VELKÁ SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Lesopark
Chodíte s dětmi rádi do přírody? To je moc dobře, protože s námi můžete soutěžit o krásné stavebnice LEGO DUPLO Lesopark 🙂 Nakreslete obrázek s oblíbeným zvířátkem vašeho dítěte. Fotografii malůvky vložíte sem do fóra a deset nejoriginálnější obrázků odměníme stavebnicí plnou roztomilých zvířátek.
Díky stavebnici LEGO DUPLO si děti mohou hrát se zvířátky, která můžete potkat i v našem lese. I když medvěda bych teda potkat nechtěla 😉 Stavění se stavebnicí LEGO DUPLO Lesopark dává spoustu příležitostí k tomu povídat si o životě divokých zvířat, třeba o tom, co jim chutná a co mají rádi. Také se děti mohou dozvědět o tom, jak je důležité pečovat nejen o zvířátka, ale i o přírodu kolem nás.

dobry den nechce mi zobrat obrazok ale aspon mame radi zirafu a medvedikou ale aj slona a tavu kedze mame skiare a radi obkreslujeme
Moje dcery miluju zvieratka. Tazko povedat, ktore je ich oblubene, lebo kazdy tyzden by chceli nejake ine. raz je to konik, macicka, psik, ale dokonca aj pavuky ci hady 🙂 Moja 5r dcera ma momentalne najradsej motyliky. Je velmi kreativna a mna samu niekedy prekvapi co s malou pomocou dokaze vytvorit
@bara_lego Dobrý deň, dokedy sa dá do súťaže zapojiť? Vďaka.
@michalajulka SOUTĚŽÍME PO CELÝ TÝDEN 🙂 V neděli vyhlašujeme vítěze, do té doby se těším na spoustu skvělých příspěvků 🙂 Bára
U najstarsej dcery prave najviac "letia" motyle a vtaciky na vsetky sposoby - chodi do motylikovej triedy (nahoda), ma motylikovu skolsku tasku atd atd 🙂
u syna zas zraloky 😀 a od jeziska si prosi meč na medvede (len neviem ci to je teda aj oblubene zvieratko) - ale nenakresli bohuzial ani rovnu ciaru, takze jeho vytvor ukazat nemozem 😉
Dcerka ještě kreslit neumí, tužku by vlastně jen snědla, proto jsem nakreslila obrázek zvířátka, které má nejradši, já. Kdo by to nepoznal, jedná se o morčátko 🙂 Na fotce jde vidět, jak na morče pořád kouká, i s hračkou na noze 🙂 Ještě je oblíbený koník, koťátko, medvídek, vlastně všechna zvířátka, u kterých umím napodobit nějaký zvuk. Jen by mě zajímalo, kdybychom náhodou Lego vyhráli (a že bychom moc chtěli), jaký zvuk dělá třeba liška a veverka? 🙂
Maxik (2roky) ma dve velke zaluby, kreslenie a stavanie lega duplo. V detskom kutiku stravi chvilku, ale v obchode s legom travime min.hodinu ;) podla ma aj sam majster picasso cerpal z detskych kresbiciek, takto sa nejakym zazrakom podarilo nakreslit zvieratko a picassoi Maxovi ;) urobil rauuu, takze je to lev ;)
Náš najmenší momentálne najviac obľubuje psa Scooby Doo 😀 psíka namaľoval Riško a aj ja.Neviem či to dobre vidno na fotke,ale použila som materiály,z ktorých maľujeme a vyrábame zvieratká-plastelínu,"chrumky" play mais,vodovky,farbičky,pastely a fixy.
na fotke sa malý mračí lebo akosi zle pochopil situáciu a myslel si,že môj výtvor scooby psa mu pošlem do súťaže a on ho nebude mať doma 😎 😎
ináč doma sa hrá so všetkými zvieratkami čo máme-z dupla,gumené,plastové aj vyrobené nami 😅
Aj my veľmi radi LEGO DUPLO máme,
denne si s ním veľa zábavy užívame.
Máme síce doma dve nezbedné baby,
no poviem vám, bábiky nemajú veľmi rady.
Ale zato LEGO DUPLO zvieracie figurky nerady púšťajú z ruky.
Chodia s nimi na výlety, do vane i piesku,
beda mojím ušiam, keď ich niekam zapatrošia a zabudnú, že kde sú.
Beda mojím nohám, keď rozospatá na zabudnutú figúrku v noci stúpim,
no napriek tomu všetkému by som im rada vyhrala novú stavebnicu, lebo ich veľmi, veľmi ľúbim.
Prikladám zopár kresieb našej 5r. Emky, ktorá okrem zvieratiek ani nič iné nekreslí a doma by mala najradšej asi všetky od jašteričky, vtáčika až po koňa a ak by šlo tak aj divé zvery a dinosaura :D

Drvojročný syn si chcel kresliť tak som ho posadila do kuchyne za stol a ja som varila, po chvili sa otočím a zistujem ze nekreslil na papier ale na stenu a ked som sa ho spytala ze co tom byt, tak mi povedal ze "svimá" = slimák :D