icon

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta

bara_lego
12. okt 2016

Máte radi zvieratká? Dúfam, že áno, pretože tu pre vás mám päť nádherných stavebníc LEGO DUPLO Cesta okolo sveta! V každej z nich je hneď sedemnásť krásnych zvieratiek, s ktorými zažijete kopec dobrodružstiev 🙂 Ak ich chcete vyhrať, napíšte mi, aké zvieratko je u vás doma najobľúbenejšie a prečo. Bude to divoký tiger, roztomilá panda alebo napríklad hravá veverička? Každému súťažiacemu pošleme srdiečko, päť vybraných odpovedí odmeníme navyše stavebnicou LEGO DUPLO Cesta okolo sveta. 🙂

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta
bolognese
16. okt 2016

U nás doma? plno pavúčikov, ktoré chytajú nenásytné komárice 😉 .... inak kraľuje u nás svorka našich psíkov a kocúrik, keďže máme chovateľskú stanicu, milujeme všetko živé...
Lego by potešilo mojich loptošov v materskej škole 🙂

katjaa44
16. okt 2016

U nás je najobľúbenejšia veverička bez ktorej ani nezaspí a domáce zvieratko máme fenku Laky ktorá sa od nášho malého šibala ani nepohne a stráži ho , sú nerozlučná dvojka 🙂 🙂

farenka
16. okt 2016

Nase dievcata zvieratka zboznuju. Ktore ale mame najradsej? Uuuuplne vstky bez rozdielu 😉

maminka1311
16. okt 2016

Môj drobec má veľmi rada zvieratká...ale top u nás je mačička 🐺, lev 🦁 a hlavne havino 🐶 . Z lega duplo máme domáce zvieratká s ktorými sa veľmi rád hra 🙂 daváme im papať staviame domčeky a o zábavu je postarané 🙂 takže by nás veľmi potešilo keby sme vyhrali 🙂 ešte ani raz sa nám to nepodarilo ☹

mama80
16. okt 2016

Naj zvieratko ju u nás jezko.

linasi
16. okt 2016

My milujeme zvieratká aj chodíme pravidelne kŕmiť do parku,ci botanickej najradšej kŕmia kačky,ale najobľúbenejší sú u nás psíci už nás aj pozná polka sídliska,lebo každého,ktoreho stretneme musíme vyhľadať prípadne nakŕmiť piškótami😉

linasi
16. okt 2016

My milujeme zvieratká aj chodíme pravidelne kŕmiť do parku,ci botanickej najradšej kŕmia kačky,ale najobľúbenejší sú u nás psíci už nás aj pozná polka sídliska,lebo každého,ktoreho stretneme musíme vyhladkať prípadne nakŕmiť piškótami😉

miramax1315
16. okt 2016

Z Lega Dupla to bude určite žltý macko a zajačik, ktorých si moja dcéra stotožnila s hlavnými postavičkami z Macka Uška. Hodiny si vedela s nimi prehrávať svoje obľúbené scénky, a to veľmi autenticky. Veru neraz som trielila za ňou do izby, keď začala srdcervúco nariekať: Jááj, pomóc! - a potom som zvolnila krok, keď zakončila - Neboj sa, zajačík!

Ale plyšová opička s rukami na suchý zips, ktorá sa vie objímať, je zas číslo jeden na zaspinkávanie.

peta2108
16. okt 2016

U nás sú najoblubenejšie zvieratká jednoznačne sliepočky (aj ked má rád všetky zvieratá) pretože, máme perfektnú prababičku, ktorá ked prideme na navstevu tak ich Filipokvi pustí na dvor a spolu ich naháňajú. Babka mu sem tam aj nejakú chytí, malý ju pohladká, ukáže očko a hrebienok a potom ju babička musí vyhodiť aby letela :D no úžasná zábava :D :D :D

mimickapn
16. okt 2016

U nas je najoblubenejsi nas havkac Niko ktory sa takto usmieva😆😆😆

miroslava44
16. okt 2016

U nas ma kazdy asi svoje najoblubenejsie zvieratko. Maly neviem preco, ale stale rozprava o chameleonovi a macicke. To je jeho top a stale vypytuju psika 🙂

nikusm
16. okt 2016

tak u nas je top macicka s velkymi ocami a vola sa Mína lebo na domcek nam chodi macka chytat mysi a psík s ktorým Ninka spinka

bara_lego
autor
16. okt 2016

Ahoj všem! Koukám, že by nám tady vznikla jedna obrovská zoo! 🙂 Moc vám všem děkuji za soutěžní příspěvky. Soutěž tímto končím, odpoledne se můžete těšit na vyhlášení výherců. 🙂 ❤

ri_jana
16. okt 2016

@erikaemkina ja som pridala včera teda v sobotu...tak to sa ráta vsak? Ja neprídavam dnes nič 😉 Len nebolo by od veci keby to bolo uvedene v popise...inak nemaju odkial vediet, ie co pridávaju ...ak nečítaju každý koment a každú diskusiu ...

zaba_zuzla
16. okt 2016

Velryba ani panda by sa k nam do bytu nevosli ale oblubenym clenom nasej rodiny su dvaja osmacikovia degu 🙂) k Adelke a Danielke nam tak pribudli dvaja chlapci Hryzko a Bojko

erikaemkina
16. okt 2016

Dufam že sa aj moja Ema poteší a vyhra
Dakujem

erikaemkina
16. okt 2016

@ri_jana To je ok Ak si si všimla tak už je popridávane že sa už končia ..

erikaseb
16. okt 2016

My máme radi úplne všetky zvieratká, najviac ale psíka, to je úplne úžasné zvieratko pre deti aj pre dospelákov. A máme radi aj veveričku, keď nám občas prebehne po dvore, bežime ju naháňať, bývame totiž vedľa parku. 😀 😍 😊

miroslavka13
16. okt 2016

Nasa emka ma od narodenia plysoveho tucniacika bez ktoreho nezaspi. Hoci je to len plysak je to milacik rodiny pretoze este pred jej narodenim ho mamka a ocko vyhrali v lunaparku v taliansku uz vtedy sme vedeli ze raz ho bude mat nase dieta. Zive zvieratka mame u starkej na dedine su tam zajaciky a rybicky hava sme darovali novej rodine lebo emku v lete pohryzol. Lego by nas velmi potesilo pretoze este ziadne nemame.

janka273
16. okt 2016

Najobľúbenejším zvieratkom mojich detí je mačička Zambelina,veď posúďte sami,kto by sa do nej nezamiloval .

soncita
16. okt 2016

Od narodenia je dcérka v kontakte so zvieratkami. Najobľúbenejší je pes, nakoľko máme doma dvoch labradorov. Tak ju milujú, že si z nich robí aj koníkov 😀

three
16. okt 2016

Nasej Ninke sa najviac paci LEV 🙂 mame velkeho plysoveho v knizke o zoo sa jej najviac paci.stranka s miluckym oranzovym levom 🙂

ninkaklarka
16. okt 2016

U nas je najoblubenejsi zajko, lebo je pre Klarku velmi zlaty a pritulny a vie hybko skakat. Ninkine najoblubenejsie zvieratko je Tiger, lebo je obrovsky a poriadne silny, ohybny a rychly.

tinka13
16. okt 2016

Jednoznačne Krtko pre staršieho a Gabko u mladšieho. Stavebnice milujú, ale zvieratká k ním nemáme. Rozhodne by potešili oboch koptosov.

tinka13
16. okt 2016

@tinka13 oprava havko pre mladšieho - automatické opravy😃 sú niekedy zábavné

szighardt
16. okt 2016

my mame doma macku menom Bingo. Ale deti maju radi vsetky zvieratka, vzdy sa tesia do zoo alebo farmu kde mozu zvieratka aj krmit.🙂

krpatakristina
16. okt 2016

U nas jednoznacne vedu macka a pes, aj z lego zvierat. Ale inak sa nam pacia vlci, levy aj opice.

zuzankaha
16. okt 2016

@bara_lego U nas je najobľúbenejší macko brumko ktorého maly dostal este ked maco bol vacsi ako on. Nosí ho po byte, dáva na nočník no všetko čo robí on musí aj macko brumko.

andykata83
16. okt 2016

Lego ovecka.Dokonca ma vyhradne pravo sa jedina prevazat aj bagrom. A druhy je zajko, ten zasadne sedi na streche domceka 🙂

mirka
16. okt 2016

U nas je to vlk a lev.😀