SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta
Máte radi zvieratká? Dúfam, že áno, pretože tu pre vás mám päť nádherných stavebníc LEGO DUPLO Cesta okolo sveta! V každej z nich je hneď sedemnásť krásnych zvieratiek, s ktorými zažijete kopec dobrodružstiev 🙂 Ak ich chcete vyhrať, napíšte mi, aké zvieratko je u vás doma najobľúbenejšie a prečo. Bude to divoký tiger, roztomilá panda alebo napríklad hravá veverička? Každému súťažiacemu pošleme srdiečko, päť vybraných odpovedí odmeníme navyše stavebnicou LEGO DUPLO Cesta okolo sveta. 🙂

U nas momentalne macicka a morca 🙂
Kedze toho Risko vela nenarozprava,miluje zvieratka,ktore lahucko napodobni bez slov 😉 Vedie u nas levik... a ten nas teda poriadne vrciii 😀 Nezaostava vsak ani konik a rybky 😉
Ja mam dvoch malych šintrov, a stale sa o zvieratka len biju. Najradšej však maju sliepočky, ktore často doma nahaname po dvore. Ale ani lev a tiger nezaostavaju. Doma stale napodobnuju.
Najoblubenejsie zvieratko našej malej dcérky je prasiatko z LEGO DUPLO Farma ale má rada aj zvieratká z LEGO DUPLO Lesopark.
Mala ma zvieratka (a skrutky) zatial uplne najradsej, zo zvieratiek asi najviac psikov a konikov. Tieto dve zvieratka uz vie aj zvukovo napodobnit. Konik musi aj nejak lepsie chutit, lebo toho aj stale ozuzlava, ostatne zvieratka su celkom v zachovalom stave, ale konik uz vykazuje znamky domaceho tyrania.🙂 Zvieratka chodime pozerat aj do ZOO, mame rocnu vstupenku, tak chodime pozerat cca kazda 2 tyzdne co je nove, kto ma nove babatka, ako rastu, nakrmit kozicky, rybky, kacicky...
Dobry den,
maleho najoblubenejie zvieratko z lega je tucniak, ale rad sa hrava aj s hrochom a krokodilom. Daju sa im krasne otvarat usta a moze im do nich davat rybu alebo steak. A mala sa najradsej hrava s macickou. Ale taktiez ma rada zirafu ktorej dava pappat kvetinky. 🙂 🙂 🙂
U nás je najobľúbenejší psík, lebo presne takého istého máme na dvore a tak ho môže mať aj v izbičke 🙂
Moje dcérky, Nati a Kati, zbožňujú všetky zvieratká. Momentálne staviame dom a staršia dcérka Nati si do neho plánuje zobrať - dve mačičky, psíka, koňa, ovečky a barana, sliepočky a kohúta, zajaca, žirafu, tigra a klokana. 🙂
Mladšia Kati to má isté - MAČIČKU. Rozprávku o Psíčkovi a mačičke - ako piekli tortu čítame už dva mesiace každý večer.
A ešte jedna vec je istá, všetky budú chované pre radosť a nie na zjedenie! To je podmienka! 🙂 😀 😉
ahojte, u nás sú to rybičky, malému sa veľmi páči ako plávajú v akváriu a najväčšiu radosť má keď im sype papanicu 🙂
Adamkove najobľúbenejšie zvieratko je kačka 🙂 Vedel to povedať skôr ako "mama", aj ked to vtedy znelo ako "tačta" 🙂 U nas mame veľké jazero, kde na jar a na jeseň pravidelne prilieta veľa kaciek a tým máme o zábavu postarané - nosime im suchý chlebík a rožky a tešíme sa ako im chutí 🙂 Aj prvá básničky, ktorú vedel povedat bola: "Pláva kačka po jazere, vo vode si šaty perie,......"
U nás je najobľubenejšia veľryba 😀 táto konkrétne musí s nami všade, aj v lete na dovolenke najskor ona do vody potom naša malá 😀 a duplo okolo sveta keď tam vidí tu veľrybu tak ju až tak trasie 😀 takže to bude veľké prekvapko keď ju dostane 🙂 lebo zatiaľ to chodíme len obzerať vždy keď sme v hračkárstve
Naš Matuško by chcel mat konika, opicu, mačičku, havka a mohla by som pokračovat, pretože každy den je to niečo ine.....ale kedže byvame na byte musi sa uspokojit len s tymi legovymi🙂
Rybička dory 🙂 už pláva aj u nás doma v akváriu a synátor 3r ju pravidelne kŕmi
@bara_lego Malého najobľúbenejšie zvieratko je samozrejme koník a keď je u nás jarmok alebo iná slávnosť ,dostať ho z neho dole je nemožné..ale keďže máme doma psíka tak aj ten je jeho láska a teda lásku k zvieratám nás syn zdedil zrejme po nás , rodičoch,pretoze my zvieratká zbožňujeme a aj preto máme doma nášho psíka,ktoreho sme si adoptovali a mali sme aj kocurika ,ktorý sa k nam tiež pritulal..proste aj zvieratká to cítia ,že sú na správnom mieste 😉😊
Každé z našich 3 detí má v obľube iné zvieratko . najstarší 7 ročný syn má už dlhšie obľúbeného medvedíka čistotného a hoci sa v zoo dozvedel, že medvedík až taký čistotný v skutočnosti nie je, on si poctivo ukladá veci na svoje miesto a nemá rád neporiadok.5 ročná dcérka vraví, že sa jej najviac páčia opice a slon, ale sníva o psíkovi ,alebo škrečkovi a malá 2 ročná dcérka na otázku aké zvieratko má najradšej odpovedala, že miau - mačičku,ale jej výber je dosť obmedzený druhom zvieratiek, ktoré vie pomenovať 🙂) Na druhej strane, zvieratká sa jej páčia od malička a na rozdiel od starších detí sa ich ani nebála a v zoo či miestnom parku z nich mala vždy veľkú radosť🙂
Ahojte ...no tak vzhľadom na to ze nas maly objavovatel ma čerstvý 1 rok tak nás baví všetko výlety do zoologickej sú super Teo Nero i nič iné len hiiiiii hiiiiii takže nemožno u nás povedať že jedno mame radi a druhé ešte radšej 🙂 no jedine ktoré vie napodobniť je zatiaľ havko
Tak moj maly jednoznacne najradsej napodobnuje prasiatko 🙂 . Velmi sa mu to zapacilo na vylete na Habakukoch kde videl mangalice :D
U nás vyhráva jednoznačne mačička. Asi preto že tato má na ňu alergiu a ja ako mama jej prítomnosť nedokážem vystáť 😀 😀
U nás je naj mačka Leuška, ktorá je lepšia ako pes. Spolu sa hrajú, vlezie je do domčeka a ona spokojne čaká a stále jej kupuje nejaké mačacie maškrty
U nas je najobľúbenejšie zvieratko mačička. Bolo to prvé zvieratko, ktoré sa naučil ako rozpráva. Aj keď rozprávať ešte stále nevie, ale svojou rečou jej hovori: I love you.
Nasa najmöadsia (14 mesiacov) miluje asi vsetky zvierata na svete. Aj tie korytnacky, co ju ako ca. 7 mesacnu pohryzli 😕 (no pchala prsty, kam nemala 😀 )
Nie vazne, momentalne zijeme v Saudskej Arabii a tu zial vela zvierat nie je. Nejake tie macicky, jeden psik a len sane tavy. Tie su takmer nase domace zvierata 😀
Ale asi najradsej ma ovecky. Clovek uz nic ine nepocuje len be be be 😀 😀 😀
S jednou chlpatou aj spava 😀
Náš malý bude mať v decembri 2 roky. Hovorím mu, že keď bude taký dobrý ako doteraz, keď bude poslúchať, tak mu Ježiško donesie darčeky a že budeme písať list Ježiškovi, že čo by si od neho prijal. No proste už ho pripravujem na Vianoce 🙂 Ale ešte tomu nerozumie, nevie čo JEŽIŠKO znamená. Vždy keď mu to spomeniem, tak začne funieť ako keď napodobňuje JEŽKA a začne ukazovať na keramického ježka, ktorého máme ako jesennú výzdobu 😀 Takže..... U nás je momentálne najviac v kurze zo zvieratiek práve ježko, ktorý nám podľa nášho syna donesie aj Vianočné darčeky 😀
@bara_lego U nás doma dcéra zbožňuje mačičku, pretože túži po živom mačiatku, ktoré by mohla hladkať do vyplznutia 🙂 Syn má 1,5 roka a všetky zvieratká podľa neho štekajú. Takže predpokladáme, že sa mu najviac páči pes. Aj keď sme von a vidí psa, ide vyskočiť z kočíka, aby ho mohol pohladkať. 🙂

Moji dvaja drobci majú najradšej žirafku, no venujú sa všetkým zvieratkám, ktoré majú, lebo lego duplo milujú a dokážu s ním neuveriteľné veci postaviť. Detská predstavivosť nemá hranice, veľakrát sa na to pozerám s údivom, že ako ich to mohlo napadnúť, že ja by som to tak nepostavila. A keby im pribudlo ďalších zopár "kúskov", asi by od radosti nevedeli, čo skôr postaviť.