VÝHERCI soutěží o stavebnice LEGO DUPLO 🙂
!VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ!
Ahoj všem! Moc vám všem děkuji za krásný týden ❤ Bylo mi tu s vámi opět skvěle. Díky za vaše fotky, komentáře, pozdravy i soutěžní příspěvky. Jste skvělé a máte moc šikovné dětičky. 🙂
A teď už k vyhlášení výsledků soutěže. 🙂
Výherce moc prosím, aby mi do soukromé zprávy zaslali celé jméno a adresu, na kterou můžeme krásné stavebnice poslat.
LEGO DUPLO Můj první náklaďák
@saskiaaa
@andrejockat
@tomaskova
@sanide
@tinkaw
@ixa
@tajab
@kajca84
@bonitka7
@bealondyn
LEGO DUPLO Cesta kolem světa
@magimary
@danielle8
@divozienka26
@irenaliza
@gurmanka
LEGO DUPLO Vláček
@erikaemkina
@palculienka32
@irenaliza
@cailana
@siskam79

dakujeeem to je super 🙂 dcerka ma o dva tyzdne narodeniny to bude radosti 🙂 🙂 🙂 🙂
Blahozelam vyhercom 😊
A to preco jedna sutaziaca az dve vyhry?? Ostatny su kde?
Fiha niekto vyhral aj 2x zaujimave
Samozrejme doprajem.dopraj a bude ti dopriate😉 niektori proste maju stastie v sutaziach😉
Moja basnicka nie.fnuk
Vsetkym gratulujem!
Tiez gratulujem a rozmyslam preco niekto hned 2 vyhry ked mohlo byt stastnejsich viac deticiek
Gratulujeme výhercom možno nabudúce.
Vauuuu, prvykrat v zivote som nieco vyhrala.stale to pozeram ci je tam naozaj moj link. Velmi ale velmi sa tesime. Deticky budu mat krasny darcek 🙂
Blahozelam🙂 a tak rozmyslam, ci by ste boli proti tomu, aby jedna mamicka vyhrala 2 ceny, aj keby ste boli na jej mieste vy 🙂
Závisť je jedna zlá ľudská vlastnosť!!!podľa mňa na tom nič nieje že mamička vyhrala v dvoch súťažiach,zapojila sa viackrát a mala šťastie...tak to mohla urobit každá jedna...gratulujem a nech si detičky výhru užijú😃
jezis, dakujem velmi velmi pekne!!! To bude radosti dama, my sme nikdy nic este nevyhrali, neskutocne sa tesim aj za maleho. Este raz krasne dakujeme a prajeme vsetkym krasny den!
blahozelam vsetkym! a tak som mrkla na dvojnasobnu vyherkynu kedze sa to tu zacalo riesit pozeram ze ona ma 4 deti! Takze myslim, ze nic by sa nestalo ak by vyhrala aj vsetky 4 sutaze 🙂
Gratulujem 🙂, no poctivé odpovede boli a i tak nič. Nevadí. Je to naozaj jediná hračka o ktorú sa oplatí zapojiť 🙂
velmi velmi dakujem v mene dcerky. 🙂
škoda, ani tentokrát nám to nevyšlo, čo už hra je hra. pri tooooooooooooľkých súťažiacich je to fakt iba o šťastí 🙂 všetkým výhercom gratulujem a krásne si to užite s detičkami 😉
Veľká škoda :( Ale výhercom samozrejme gratulujem lebo deťúrence si to určite užijú. Ale tiež mi nedá aby som nespomenula, že dve výhry pri toľkých súťažiacich nemuseli byť :(
@liaka už písala že prečo , pohladaj si to 😉
@erikaemkina ano? Ja som to nepostrehla. Skusim si to najst.
@liaka Píšem ti že áno 🙂
☹ troška sklamanie, tešili sme sa ☹ Tak budeme musieť napísať ježiškovy a poslať kópiu babke 😀 výhercom gratulujeme !
@lenemmka
@marcah
@erikaemkina mne to je jedno. Ale moj nazor je, ze je to nespravodlive. Nikde nie je napisane, ze sa moze zucastnit len jednej sutaze ale vsade to byva tak, ze ked sa zucastni aj tisic sutazi od jedneho usporiadatela tak ma narok na jednu vyhru vo vyssej hodnote pripadne podla vyberu. Ja som sa sutaze nezucastnila ani jednej ale keby som sa zucastnila tak ma to mrzi o to viac. A za kreativitu moze byt odmenena aj raz. Uz aj to je vyhra, ze bol prispevok taky zaujimavy, ze si ho aspon na jeden darcek vybrali.

Škoda ale všetkým gratulujem ;)