek lubi uplne vsetky zvieratka , tak ako aj žive ....
A duplo je u nas TOP hračka, aj ked mame "iba" 4 sady zda sa mi to malicko .
Vyhra by nas veeeeeeelmi potesila 💜

jane0123
15. okt 2016

U nas momentalne macicka a morca 🙂

rybkazuzka
15. okt 2016

My máme našu Micku a môj synček ju má veľmi rád

maruskasb
15. okt 2016

Kedze toho Risko vela nenarozprava,miluje zvieratka,ktore lahucko napodobni bez slov 😉 Vedie u nas levik... a ten nas teda poriadne vrciii 😀 Nezaostava vsak ani konik a rybky 😉

dada1252
15. okt 2016

Ja mam dvoch malych šintrov, a stale sa o zvieratka len biju. Najradšej však maju sliepočky, ktore často doma nahaname po dvore. Ale ani lev a tiger nezaostavaju. Doma stale napodobnuju.

dankasla
15. okt 2016

Najoblubenejsie zvieratko našej malej dcérky je prasiatko z LEGO DUPLO Farma ale má rada aj zvieratká z LEGO DUPLO Lesopark.

styrizuby
15. okt 2016

Mala ma zvieratka (a skrutky) zatial uplne najradsej, zo zvieratiek asi najviac psikov a konikov. Tieto dve zvieratka uz vie aj zvukovo napodobnit. Konik musi aj nejak lepsie chutit, lebo toho aj stale ozuzlava, ostatne zvieratka su celkom v zachovalom stave, ale konik uz vykazuje znamky domaceho tyrania.🙂 Zvieratka chodime pozerat aj do ZOO, mame rocnu vstupenku, tak chodime pozerat cca kazda 2 tyzdne co je nove, kto ma nove babatka, ako rastu, nakrmit kozicky, rybky, kacicky...

nc
15. okt 2016

Dobry den,
maleho najoblubenejie zvieratko z lega je tucniak, ale rad sa hrava aj s hrochom a krokodilom. Daju sa im krasne otvarat usta a moze im do nich davat rybu alebo steak. A mala sa najradsej hrava s macickou. Ale taktiez ma rada zirafu ktorej dava pappat kvetinky. 🙂 🙂 🙂

katka310
15. okt 2016

U nás je najobľúbenejší psík, lebo presne takého istého máme na dvore a tak ho môže mať aj v izbičke 🙂

lelatala
15. okt 2016

Moje dcérky, Nati a Kati, zbožňujú všetky zvieratká. Momentálne staviame dom a staršia dcérka Nati si do neho plánuje zobrať - dve mačičky, psíka, koňa, ovečky a barana, sliepočky a kohúta, zajaca, žirafu, tigra a klokana. 🙂
Mladšia Kati to má isté - MAČIČKU. Rozprávku o Psíčkovi a mačičke - ako piekli tortu čítame už dva mesiace každý večer.
A ešte jedna vec je istá, všetky budú chované pre radosť a nie na zjedenie! To je podmienka! 🙂 😀 😉

jankavra
15. okt 2016

ahojte, u nás sú to rybičky, malému sa veľmi páči ako plávajú v akváriu a najväčšiu radosť má keď im sype papanicu 🙂

martinkabala
15. okt 2016

Adamkove najobľúbenejšie zvieratko je kačka 🙂 Vedel to povedať skôr ako "mama", aj ked to vtedy znelo ako "tačta" 🙂 U nas mame veľké jazero, kde na jar a na jeseň pravidelne prilieta veľa kaciek a tým máme o zábavu postarané - nosime im suchý chlebík a rožky a tešíme sa ako im chutí 🙂 Aj prvá básničky, ktorú vedel povedat bola: "Pláva kačka po jazere, vo vode si šaty perie,......"

rica1
15. okt 2016

U nás je najobľubenejšia veľryba 😀 táto konkrétne musí s nami všade, aj v lete na dovolenke najskor ona do vody potom naša malá 😀 a duplo okolo sveta keď tam vidí tu veľrybu tak ju až tak trasie 😀 takže to bude veľké prekvapko keď ju dostane 🙂 lebo zatiaľ to chodíme len obzerať vždy keď sme v hračkárstve

adel47
15. okt 2016

Naš Matuško by chcel mat konika, opicu, mačičku, havka a mohla by som pokračovat, pretože každy den je to niečo ine.....ale kedže byvame na byte musi sa uspokojit len s tymi legovymi🙂

arielka134
15. okt 2016

Rybička dory 🙂 už pláva aj u nás doma v akváriu a synátor 3r ju pravidelne kŕmi

bibyke
15. okt 2016

@bara_lego Malého najobľúbenejšie zvieratko je samozrejme koník a keď je u nás jarmok alebo iná slávnosť ,dostať ho z neho dole je nemožné..ale keďže máme doma psíka tak aj ten je jeho láska a teda lásku k zvieratám nás syn zdedil zrejme po nás , rodičoch,pretoze my zvieratká zbožňujeme a aj preto máme doma nášho psíka,ktoreho sme si adoptovali a mali sme aj kocurika ,ktorý sa k nam tiež pritulal..proste aj zvieratká to cítia ,že sú na správnom mieste 😉😊

bibyke
15. okt 2016

Ešte jedna foto s našim psíkom, aj takéto bývajú u nás rána😊

flower85
15. okt 2016

Každé z našich 3 detí má v obľube iné zvieratko . najstarší 7 ročný syn má už dlhšie obľúbeného medvedíka čistotného a hoci sa v zoo dozvedel, že medvedík až taký čistotný v skutočnosti nie je, on si poctivo ukladá veci na svoje miesto a nemá rád neporiadok.5 ročná dcérka vraví, že sa jej najviac páčia opice a slon, ale sníva o psíkovi ,alebo škrečkovi a malá 2 ročná dcérka na otázku aké zvieratko má najradšej odpovedala, že miau - mačičku,ale jej výber je dosť obmedzený druhom zvieratiek, ktoré vie pomenovať 🙂) Na druhej strane, zvieratká sa jej páčia od malička a na rozdiel od starších detí sa ich ani nebála a v zoo či miestnom parku z nich mala vždy veľkú radosť🙂

nikalea_at
15. okt 2016

Ahojte ...no tak vzhľadom na to ze nas maly objavovatel ma čerstvý 1 rok tak nás baví všetko výlety do zoologickej sú super Teo Nero i nič iné len hiiiiii hiiiiii takže nemožno u nás povedať že jedno mame radi a druhé ešte radšej 🙂 no jedine ktoré vie napodobniť je zatiaľ havko

katarinagregusova
15. okt 2016

Tak moj maly jednoznacne najradsej napodobnuje prasiatko 🙂 . Velmi sa mu to zapacilo na vylete na Habakukoch kde videl mangalice :D

lanah
15. okt 2016

U nás vyhráva jednoznačne mačička. Asi preto že tato má na ňu alergiu a ja ako mama jej prítomnosť nedokážem vystáť 😀 😀

danadany
15. okt 2016

U nás je naj mačka Leuška, ktorá je lepšia ako pes. Spolu sa hrajú, vlezie je do domčeka a ona spokojne čaká a stále jej kupuje nejaké mačacie maškrty

katkullka
15. okt 2016

My máme radi kocura s ktorým sa stále hráme

bajuska21
15. okt 2016

U nas je najobľúbenejšie zvieratko mačička. Bolo to prvé zvieratko, ktoré sa naučil ako rozpráva. Aj keď rozprávať ešte stále nevie, ale svojou rečou jej hovori: I love you.

yanni
15. okt 2016

Nasa najmöadsia (14 mesiacov) miluje asi vsetky zvierata na svete. Aj tie korytnacky, co ju ako ca. 7 mesacnu pohryzli 😕 (no pchala prsty, kam nemala 😀 )
Nie vazne, momentalne zijeme v Saudskej Arabii a tu zial vela zvierat nie je. Nejake tie macicky, jeden psik a len sane tavy. Tie su takmer nase domace zvierata 😀
Ale asi najradsej ma ovecky. Clovek uz nic ine nepocuje len be be be 😀 😀 😀
S jednou chlpatou aj spava 😀

elysa
15. okt 2016

Náš malý bude mať v decembri 2 roky. Hovorím mu, že keď bude taký dobrý ako doteraz, keď bude poslúchať, tak mu Ježiško donesie darčeky a že budeme písať list Ježiškovi, že čo by si od neho prijal. No proste už ho pripravujem na Vianoce 🙂 Ale ešte tomu nerozumie, nevie čo JEŽIŠKO znamená. Vždy keď mu to spomeniem, tak začne funieť ako keď napodobňuje JEŽKA a začne ukazovať na keramického ježka, ktorého máme ako jesennú výzdobu 😀 Takže..... U nás je momentálne najviac v kurze zo zvieratiek práve ježko, ktorý nám podľa nášho syna donesie aj Vianočné darčeky 😀

hapau
15. okt 2016

@bara_lego U nás doma dcéra zbožňuje mačičku, pretože túži po živom mačiatku, ktoré by mohla hladkať do vyplznutia 🙂 Syn má 1,5 roka a všetky zvieratká podľa neho štekajú. Takže predpokladáme, že sa mu najviac páči pes. Aj keď sme von a vidí psa, ide vyskočiť z kočíka, aby ho mohol pohladkať. 🙂