icon

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta

bara_lego
12. okt 2016

Máte radi zvieratká? Dúfam, že áno, pretože tu pre vás mám päť nádherných stavebníc LEGO DUPLO Cesta okolo sveta! V každej z nich je hneď sedemnásť krásnych zvieratiek, s ktorými zažijete kopec dobrodružstiev 🙂 Ak ich chcete vyhrať, napíšte mi, aké zvieratko je u vás doma najobľúbenejšie a prečo. Bude to divoký tiger, roztomilá panda alebo napríklad hravá veverička? Každému súťažiacemu pošleme srdiečko, päť vybraných odpovedí odmeníme navyše stavebnicou LEGO DUPLO Cesta okolo sveta. 🙂

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Cesta okolo sveta
taya4
13. okt 2016

Nas starsi ma najradsej macicky. Tych sa neboji, ani ked ich vidi nazivo a je nejaka aj blizko. A vie podedat krasne "mnau, mnau", co vedel medzi prvymi slovami. Asi je v tomto po muzovi, ten ma rad macky. 🙂

emmka11
13. okt 2016

Moja mladšia 1,5 ročná dcérka si obľúbila žabky. Síce povedať žaba ešte nevie...skôr je to "aba", ale zvuk vie napodobniť perfektne, že sa všetci pučíme od smiechu. Je to také "chrrrrr"... 🙂

aluchm
13. okt 2016

U nás sú to mačičky, pretože sa ku nám zatúlali dve malé čierne mačiatka a s deťmi sme ich kŕmili, ale keďže boli divoké už od nás odišli. Teraz uvažujeme o našej vlastnej domácej mačke.

jarnicka
13. okt 2016

Aj korytnacka z lega by velmi potesila

sonulik1983
13. okt 2016

U nás koníky a ovečky. Neviem prečo práve tieto dve zvieratá, ale doma máme už množstvo koníkov, roznych malých veľkých, erdžiacich aj húpacieho. A ovečky, normálne problém zohnať v bežnom hračkárstve ovečku. Ale návšteva našich končín vždy dáku v suveníroch ponúka tak tiež máme peknú zásobu aj ovečiek. Najradšej koníkov kúpe, dáva do domčeka a vozí na vozíku, ktorý ťahá veľký koník, tatinko. Takto sa mi hráme. Aj živích má rada. Tak ak sa dá, ideme pozrieť aj živých koníkov. Návšteva fariem je pre ňu vždy veľkých zážitkom. Som rada, že sa vracia tradícia budovania takýchto fariem s voľným výbehom.

jany205
13. okt 2016

Dobrý deň, u nás má úspech každé jedno zvieratko, či už mačička, prasiatko alebo pavuk 😀 Moja dcérka zbožňuje zvieratká preto neni jeden deň kedy by sa s nimi nehrala ☺ Dokonca si ich berie aj do postele a nevadí jej ani to že ju tlačia keďže to nie sú plyšové zvieratká. Vie sa s nimi krásne zahrať čo ma veľmi teší, u nás majú veľmi veľký úspech. Vie ich vyuzit na všetko, prasiatko 🐷 alebo sliepka 🐔 šoférujú tatrovku alebo kombajn. Keď ju sledujem neraz sa nasmejem 😄 Lego bohužiaľ ešte nemáme ale aj ja ako dieťa som po ňom túžila. Určite by nás obe potešilo hlavne ak v ňom budú zvieratká urobí ešte väčšiu radosť 😍

jany205
13. okt 2016
1aduliatko1
13. okt 2016

Tak u nás sú zatiaľ oblúbené skoro všetky zvieratká, kozičky - tie vidí vždy z okná sa pásť 😀 , havko, mačičky a najnaj sú malé zajačiky 😉

martinkaha
13. okt 2016

Určite ho poznáš!
Malý, zvedavý Lukáš...
Stretla si ho včera v lese,
kde bol s dedkom na výlete.
Objavoval veľký svet,
všetky zvieratká
by chcel doma hneď.
Videli ho dneska v parku,
kde pozeral na dážďovku.
Stretneš ho i zajtra iste,
keď pôjdeš cez pole hmlisté,
zajačikov sleduje,
na líštičku poľuje.
Keď ZOO s nami navštívi,
behá po nej jak divý!
Všetky zvery odfotí,
pri každom sa zastaví.
Doma už má sliepky,
morča, mačičky,
na jar prídu kačičky.
Obľúbené zvieratko?
Momentálne mačiatko! 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉

dado1985
13. okt 2016

U nas je momentalne oblubene zvieratko macicka s velkymi modrymi ocami. Zacala sa mu pacit aj kvoli tomu bo mu povedali ze ma take ocka ako macicka a vozi ju na auticku a moze si ju schovat pod tricko ci jej oblieka svoje slipky co vytiahne zo skrinky🙂

kacena4
13. okt 2016

doma cestujeme okolo sveta a spoznavame zvierata bez lega duplo (zatial nemame ziadne). teraz je drobcove najoblubenejsie zvieratko "aga" (agama bradata) dokaze ju sledovat minuty hoci sa vacsinou nehybe, no ked k nej priblizi prst (samozrejme cez sklo), vystreli proti nej celust ako po koristi a mala od radosti vyska a smeje sa 😲 😵

livinka1111
13. okt 2016

U nás doma sú najobľúbenejšie zvieratká koníky. Miluje ich dcérka a taktiež synček. Máme ich rôzne veľkosti a druhy. Hrávajú sa s nimi rôzne hry, najnovšie je to koníkovská škôlka. Táto stavebnica by ich obidvoch veľmi potešila. Ich koníkovská škôlka by sa rozrástla o ďalšie zvieratká.

dzina007
13. okt 2016

Pre mojho starsieho syna je najlepsim zvueratkom jeho mladsi brat... len mu je tazko vysvetlit niekedy ze si z adka nemoze robit konika kedze ma 16 kil a jeho brasko sotva 11.... ale psika na vodzke si uz z neho urobi hocikedy... 😂😂😂

anit05
13. okt 2016

dcérka povedala, že keď vyrastie bude pracovať v ZOO, lebo aj u nás na dvore je malé ZOO. mali sme už všeličo, všetky zvieratká milovala, aj také netradičné - žabky, salamdry, červíky keď sme pleli záhradku 🙂, slimáčiky, potom prišiel slepúch, jašterička, ježko, morčiatka, škrečkovia, rybičky, vodná korytnačka, myšky, suchozemské korytnačky, mačičky, psík, zajkovia, sliepočky, kačky, pakobylka austrálska a naposledy z výstavy Aquatera priniesla pieskomila, no nedovoľ jej to 🙂. Už nám raste ďalší "zvieratkomil "a tak by sme lego venovali jemu.

libus83
13. okt 2016

U nas je to slonik Ernest...jeho verny nocny kamarat s ktorym zaspavame a potom obcas ponahana u babky kocura Filipa...ale ma rad aj psikov a aj muchy...xixi

janaka27
13. okt 2016

U nas je to ovecka,ked ideme do skanzemu tak ich krmi , paci sa jej ake zvuky vydavaju a smeje sa. Mame doma vela oveciek a rada si z nich robi salas. Mame z lega ohradu pre zvieratka, takze salas je ako naozajstna 🙂

trinity888
13. okt 2016

U nas je to žirafa 🙂 do nej sa tak fajn kuše i ked ma uz 5 rokov a mladší ? On bude požiarnik 🙂

baobab
13. okt 2016

Spomedzi živých zvieratiek je u nás najobľúbenejšia fenka Gigi, ktorú majú deti u starej mamy a ktorá si so sebou nechá robiť čokoľvek. Môžu ju bliekať, tancovať s ňou, mojkať sa. hladkať... A medzi plyšákmi má dcérka jednoznačne najobľúbeneišiu sovičku, ktorú musí mať všade so sebou a s ktorou údajne celé noci lieta po vonku 🙂.

martinaslivova
13. okt 2016

tučniačik, lebo je rozkošný a smiešne chodí

liliput13
13. okt 2016

Dobrý deň prajeme, synčekove obľúbené zvieratko je panda. Dostal ju od krstného keď bol celkom malé babenko a odvtedy je to jeho verná spoločníčka, pribudlo k nej odrážadlo "pandička", držadlá na šuflíkoch "pandičky" a podobne. Veeeeeľmi by sme sa tešili novému legu, pretože Šimonko je vášnivý staviteľ a skladateľ dupla a čoskoro bude mať meninky 🙂

janica009
13. okt 2016

Jednym z Jankovych najoblubenejsich zvieratiek je kravicka, fascinuje ho ta velkost a dunive zvuky ktore vydava ;) takuto drevenu si vybral na jarmoku, casto s nou chodime vonku, sem tam ju vymeni za mraucajucu "minu" , ktora je zase pritulna a hebucka ...

yvaine
13. okt 2016

Nasim oblubenym zvieratkom je psik. Bolo to prve zvieratko, ktore vedela mala pomenovat a naramne sa tesi, ked dakeho "bafbafa" vidi alebo pocuje 🙂

meggie35
13. okt 2016

obľúbené zvieratko našej Evičky je malá mačička.....a prečo? lebo robí mňaaaauuuu☺

lubkagro
13. okt 2016

U nás je top nás havko 😄

janka2812
13. okt 2016

u nas to je urcite nas psik Viktor,deti sa s nim radi hraju a zaroven je to ich velky ochranca 🙂

pivonia14
13. okt 2016

Nasej dcere pestujeme pozitivny vztah k zvieratkam,hlavne ako sa k nim treba spravat.Tak ked vidi nejake zvieratka,vzdy ma tendencie ich krmit 🙂 A je jedno ci ide o vevericku alebo bernardina 🙂Najviac sa jej pacia rybicky,velmi rada ich pozoruje.

janabar82
13. okt 2016

Pri 7,5 rocnej dcery rozmyslat ani nemusim. Su to jednoznacne koniky - plysove, gumove, plastove .... no a najradsej zive. Je jedno na akom vylete sme, ak su tam kone tak sa urcite musi povozit. Este aj vikendove pobyty si vyberame podla toho ci je v blizkosti nejaka farma s konmi. A o legu ani nehovorim: mame Jazdecky prazdninovy tabor, Slnecny ranc, Prives pre kone, .... vsetko co sa konikov tyka. Jej snom je mat raz svojho velkeho ziveho kona. 🙂
U synceka je to v podstate jedno, ten si este nevybera. Zahra sa s psikmi, macickami, konikami ....

marionett
13. okt 2016

u nás bol od malička "členom" rodiny Macko Uško - ak sa to dá nazvať zvieratkom 🙂 plyšový v posteli, v telke rozprávky, v mobile zvučka..... potom honahradil Krtko .... ale teraz je z našej 4 -ročnej dcérky gazdiná a kŕmi u starkých sliepky, prasiatko, holuby a psíkov 🙂 tak zatiaľ vyhrávajú domáce zvieratká ;)

xsally
13. okt 2016

U nas vyhrávajú koníky. A aby sme sa nebili tak ich mame pekne rozdelené. Tomaskove su vsetky biele koníky, tatove hnede a mamine su cierne.

eulalia2011
13. okt 2016

Nas prcek ma iba 5,5m, ale najradsej sa hra so svojim vlckom, ktoreho sme pomenovali Ludko Stur. Je mu sympaticky asi preto, ze aj on v noci rad vyje 😉 ma rad spolocnost - svorku a hlavne veeela papa - hladny ako vlk.