Majú vaše deti rady stavebnice LEGO DUPLO?
A pamätáte sa, v akom veku ste im kúpili ich prvú sadu? Ktorá to bola? A majú ju ešte? Veľmi ma zaujíma, po čom ste na začiatku siahli. A napríklad práve váš výber inšpiruje nejakú mamičku, ktorá nad prvým nákupom kociek LEGO DUPLO práve uvažuje!

Nasa mala dostala prve lego na 2.narodeniny a bol to Duplo vlacik. No a potom sme jej kupili na meniny Duplo skolku a tu ma najradsej.🙂
Starsi dostal ako prvy vlacik s cislami ked mal rok a pol potom dostal este tatru s bagrom, ale uz presedlal na lego a duplo zdedil mladsi, ktory tiez na 1 rok a pod stromcek dostal hasicov, sanitku a eskimakov s velrybou ... teraz rozmyslame nad vlaciikom na baterky 🙂
Prve lego duplo sme dostali v r.2007 od bratrancov to bola sada hasicka a bol tam este hasic spiderman, hulk a pieskovy muz, potom sme to dokupovali rozne /aj mega block vlaciky Thomas/, ale vlacik mal najvatsi uspech. Teraz ma syn 10 rokov, samozrejme uz ma aj rozne lego od vlakov, hasicov, namestie a vela z lego city, ale musim povedat ze ked si sadneme stale sa hrame aj s legom duplom vyrabame si prekazkove drahy a utulok pre zvieratka, rozne druzstva pre zvierata. Starame sa o deticky z domova takze pre nich je to uplne uzasne hranie v kazdom veku. Samozrejme aj ja sa rada hram 🙂
Naša štvrtá 🙂sa hrá s duplom legom po troch starších súrodencoch. Toto lego je 10 až 15 rokov staré a stále dokupujeme, je to super kombinovateľné a na starých kúskoch nie je ani vidieť čo majú za sebou...A starší sa radi hrajú s ňou...
Minule Vianoce sme kupili Lego Duplo vlacik a ma velky uspech 😉 Tento rok uz rozmyslame, cim doplnime zbierku... 😀
my sme dostali od ježiška univerálnusadu v boxe, potom som dokúpila veľkú podložku a minulý rok priniesol ježiško sadu reštaurácia dcére a synovi sadu s dvomi autíčkami
Moj ma Lego Duplo osobny aj nakladny vlak+ dve sady kolajnic a letisko, stale su to najoblubenejsie hracky a to ma 4 roky.
@bara_lego mame toho strasne vela, ale dceru to absolutne nezaujima, mladsieho syna tiez nie, vobec ich to nechytilo. Mame mega krabice plne, hlavne to duplo, jasne, ze mame aj male, sety od vymyslu sveta. Starsich to bavilo, mladsich vobec, asi velmi zavisi od dietata a povahy. Este okrajovo dufam, ze sa to buduci rok zmeni, ked nie, pojde to het, len to strasne vela miesta zabera. Luto mi je to😔
Nase prve lego duplo bolo zdedene po sestrinych detoch a bola to nasa TOP hracka! Plna krabica kociek pohltila obe moje dcery a tak som nevahala a vsetkych v rodine informovala o nasej novej "zavislosti" a ulahcila im tak nakup darcekov pre deti. Velmi oblubene su zvieratka, kvietocky a kolajnice s vlacikmi 👍😊
Moj prvy vlacik dostal uz na 2 narodeniny
Od vtedy velmi casto sa stym hraje.
Prve Lego Duplo sme kupili minule Vianoce nasej vtedy 1,5r. dcerke. Vybrali sme velku Farmu a tento rok k nej asi pribudne dalsie, uvidime este ake. 🙂 Pre Farmu sme sa rozhodli preto lebo ma viac kociek ako mensie balenia, moze si lubovolne stavat a zaroven su tam aj postavicky a zvieratka.
My sme prvýkrát kupovali lego duplo- zvieratká, keď mal 1,5 roka. Teraz si ich už vie postaviť aj sám, predtým sme mu museli trocha pomáhať. Určite chválim, že lego duplo má väčšie časti a tým pádom dieťaťu sa s nimi dobre manipuluje.🙂
Skusili sme variant s no name stavebnicou. Nechytilo ho to. Rrku, tak na co kupovat drahe Lego? Nahoda chcela, ze sa pri prvej prilezitosti s tym zacal hrat a nadsany. Takze nie je stavebnica ako stavebnica. Lego duplo je mega
prve lega sme maly obyčajne skladačky a teraz z obrazkami,kvietkyzvieratka farmy🙂😍😉🐶🐱🐷🚗🚕🚓🚑🚒🚂

maju radi cely deň sklada rôzne domy.😉🏙🏡

miluju a nielen deti ale aj my s manzelom 😍😁 hrame sa cela 👨👩👧👧
@tinka_21 mozem vediet aku podlozku? 🙂
A ja poprosim radu.Nasa dcerka bude mat 18 mesiacov v januari,na Vianoce by som jej mozno kupila lego duplo.Ktore mi poradite alebo rafsej az na narodeniny vo veku 2 rokov?Dakujem za radu.
A teším sa na súťaže, som odhodlaná vyhrať 😂
Obaly od nasich prvych...no aktualne dokupujeme cez bazarik, co potrebujeme... hlavne na stavbu domceka a jeho zariadenie...uz v nom byvali aj poniky a par dni dozadu zistila,ze mame malo postielok,aby sme urobili skolku 😀 (aktualne domcek rozhadzany,dnes nemala cas upratat 😀 ) ... slecna ma aktualne 4r7m
Starsiemu synovi sme prve lego duplo vlacik kupili, ked mal necele dva roky a postupne dokupujeme kazdy rok dalsie, nakolko sa s legom zacina hrat aj mladsi syn 🙂 vyborne sa s legom vedia zahrat, starsi uci mladsieho ako ma postavit co najvissiu vezu 🙂
My sme ako prvé kupovali vláčik s číslami, keď mal syn 1,5 roka, veľmi ho to zaujalo a hlavne sa s tým dlho vydržal hrať. Takže postupne dopĺňame, elektrický vláčik, ale hlavne ho zaujímajú autá. Skladá si policajnú stanicu alebo väzenie. Teraz bude mať 5 rokov a má lego aj pre väčšie deti ale radšej sa hrá s duplom. Tak budeme dopĺňať zbierku ďalej, keďže máme aj mladšieho syna a viem že sa s ním vyhrá aj on.
No moja ho milovala skladat, prehrala sa s nim roky :D
Ja práve uvažujem nad kúpou Dupla. Dcérka má dva roky a rozmýšľala som jej ho kúpiť k Vianociam.
@ludka140281 chápu, že počáteční cena se může zdát někomu vysoká. LEGO DUPLO je ale téměř nezničitelné a děti si s ním vyhrají roky. Mějte se hezky! 🙂

My sme prvú dostali ako darček, keď staršia dcéra mala 2roky. Potom sme postupne dokupovali, najskôr také neutrálne časti a časom sa toho nazbieralo dosť. Momentálne už asi pol roka u nás trvá legománia, dievky stavajú všetko od hokejistov až po bunkre a lietadlá. A tato sa k nim často pridá. Najradšej máme neutrálne, nie tematické kocky, lebo tam si naozaj cibria
kreativitu. Podľa mňa je lego jedna z najlepších hračiek vôbec. 🙂