Majú vaše deti rady stavebnice LEGO DUPLO?
A pamätáte sa, v akom veku ste im kúpili ich prvú sadu? Ktorá to bola? A majú ju ešte? Veľmi ma zaujíma, po čom ste na začiatku siahli. A napríklad práve váš výber inšpiruje nejakú mamičku, ktorá nad prvým nákupom kociek LEGO DUPLO práve uvažuje!

Lego duplo je úplne top. Mám dve deti vo veku 2 a 5 rokov a od 1 roka sa väčšinou hrajú z kockami lego duplo. Staršej dcére už asi rok kupujeme Lego friends, ale stále sa rada vráti k Legu duplo. S Legom sa dokážu vyhrať hodiny. 👍
U nas je lego vo veľkej obľube začali sme kupovať ked mala staršia dcérka. 9 mesiacov dostala základnú sadu s kockami teraz ma uz síce 7 ale zase kupujeme pre mladšiu ktorá bude mat teraz 2 roky veľmi pekne sa hrajú. Lego považujem za výbornú hračku. Mame cez zamok, rodinny domcek, safari, farmu, vlacik, autobus, lietadlo, veľa zvieratiek ako slony, žirafy, medvede, kozy prasiatka a veľa iného a ešte najobľúbenejšie su teraz momentálne výroba mafin a koláčov mame 2 sady tak teraz aj veľa pečú lego koláčikov 🙂
@martinakonecna , myslím, že @tinka_21 měla na mysli velkou zelenou podložku na stavění. Najdete ji třeba tady: https://www.feedo.sk/lego-duplo-2304-velka-podl....
Nasa mala sa rada hraje s lego duplo, zatial ma vlacik a Minnie😉
@kapurka270 existují LEGO DUPLO sady už pro děti od 18 měsíců. Děti si na nich nacvičí jemnou motoriku i další dovednosti. Tady je několik tipů na LEGO DUPLO stavebnice Moje první sady právě pro tento věk: https://www.lego.com/cs-cz/duplo/products#/sub-.... Hodně štěstí při vybírání a ať se pak dárek líbí!
@katuska2709 budu vám držet palce! 😀
Moja má 1 rok a hrá sa s Lego Duplo ktoré zdedila po bratovi ktorý má teraz 16 rokov😂 takže vydržia dlho. Na vianoce pribudnú ďalšie dievčenské.
Lego je u nas na dennom poriadku, dcerka ho miluje a uz aj maly zacal s nami skladat, alebo skor burat to co dcerka postavi a potom je krik 😀 Nase prve lego bolo take v boxi a bola to zaroven aj vkladacka, samozrejme sa s nou hrajeme este aj teraz a asi aj este dlho budeme, pretoze lego je fakt neznicitelne, urcite odlozime pre vnucatka, ked uz sa s nim deti hrat nebudu.
U nas topka malej som kupila na 2 roky velku sadu lega duplo. Moja sa s nicim tak dlho nepohrala ani som nevedela ze mam dieta min hodinu. A teraz sme jej na 3 narodeniny dokupilu k tomu sadu Masa a medved tiez lego duplo. No parada pride zo skolky a vybavene hraje sa vo velkom a ja si v klude poupratuje. Vrelo odporucam👍
U nas je Lego Duplo na dennom poriadku.Zacali sme asi v roku a pol zakladnymi kockami a cez bagre,maly vlacik,traktor,farmu a skolku sme sa dopracovali az k zelaniu dostat na bliziace sa narodeniny Lego Duplo Cars.Inak...Jeden syn mal dlho problem s robenim potreby na WC...Boli to muky.Potom dostal Lego skolku,kde je aj maly zachodik.Po dvoch dnoch prisiel sam,ze ide kakat ako panacik.Takze jupiii,u nas na toto zabralo prave Lego Duplo☺
Prve dostali na dovolenke v Chorvatsku od hotela..dostali Doktorka plysakova, a moje prve lietadlo..na Vianoce dostali Moj prvy nakladiak, teraz dostali Vlacik...syn velmi tuzi po Pizzeria . Mna zaujala Moja farma, Rodinny dom , Velky lunapark..atd.keby sme mali tolko penazi majy vsetky..no snad casom to bude 😉
prve nebolo lego ale velke dieliky stavebnice mala asi 8m ako 9m dostala na vianoce 1 lego duplo co je z lodkou vtedy som si myslela ze je este na to mala ale nemala som pravdu je to jej najoblubenejsia hracka zo vsetkych co ma doma. Male dieliky alo elzov hrad zahra sa s tym ale moc ju to nebavi ju viac bavia zvieratka a auta velryba......
Kazde lego je super!!!! Ja vobec neviem, ktore bolo prve, lebo mame fakt v duple maniu a mame ... uz to neviem presne zratat kolko sad, ale policia, hasica s lodkou, zvieratka lesne , obchod, vlak na baterky + dalsie kolajnice dostali dievcata minule vianoce, zvieratka len take solo co sa predavaju (pes macka vtacik...) doktorka plysakova a potom kupujem vela retro lega duplo po nete, co sa uz teraz nevyraba 😄😜 V satniku maju baby dalsie tri krabice co ich cakaju na vianoce a dalsie sviatky.... Inac mladsia mala len 14 mesiacov a teda hra sa s legom uz dlho, ale len s postavickami, do auta policajneho dava zvieratka, ludi a vozi ich atd... Ale na prechadzky bereme doktorku plysakovu a vlnku 😂 takze lego duplo aj skor ako od 1,5 roka u nas 😍
Nám doniesol Lego Duplo Ježiško. Timuškovi doniesol Duplo so žeriavom a nákladnými autami a Libuška dostala sadu so zveratkami. Teraz sa navzájom dopĺňajú a stavajú spolu ;)
@martinakonecna túto: https://www.mall.sk/lego-duplo/lego-duplo-2304-...
akurát že pozerám že som prepásla akciovú cenu. Včera bola asi o 2 eur lacnejšia :-/ nevadí.
S Duplom som sa hrala ja s bratom, keď sme boli malí a aj keď sme mali len jednu sadu o Policajtoch a zlodejovi (vtedy sa nedalo len tak kúpiť, niekto nám doniesol z Maďarska), tak sme sa s ním poriadne vyhrali na rôzne spôsoby. 🙂 Takže toto bolo prvé podedené Duplo mojich detí, ale keďže detičiek nám pribúda (máme už 4), tak sme dokúpili základné kocky a veľkú zelenú podložku. A dúfame, že budeme mať šťastie a nejaké lego nám pribudne možno vďaka vašim super súťažiam.👍 😉🙂
Prvu sadu dostala Dori na Vianoce ked mala asi 4 mesiace a potom sme kazde Vianoce a narodeniny dokupovali dalsie sady...
Prva sada bola vlacik s cislami, postupne pribudli kocky s oknami aby sme mohli stavat domceky, a naposledy dostali masu a medveda a snehulienku s popoluskou... 🙂
Kedze pred tyzdnom mala 5 rokov dostala svoju prvu sadu lego friends. hrala sa s nou prvy den a naspat sa vratila k lego duplo. mame ho v strede obyvacky na koberci rozlozene a nemozme ho odlozit. domy, vlacik, auto a lietadlo. taky maly zivot si vedu v domceku. 🙂
velmi sa mi paci ked im jedna postavicka pripomina ich dedka. je to farmar s monterkami a kedze dedko ma tiez monterky, postavicka sa vola dedko Milan :D
Naša prvá sada lego duplo bol Popluškin zámok, ktorú dostala dcéra ako darček a dnes po niekoľkých rokoch sa s ňou hráva náš najmladší . Jeho obľúbenou sadou však je jednoznačne hasičské auto, okrem toho máme i lietadlo a farmu. Ale keďže lega nikdy nie je dosť, už teraz rozmýšľame nad niečim novým - žeby to bol vláčik 🙂 Na kocky lego duplo nedám dopustiť a určite to je hračka do ktorej sa oplatí investovať. Viem, že môj malý sa s tým naozaj vyhrá a keďže sú odolné a vydržia toho veľa (a ani vysávač ich nezhltne tak ľahko), určite ostanú aj pre vnúčatá, i keď zatiaľ v ďalekej budúcnosti 🙂
U nás je lego duplo jedna za najlepších hračiek, lebo sa s ňou vedia zabaviť všetky tri dcéry. Ako prvý sme kúpili Ružový box plný zábavy pre najstaršiu dcéru k Vianociam, keď mala 1,5 roka. Odvtedy nám pribudli ešte nejaké dievčenské sady 🙂 Stredná dcérka dostala na druhé narodeniny Veľký zábavný park a musím priznať, že aj ja som sa tešila, keď nám balík s legom dorazil a mohla som si ho postavIť (akurát tie deti mi pri tom trochu zavadzali 😉 ) Najstaršia najnovšie pokukuje po princeznej so zámkom, tak uvidíme, čo vymyslí Ježiško 🙂
Velmo mame radi lego duplo uz mame 4 sady a velmi sa dcerke paci, a nielen jej ale aj my sa obcas zahrame a postavime si nieco 🙂
Lego je úžasná vec pre deti. Kreatívna. Najmä, ak to má niekto, ako my doma, všetko v jednom úložnom boxe. 😀 Máme rôzne druhy Lega (veterinára, farmu, safari, hasičov asi dva druhy, autoumyvárku, atď.). Keď sa do toho pustí syn 6r. a dcérka ani nie 3r., tak stvárajú fakt zaujímavé vecičky. 😀
Najmenšia sa zatiaľ hrá s vláčikom Duplo, ale ona ho zatiaľ skôr rozoberá (má len rôčik) a starší skladajú. Veru, občas sa aj hnevajú, že im ničí ich veľdiela. 😀
Náš drobec dostal prvé lego Duplo keď mal rok a pol, bola to základná sada kociek, podložka a čerpacia stanica s autíčkami.odvtedy nám ešte veľa ďalších pribudlo 🙂
Samozrejme ze miluje lego ako jazde dieta a prave preto na vianoce kupime nove

@robinka84 to znám... 😂