icon

Dni s LEGO DUPLO sú opäť tu! 🙂

bara_lego
Moderátor
23. okt 2017

Dobré ráno! 🙂 Dúfam, že vám deti dopriali dnes dostatok spánku a ste pripravené na už štvrtý ročník dní s LEGO DUPLO na Modrom koníkovi. Pripravili sme si pre vás opäť veľa zaujímavých informácií a tipov, možnosť prebrať v rámci piatkového chatu vaše dotazy s odborníčkou na rozvoj detí Paulou Fassati a súťaže o niekoľko krásnych stavebníc. Veľmi sa teším aj na to, ako sa spoločne podelíme o nápady i fotky výtvorov vašich detí. Pretože so stavebnicou LEGO DUPLO sa toho dá podniknúť oveľa viac, než len postaviť „vežu až do vesmíru“. I keď tá sa niekedy vášmu malému superhrdinovi môže tiež hodiť....

Dni s LEGO DUPLO sú opäť tu! 🙂
hela_tn
23. okt 2017

Super,tesime sa!🙂lego je u nas top🙂

zofiac
23. okt 2017

Aj u nás Lego vedie ... zatiaľ máme Duplo, malá má necelé 2 roky. Na Vianoce som jej kúpil škôlku

saba2012
23. okt 2017

Super, lego duplo je 🔝 hracka, hlavne kretivna a neznicitelna 😉. Sucast nasho kazdodenneho zivota.

alizia7
23. okt 2017

My s lego duplo este len zaciname, ale aj maminka sa popri synovi zahra 😀 takze rozsirujeme nasu zbierku Lega Duplo.

lyrrya
23. okt 2017

U nas mame uz dvoch Duplo maniakov 😀 a ano,veza vyssia nez tatino je niekedy super, hlavne ked potom cela padne😝

zuzana814
23. okt 2017
sticker
2008moto
23. okt 2017

Tesim sa velmi.moj maly Daniel sa hra iba s legom.ma auticka ktore vieme poskladat do viac tvarov.staviame benzinku a garaze

myryjam
23. okt 2017

Moje deti sa hrajú s Duplom takmer každý deň (2 a 4,5 roka) a stále ich to baví 🙂 Kociek nikdy nie je dosť, a preto dokupujeme aktuálne podľa potreby 🙂 odkedy máme doma aj chlapčeka, tak sme dokúpili vláčik, autíčka, nákladiaky a pod. 🙂 dcérka má veľmi rada Doktorku Plyšových hračiek a mamičku s kočiarikom 🙂 Neviem ani počet balení Lega Dupla, ktoré už doma máme 🙂 všetko skladujeme spolu v jednom megaboxe 🙂

anka3x3
23. okt 2017

Super, tešíme sa 🙂

dankabaran
23. okt 2017

Supeeeer,vtesiiime sa, my sme dostali na vianoce od Jeziska cestu okolo sveta velke lego duplo a mala sa s tym iba hraaa,takze urcite aj tieto vianoce bude Lego Duplo 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

zuzka_zabka
23. okt 2017

Teším sa 🙂, aktuálne sa mladšia dcérka začína zoznamovať s Duplom. Kedže Duplo má veľké kocky a malá 8 mesiacov, nemusím sa báť, že by niečo prehltla.

kvietokniki
23. okt 2017

My doma ešte nemáme lego duplo, ale dcérka ho už hráva v škôlke. Tak sme sa rozhodli, že tieto Vianoce jej ho donesie Ježiško. Už mi to viac krát opakovala, že lego prinesie Ježiško :D

cherry25
23. okt 2017

Duplo je supeeeeer tesime sa

zaba_zuzla
23. okt 2017

Osemrocna dcera prave vcera po dlhom case objavila lego duplo...najprv mladsej komplet prestavala dom a potom postavila zoo pre zvieratka, ktore sme akurat dokupili 🙂)

evamajercak
23. okt 2017

Supeeeer, konečne sú tu opäť. 🙂 už sa tešíme 😉 minulý rok sme prvýkrát zažili dni s Lego Duplo a boli úžasné 😍❤

kissovak83
23. okt 2017

Teším sa!!!😁 Dnes akurát trávim deň vyberaním stavebnice Lego Duplo pre môjho krpca pod stromček 😊

pittka
23. okt 2017

Moje deticky (3,5r a 1r )zboznuju lego duplo. Starsia stale nieco buduje a mladsi jej to stale rozobera. Kazdy rok na sviatky dostavaju nove kusky. Najnovsie k nam pribudli dve velke podlozky, aby sme mohli stavat velky dom.

jabucko
23. okt 2017

Jej. Lego zacala byt u nas opat aktualna tema. Starsi syn mal dlhsiu odmlku a teraz ho to ooat chytilo. Tak akurat ske pisali do zoznamu darcekov 🙂

1mirka1
23. okt 2017

Dobry den🙂 Dni s duplom na Mk ma vzdy potesil, ocka sa mi rozziarili ako malemu ked vidi novu hracku.-)

evuch
23. okt 2017

Tešíme sa 🙂 duplo je u nás top...

kajkach
23. okt 2017

Naše deti ľúbia všetky možné skladačky, takisto aj lego 🙂

kajkach
23. okt 2017

Naši drobci

boculienka
23. okt 2017

Tesime sa 🙂 drobec ma duplo rad, hoc nevie este poriadne rozpravat, vola ma pod sa hrat 🙂

dadka_bb
23. okt 2017

ja ked som bola mala s legom clasic som sa hravala dlhe hodiny. dcerku to bavi 2minuty 😣😣😣😣😣😣😣 ja si vzdy v draciku urobim radost,kupim si,dcerka to raz postavi a adios

nebojtesa
23. okt 2017

@bara_lego jeeej tešíme sa na Vás, keď to poviem deťom budú šťastné a budú sa tešiť, čo pre nich vymyslíte 🙂

petrakl
23. okt 2017

Super..velmi sa tesime ;).
Misinko ma dva roky a tiez lubi lego duplo, hlavne traktor.
Na Vianoce urcite bude medzi darcekmi aj lego duplo 🙂

rozpravkaa
23. okt 2017

Juj, cela rodina sa tesi! 👍😉 Lego je asi jedina hracka, ktora nas nikdy neomrzi 😉

cilkau
23. okt 2017

super,skvele,tešim sa 👍👏 🙂😉😍🐶🐱🐭🐻🐻🐷🐧🐝🐘🙊🌳🌴🍀🍂🌜🌧🍏🍉🍒🥕🥑

sticker
katarinka2185
23. okt 2017

Lego duplo malý miluje 🙂 Tiež dostane ďalšie na vianoce 🙂 tešíme sa 🙂

pencil
23. okt 2017

Nechápem, ako je možné, že LEGO ešte nezískalo Nobelovu cenu? U nas sa bez lega dupla ani nenajeme 🙂