icon

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Rodinný dom! 🙂

bara_lego
Moderátor
26. okt 2017

Ako by podľa vašich najmenších vyzeral ten najlepší domček? Nechajte ich postaviť z kociek LEGO DUPLO ten najlepší. Fotku nám nahrajte do fóra. Pripojiť môžete i komentár s tým, čo je podľa vašich malých architektov na dome to najlepšie. Päť najkreatívnejších odpovedí odmeníme stavebnicou LEGO DUPLO Rodinný dom. Pre všetkých súťažiacich máme tiež pripravené srdiečka. 🙂

SÚŤAŽ o LEGO DUPLO Rodinný dom! 🙂
Strana
z7
sanny53
29. okt 2017

Predtým mi nešlo vložiť foto takto vidia naše 2 bambule nas domcek hádam raz taký aj bude

soncita
29. okt 2017

Dcérka sama skladať ešte nevie, tak sme spolu postavili domček v rámci možností. Podľa malej musí mať schody a každá postavička postieľku. Zvieratká, aby neutiekli, majú svoju ohradu.

vap2011
29. okt 2017

Toto je dcerkym domcek pre Pepu a Georga a ich kamarata (blizsie neidentifikovatelny) maju tu svoje postielky, kazdy ma svoju izbicku, nad postielkami si ich kamaratka dava nieco papat, to zelene na com sedia je travicka na sedenie, aby sa mali kde hrat a konik ich chrani, aby za nimi neprisiel ziadny cert plus konik ich povozi a v neposledom rade nechyba smyklavka do bazena ;)

katrin69
29. okt 2017

My ešte lego nemáme, zatiaľ sa tretí deň spoznávame s kockami, ktoré podedila. Postavili sme si Babylonskú vežu, ktorú veľmi dlho búrala... 🙂

alenka76
29. okt 2017

Krásna súťaž tvorivosti detí. Posielam fotografiu domčeka.

katka_1
29. okt 2017

Na otázku, čo musíme mať v dome odpovedala jednoznačne - "no pjedsa mňa!" (no predsa mňa) :D a druhý zase povedal, že v každom dome musia byť hračky. Dom je originálny, nechali sme to na malú architektku. Statik by to asi neschválil, ale ona sa časom vypracuje, veď má len dva roky 🙂

anetkak
29. okt 2017

Keďže máme radi zvieratká, nesmú chýbať ani pri našom dome. Takže hotový ranč. 🙂

kessinka
29. okt 2017

Maťkova predstava najlepšieho domčeka je tak megalomanská, že naše kocky mu nepostačujú ani na základy 🙂 Ale napríklad dnes postavil takýto domček - na nočník pre mladšieho brata, aj so zábranou a zámkom pre čas keď tam bude sedieť (a už ho tam aj dotlačil posadiť sa 🙂)

ladka0911
29. okt 2017

Moja dcérka (1,5r) v tom má jasno 😁 domček musí byť plný zvieratiek - tie zbožňuje. S panáčikmi sa chodí aj kúpať, aj s nimi zaspavame a predtým ich musím nadojčiť 😊

slavka11
29. okt 2017

Starší synček sa rozhodol pre mladšieho vyhrať lego Duplo najprv postavil reštauráciu tá je na prvom obrázku a potom stavba prešla rekonštrukciou a vystaval tam hotel a nezabudol ani na parkovisko. Viď druhý obrázok 🙂

zoizoi
29. okt 2017

Dcérka najradšej stavia domček pre zvieratká. 🙂

terka1607
29. okt 2017

Aj ked to ako domcek moc nevyzera, ale velmi sa snazila. Podla dcerky je na domceku najlepsie, ze sa tam daju zvieratka, tie zboznuje uplne najviac.

evasarlota
29. okt 2017

Dnes sme sa hrali na triedenie kociek podľa farieb. Synček ich spájal až nám pomaly vznikol takýto krásny apartmánový dom. Dobrý dom tvoria skvelý susedia. A preto v našom duhovom dome býva v Arktickej bielo-modrej časti chlapček Eski, Ľadový medveď Nanuk a jeho kamaráti. V červenej Jahodovej veži býva principál Roman V zelenej Huseničkovej garsónke Brečtanka Ivy V žltom žirafomrakodrape býva šaško Parazol - známy povrazolezec a krotitel levov. V átriu maju svoju tajnú Batcave (jaskyňu) superhrdinovia Batman a Robim. Medzitým sa k ním nasťahoval aj polepšený Joker. A takto si tu spolu žijú veľký kamaráti vo veľkom dome.

evamajercak
30. okt 2017

Súťaž už skončila. ☹ tu sú výsledky:

https://www.modrykonik.sk/blog/bara_lego/?posti...

Kto nevyhral, nech nesmúti, skúsime to opäť o rok. 😉

bara_lego
autorModerátor
6. nov 2017

@evasarlota vaše stavby jsou opravdu krásné! Škoda, že už jste nestihli termín soutěže. ☹

bara_lego
autorModerátor
6. nov 2017

Děkujeme vám za takové množství krásných soutěžních příspěvků! Minulý týden mě skolila nemoc a já se teď mohla s odstupem času znovu pokochat vašimi výtvory a všechny náležitě olajkovat. Jsem ráda, že vás LEGO DUPLO baví! Mějte se hezky a příští rok zase na viděnou!

evasarlota
7. nov 2017

@bara_lego
Ďakujeme 😉 žiaľ nikde sme sa nedocitali dokedy súťaž trvá a keďže dni s Lego bývajú týždeň v nedeľu sa mi súťaž zdala stále aktuálna

bara_lego
autorModerátor
7. nov 2017

@evasarlota příště do napíšeme jasněji. A třeba se pak na vás usměje štěstí! 🙂

evasarlota
7. nov 2017

@bara_lego urcite budeme skusat stastie, lebo nas Legomaniak aj teraz sedi pri kockach 😉

bara_lego
autorModerátor
7. nov 2017

@evasarlota - 😍

Strana
z7