VELKÁ SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Lesopark
Chodíte s dětmi rádi do přírody? To je moc dobře, protože s námi můžete soutěžit o krásné stavebnice LEGO DUPLO Lesopark 🙂 Nakreslete obrázek s oblíbeným zvířátkem vašeho dítěte. Fotografii malůvky vložíte sem do fóra a deset nejoriginálnější obrázků odměníme stavebnicí plnou roztomilých zvířátek.
Díky stavebnici LEGO DUPLO si děti mohou hrát se zvířátky, která můžete potkat i v našem lese. I když medvěda bych teda potkat nechtěla 😉 Stavění se stavebnicí LEGO DUPLO Lesopark dává spoustu příležitostí k tomu povídat si o životě divokých zvířat, třeba o tom, co jim chutná a co mají rádi. Také se děti mohou dozvědět o tom, jak je důležité pečovat nejen o zvířátka, ale i o přírodu kolem nás.

V hlavnej úlohe je naša malá princeznička 😉 ,
nakreslila voucher do Tatier pre starkých, všimni si Barča 😉 , je tam aj hnedá kačička 😲 .
Naše dievčatá majú najradšej koníky,
nebojíme sa ich, môžu byť aj poníky.
Láskavo ich pohladíme,
senom a jabĺčkom nakŕmime.
I ježka Jožka sme spolu vytvorili 😎 ,
na oblôčik postavili.
Milý ježko odišiel a už viacej neprišiel.
Čo už, nič to, ja mám nápad!
Vykrojím si ježka z cesta,
upečiem a pošlem do bruška, veď tam je veľa miesta........ 😀 😉 🙂
Mama krásna medvedica, 😉
je to veľká parádnica.
Štyria malí mackovia,
skáču po nej stále,
veľké Duplo poteší
deti väčšie, ba i malé.
Doma máme akvárko
a v ňom rybky dve,
synček totiž
zvieracím milovníkom je.
Do ZOO často chodíme,
A do lesa tiež,
poteší ho jeleň, tiger,
krokodíl i jež.
Mama krásna medvedica,
je to veľká parádnica.
Štyria malí mackovia,
skáču po nej stále,
veľké Duplo poteší
deti väčšie, ba i malé.
Doma máme akvárko
a v ňom rybky dve,
synček totiž
zvieracím milovníkom je.
Do ZOO často chodíme,
A do lesa tiež,
poteší ho jeleň, tiger,
krokodíl i jež. 😀
Medvedicu s medvieďatkami nakreslila 7 ročná dcérka,
Káčera, ryby a vtáčky nakreslil 6 ročný synček.
Chceli by vyhrať lego pre svojich dvoch malých súrodencov. 🙂 🙂 😉 🙂 🙂 🙂
kedze nasa mala Lulu este nema ani 2 roky a kreslit zatial nevie, ak teda neratam zopar abstraktnych pokusov 🙂 , ostala som v tom sama: nakreslila som jej oblubene zvieratko (samozrejme HAVO) z jej oblubenej knihy (o krtkovi) s fliacikmi v oblubenych lego duplo farbach 😉
do prirody chodime radi , Lulu zvieratka samozrejme zboznuje (asi ako vsetky male deticky), ale co sa tyka lega, mame zatial len jednu sadu (s jednym panacikom a jednym psikom), takze dalsie zvieratka by ju urcite veeelmi potesili 😉
odfotila by som s kresbickou aj malu, ale teraz spinka ( a mama sa preto moze takto kreativne realizovat) 🙂
Pred pár týždňami sme boli na hubách na strednom Slovensku. Malý tam objavil muchotrávku medzi stromami. Tak sa mu zapáčila, že si ju chcel zobrať so sebou. Keďže syn má tvrdohlavú povahu, starká si vymyslela, že muchotrávka patrí veveričke na strome, nech jej zakričí na strom, aby si ho v tráve nezabudla. Následne behal po lúke od stromu k stromu a kričal na veveričku. 😀
Málo kedy sa nám podarí dostať do lesa, zato pri rieke sme skoro stále. Cestou kúpime bochník toastového nakrájaného chleba a hurá kŕmiť kačkači ako syn familiárne prezíva divé kačky. Vždy sa podelí aj o svoj rohlík, ktorý musíme kúpiť vždy keď sme v obchode. 🙂
Odkedy sa nám na prechádzke lesom podarilo zachrániť ježka zaseknutého v starom hrdzavom pletive, obľúbeným zvieratkom nášho synčeka je ježko. Manželovi sa nelenilo vrátiť sa domov po kliešte a ježka vyslobodiť. Synček bol rád, keď ježko začal chodiť a tichúčko fučal. Odvtedy synček napodobňuje jeho fučanie. Prechádzky lesom máme veľmi radi. Keďže synček bude mať ešte len dva roky a nevie sám maľovať, tak sme pár ježkov namaľovali spolu. Pootláčali sme prsty, zopár listov a vznikli takýto ježkovia 🙂
Milé soutěžící, posíláte opravdu nádherné obrázky a výtvory. U mě je to samé: Jůůů, jééé, ty bláááho 🙂) Jeden je hezčí než druhý a jsem nadšená, jak se s dětmi věnujete výtvarničení 🙂 Bude nelehký úkol vybrat ty nejlepší příspěvky🙂 Nicméně se těším na ty další, které se třeba ještě malují a jsou na cestě na Modrého koníka 🙂 Krásný den. Bára
nas Alexik miluje zvieratka. Všetky 🙂 No zvuk žirafy bol prvy, ktory ovladal. To nevie hocikto 😂 Ani to citoslovce neviem napisat 😀 A Lego Duplo bude urcite ako darcek na vianoce a sj k 2. narodeninkam 🙂
Môj 6,5ročný syn Sebik nakreslil svoje obľúbené zvieratká aby mohol zapojiť do súťaže svoju sestričku Karinku, ktorá ešte kresliť nevie pretože má iba 1,5roka 🙂 🙂
@bara_lego
Moj Luky zatial malovat sam o sebe velmi nevie, jeho specializacia su abstraktne diela. Ale nasli sme sa spolocne v inych maliarskych technikach. Vela lepime, strihame, otlacame, peciatkujeme a dokreslujeme. Na ukazku pridavam nasu zvieratkovsku zbierku : prstove farby, samolepiace oci, machova guma, vata , ruky, nohy a nasledne velke upratovanie 🙂 😀
naša malá má ešte,len 15 mesiačikov nevie ešte kresliť,ale má strašne rada zvieratka a jej najoblúbenejší bez,ktorého ani nezaspí je psík charli plyšáčik.Charli mu dala meno ona pretože, máme aj živého,ktorý sa tak volá a stále by ho krmila a tahala za ušká no s ním sa spinkať nedá tak sme kúpili plyšového... 🙂 🙂 🙂
Toz do tejto sutaze sa asi nezapojime, i keby sme radi vyhrali lesopark, ale my sa radsej hrame s Legom nez kreslime a malujeme, takze sa tu nemame velmi cim pochvalit. Ale ja som sa aspon pobavila, lebo niektore kresby su fakt fantasticke.
Moja dcera 5 r. zboznuje chodit do lesika a tam spoznavat zvieraratka... najviac sa jej pacia chrobaciky - lienky a elektricky 😀 A cez zimu striehne na jelene a srnky , hlada ich stopy... Nakreslila aj more , kde su ryby a jej oblubene kraby .... ALe najviac by uz chcela Vianoce , takze v lesiku su Vianocne stromceky a uz aj sneziiii....... 😀 😀
Pouzivame okrem stetca aj usnitka a na pozadie kotucove farby .... a hlavne PRSTEKY.... 😀
Hrame sa s Duplom na ZOO, robi z kociek ohradky pre zieratka...a teda chyba nam z DUPLA LEsopark a najma jej oblubeny jelencek a srnky... tak by sa velmi potesila Duplo darceku od ,,Jeziska:.... 🙂
Prajem krásny deň!!! Ja prispejem kresbičkou ktorú som nakreslila pre svoju dcérku do pamätníčka. Zbiera si tam kresbičky od všetkých dôležitých ľudí z jej života 🙂 Prispela by som aj jej kresbou - pretože krásne kreslí - ale toto robím úplne tajne aby netušila... Ona totiž pred pár dňami zbadala toto LEGO v jednom katalógu a rozhodla sa že poprosí Ježiška aby také LEGO priniesol jej mladšej sestričke 😉
Na obrázku ktorý som pre ňu nakreslila je zebra - zbožňuje ich tak ako aj kone... 😵
My fičíme na Lego DUPLO už cez 3 roky....a fakticky sa s ním hráme každý deň....niekedy len so zvieratkami, inokedy s panáčikmi alebo potom staviame domy, hrady, stajne 🙂 Každý jeden sviatok či už Ninkin (3 roky) alebo Jakubkov (1rok) nemôže chýbať aspoň jedna krabička 😀 Momentálne máme v obľube koníky 🙂 tak posielame obrázok ktorý nakreslila naša Ninka 😵
A my ako rodičia máme Lego DUPLO tiež veľmi radi....hlavne ak v noci po tme bosou nohou stupíme na zakotúľanú zabudnutú kocku 😅 😅 😅 😅 😅 😅

Moja 5 ročná dcéra rada maľuje temperovými farbami....a obľúbené zvieratká nemôžu byť iné ako kone a poníky...