SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta
Máte radi zvieratká? Dúfam, že áno, pretože tu pre vás mám päť nádherných stavebníc LEGO DUPLO Cesta okolo sveta! V každej z nich je hneď sedemnásť krásnych zvieratiek, s ktorými zažijete kopec dobrodružstiev 🙂 Ak ich chcete vyhrať, napíšte mi, aké zvieratko je u vás doma najobľúbenejšie a prečo. Bude to divoký tiger, roztomilá panda alebo napríklad hravá veverička? Každému súťažiacemu pošleme srdiečko, päť vybraných odpovedí odmeníme navyše stavebnicou LEGO DUPLO Cesta okolo sveta. 🙂

U mojej malej 17 mesačnej dcérke top zviera je hus. Skoro každý deň musíme íst na mlyn pozerať husy.
Naša slečna má rada všetky zvieratká, ale najviac sa z návštevy v zoo tešila zo slonov. Keď zatrúbili, bolo ich počuť riadne daleko 🙂
U nas je to havo, kedze bol prve zvieratko, ktore sme sa naucili a u dedka sa jeden ochotny psik nachadza, ktory vydrzi s blazenym vyrazom v tvari skrabkanie na vsetkych dostupnych miestach, nevadi ani obcasne tahanie za chvost a hladanie ocka prstom 🙂 (Danik 15m)
U nás je najobľúbenejší havko, bežne malý behá po byte na štyroch a štek á, minule telefonoval s babkou, hovorila mu, že je už veľký chlapec a on oponoval: "nie, hav, hav". Lego cesta okolo sveta by ho isto veľmi potešilo, lebo duplovske zvieratká zbožňuje všetky čo má a stráži si ich ako oko v hlave. Máme ich 8 a keď sa niektoré kamsi ukryje, Matúško má hneď prehľad, ktoré chýba a hľadá ho, až kým nenájde.
U nas su oblubene vsetky zvieratka od malych slimacikov, ktorych si nazbierame do vedierka a urobime im slimaciu farmu, az po velkeho byka ktoreho chovaju susedovci u nasej starkej ❤🐌🐞🐤🐇🐑🐖🐕🐱🐂🐎
u nas je to jednoznacne KONIK, ci uz carovny jednorozec s kridlami alebo klasicke koniky hrame sa s nimi kazdy den a vsade 🙂
Nas pes Vilko. Chvilku bez seba nevydrzia a Vilko vzdy caka kedy sa Kajko vrati domov
Je veľmi ťažké vybrať len jedno zvieratko, dcéra miluje úplne všetky či sú to lúčne koníky, hady či jašterice, psíkovia či mačičky, ovečky či kozičky, pravidelne chodíme kŕmiť rybičky a kačky k nám na rieku, doma máme zajačika, o ktorého sa príkladne stará. Ale úplne najviac miluje kone, sú jej veľkou láskou a keď vyrastie túži byť veterinárkou, aby sa mohla starať o choré zvieratká. Dúfam, že sa jej sen vyplní 😉
U nás je najobľúbenejším zvieratkom veľký plyšový tiger, ktorého sme mali doma skôr ako náš malý poklad. Hoci väčšinu času tiger len stráži sníčky našej malej, keď pozerá na jej postieľku, pravidelne si nájde aj cestu do jej rúčok. Potom s ním vyutiera prach takmer v celom byte. Volá sa Tiger Niger.
Mačka... priznam sa, ze ani neviem ako si dcera oblubila toto zvieratko, ale zboznuje mačky. Tak sa snažím obrazky tohto zvieratka zakomponovat aj do detskej izby a vždy sa potesi aj tricku s obrazkom mačky 😊🐺🐱🐈
Našej malej dcérke sa najviac psy. Vždy keď k nej tie naše pribehnú spustí hlasný smiech. Toľkokrát ich voláme, že sa čudujem, že ich to ešte baví, aj keď za to nič nedostanú. Asi sa nenadarmo vraví, že pes je najlepší priateľ človeka 🙂
u nas je oblubena JAFA v preklade zirafa
Krásny večer 😊 Samozréjme, že máme radi zvieratká. 🐶🐱🐸🐰🐮🐴 Dcérka lásku k zvieratkám zdedila po nás. 😄 Od malička ju zaujímajú. Babka ich má na dvore veľa a malá sa z nich veľmi teší. Najradšej má psíky, asi preto, že sú všade.❤️🐶 Vždy keď ich vidí, alebo počuje, začne ich napodobňovať. Včera sme oslávili 18m, čo je ideálny vek na vaše LEGO DUPLO. Určite dcérke nejaké kúpime na Vianoce. 🎄🎁😊 Sama som sa v detstve veľmi rada hrala s legom, preto chcem, aby mala dcérka tiež také pekné spomienky. Oceňujem tieto praktické hračky, pri ktorých sa deti učia rozoznávať farby, tvary a zlepšujú si motoriku. 👍
Najoblubenejsim zvieratkom mohich 3 sibalov je škrečok, hoci maju radi aj macicky a psikov,skrecok je malicke nenarocne zvierako,ktore si velmi oblubili a neboja sa ho,kedze pred vacsimi zvieratkami maju trochu respekt
Ako som spomínala v minulých diskusiách dcéra má 2r a najradšej farmu. Takže jej slovami mé,praso,bé,muni muni a ua je tiger. 🙂 Minulý rok sme boli v Zoo skoro celý deň a taká bola fascinovaná že nezaspala ani v bugine. Stále držala krok so starším bračekom.Ale úplne naj zvieratko je pre ňu sliepka. 🙂 Možno pre to že ich chováme ale od kedy chodí tak prvá cesta ako otvorila oči bola von púšťať a kŕmiť sliepky. Zrno rozhadzovala všade a aj sebe do pusy nezabudla dať. Stále chcela robiť moja pipi dosť sme sa nasmiali. 🙂
U nás doma vedie u najstaršej dcérky rozhodne sloník, má jedného obľúbeného od narodenia, keďže mala ťažší štart do života a asi o mesiac sme si pobudli dlhšie v nemocnici, dostala látkového sloníka pre šťastie a chodí s ním celé roky úplne všade, spáva s ním ešte dodnes a to má už 7 rokov. Neraz sme ho hľadali strateného v obchode, zabudnutého v škôlke pred víkendom a potom sme naháňali školníka, aby nám otvoril škôlku , lebo doma vôbec nechcela spať bez neho a plakala a plakala... U syna sú obľúbené hlavne škrečky a u najmladšej je to zajačik, psíček a mačička - lebo sa so živými môže občas pomaznať u babičky na dvore.
U nas je to veleryba 🙂 Je to hlavne preto ze je to rybka ktora je zaroven cicavec 🙂 Kedze sa este kojime a maly ma skoro 2 roky uz sme mu vysvetlili ze aj rybka moze cuckat mliecko od mamicky 🙂 Dalej je super ze vie plavat pod vodou a pritom dycha vzduch 🙂 Aaa samozrejme sa da zobrat i do vane ked sa kupeme. No a maly skoro od smiechu z gauca padol ako sa Dory vie rozpravat po velerybsky 🙂 Cize u nas je veleryba urcite TOP 😀
Naše prvé obľúbené zvieratko bolo naše mačiatko,
teraz je už veľká mačka, pre synčeka ,,veľká hračka,, 🙂
Mačka pri ňom trénuje nervy, malý je jej za to verný 🙂.
Každý deň sa spolu hrajú,
túlia sa aj pomaznajú.
Okrem mačky mi aj pes ,,nervy ničí,, 😅,
mačka ho ale pekne cvičí 😀
Stačí psovi malému na ruku skočiť,
keď malý zamrnčí, mačka hneď pribehne a ide ho riešiť 😎
Pes sklopí uši, ujde preč so stiahnutým chvostom,
malý je šťastný a pýši sa svojim ,,mačko-skvostom,, 🙂.
Všetci traja sa samozrejme ľúbia nadovšetko,
pozdravuje vás Megi, Brenda a Nikolasko - naše všetko 🙂
u nás je obľúbená roztomilá panda🐼😍 v lete sme ju chodili navštevovať do ZOO a aj sme si poťažkali plyšovú pandu, ktorá vážila ako mesačná panda a teda ťažký macko to je, ako ročná váži až 70 kilo, tú už malý ani zo stola nestiahol😂a samozrejme havo na ulici vzdy poteší a aj rozosmeje☺️ ľúbime zvieratká❤️
Starsia dcerka zboznuje koniky,je zalubena do Popoluskinho Juraska..🐴Ale pacia sa jej aj macicky,kedze babka zopar vlastni..😊Mladsia ma rada zabky kvacky 🐸 a bieleho zajka 🐇😊
U nas momentalne oblubena ŠUNKA z Dupla - Lesne zvieratka.
(Rozumej - srnka) 😂
Naša malá má rada bláznenie z opicami, má totiž doma 4 súrodencov
😂 😆😅😄😜. A ja mám najradšej, keď povie hauo, mňau, mu, vtácik . No, krásna je tá detská reč. 😍

Nam pri vylete v ZOO skocili do kocika taketo tigriky, a od vtedy s nimi spavaju v postielkach. A tiez maju slabost pre ovecky a macicky, lebo to boli ich prve zvieratka, ktore poznali a vedli povedat (nakreslene na bavlnenych plienockach, co mali od babatiek ako mojkacikov - bé a čiči).