SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Rodinný dom! 🙂
Ako by podľa vašich najmenších vyzeral ten najlepší domček? Nechajte ich postaviť z kociek LEGO DUPLO ten najlepší. Fotku nám nahrajte do fóra. Pripojiť môžete i komentár s tým, čo je podľa vašich malých architektov na dome to najlepšie. Päť najkreatívnejších odpovedí odmeníme stavebnicou LEGO DUPLO Rodinný dom. Pre všetkých súťažiacich máme tiež pripravené srdiečka. 🙂

Toto je dcerkym domcek pre Pepu a Georga a ich kamarata (blizsie neidentifikovatelny) maju tu svoje postielky, kazdy ma svoju izbicku, nad postielkami si ich kamaratka dava nieco papat, to zelene na com sedia je travicka na sedenie, aby sa mali kde hrat a konik ich chrani, aby za nimi neprisiel ziadny cert plus konik ich povozi a v neposledom rade nechyba smyklavka do bazena ;)
Dnes sme sa hrali na triedenie kociek podľa farieb. Synček ich spájal až nám pomaly vznikol takýto krásny apartmánový dom. Dobrý dom tvoria skvelý susedia. A preto v našom duhovom dome býva v Arktickej bielo-modrej časti chlapček Eski, Ľadový medveď Nanuk a jeho kamaráti. V červenej Jahodovej veži býva principál Roman V zelenej Huseničkovej garsónke Brečtanka Ivy V žltom žirafomrakodrape býva šaško Parazol - známy povrazolezec a krotitel levov. V átriu maju svoju tajnú Batcave (jaskyňu) superhrdinovia Batman a Robim. Medzitým sa k ním nasťahoval aj polepšený Joker. A takto si tu spolu žijú veľký kamaráti vo veľkom dome.
Súťaž už skončila. ☹ tu sú výsledky:
https://www.modrykonik.sk/blog/bara_lego/?posti...
Kto nevyhral, nech nesmúti, skúsime to opäť o rok. 😉
@evasarlota vaše stavby jsou opravdu krásné! Škoda, že už jste nestihli termín soutěže. ☹
Děkujeme vám za takové množství krásných soutěžních příspěvků! Minulý týden mě skolila nemoc a já se teď mohla s odstupem času znovu pokochat vašimi výtvory a všechny náležitě olajkovat. Jsem ráda, že vás LEGO DUPLO baví! Mějte se hezky a příští rok zase na viděnou!
@bara_lego
Ďakujeme 😉 žiaľ nikde sme sa nedocitali dokedy súťaž trvá a keďže dni s Lego bývajú týždeň v nedeľu sa mi súťaž zdala stále aktuálna
@evasarlota příště do napíšeme jasněji. A třeba se pak na vás usměje štěstí! 🙂
@bara_lego urcite budeme skusat stastie, lebo nas Legomaniak aj teraz sedi pri kockach 😉
@evasarlota - 😍

Predtým mi nešlo vložiť foto takto vidia naše 2 bambule nas domcek hádam raz taký aj bude