VELKÁ SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Lesopark
Chodíte s dětmi rádi do přírody? To je moc dobře, protože s námi můžete soutěžit o krásné stavebnice LEGO DUPLO Lesopark 🙂 Nakreslete obrázek s oblíbeným zvířátkem vašeho dítěte. Fotografii malůvky vložíte sem do fóra a deset nejoriginálnější obrázků odměníme stavebnicí plnou roztomilých zvířátek.
Díky stavebnici LEGO DUPLO si děti mohou hrát se zvířátky, která můžete potkat i v našem lese. I když medvěda bych teda potkat nechtěla 😉 Stavění se stavebnicí LEGO DUPLO Lesopark dává spoustu příležitostí k tomu povídat si o životě divokých zvířat, třeba o tom, co jim chutná a co mají rádi. Také se děti mohou dozvědět o tom, jak je důležité pečovat nejen o zvířátka, ale i o přírodu kolem nás.

Dobrý deň,
naša rodina je v prírode skoro stále. Ocka a dedka máme poľovníka, takže výlety do lesa sú u nás veľmi časté v každom ročnom období. Chodíme zvieratkám dopĺňať krmelce so senom, sypať diviakom kukuricu alebo v zime nosíme zvieratkám soľ. V parku pre diviačiky zbierame gaštany a žalude.
Veľmi radi chodíme aj na hríby. 🙂 Takže v lese sme ako doma.
Zvieratká sa nám páčia všetky, no hlavne líšky a jelene.
O dva týždne bude mať dedko meniny, tak sme si preňho prichystali darček. Darčeky vždy spoločne vyrábame doma. A pre dedka poľovníka samozrejme poľovnícky obrázok. 😵 😵 😵
Kedže naša slečna má necelé dva rôčky a zatial sa venuje len abstraktnemu umeniu (kresba vpravo), dovolila som si preložiť jej výtvor (kresba vľavo)...🙂...takže my si kreslíme veľmi radi a vždy ked začíname kresliť a spýtam sa čo ideme kresliť, odpovie: Hava 🙂.. havo je jej najnajoblúbenejšie zvieratko, dnes kreslila ako sme s našim havom boli v lese na hubách, videli sme tam veveričku a slimáka...krasne spomienky patria proste na papier ...ďakujeme za peknu suťaž
Naša 5,5 ročná dcérka má najradšej koníky a keď sa spoja s rozprávkou, tak sú to My little pony, prikladám pár jej obrázkov
1. takto kreslila koníka keď mala asi 4- 4,5 roka
2. takto ho kreslí teraz je to Twilight Sparkle (myslím, že to je riadny pokrok)
3. ďalší My little pony
4. jej malá zbierka
5. zbožňuje i Monster High
6. zasa koník s vílou i autogramom 😀
Veľmi rada by chcela vyhrať Lego pre svojho bračeka, takže s výberom kresbičiek pomáhala a vyberala ozaj len to najlepšie. 🙂
Keď bola moja devatmesačná Hanka ešte menši drobec ako je teraz, jej najobľúbenejším "zvieraťom" bol tento lev. Ona si myslí, že pastelky sú na brúsenie zubov, tak som ho skúsila nakresliť ja🙂 Teším sa, keď trochu podrastie a leva a iné šelmy pôjdeme pozrieť do zoo. Keďže jedni starí rodičia bývajú na dedine, navyše dedko je lesník na dôchodku, istotne už čoskoro spozná všetky domáce aj lesné tvory🙂
Nasa princeznicka ma rada vsetky zvieratka a so vsetkymi sa rada aj hra. Pre tuto sutaz sa nechala inspirovat zirafkou Okanou ( hackovanou len pre nu z lasky od maminky), ktoru nakreslila a vyfarbila ako inak duhovo po svojom, k tomu prikreslila zajka Jajka , ktoreho videla takto sediet na poli a kedze je jesen a v lesoparku by sme mohli stretnut jezka, tak sme pripojili aj jej uzasneho jesenneho Jezka Dezka 🙂
Ahoj, rada sa tiež zapojím do súťaže. Syn má štyri a chodí do škôlky. Dcéra má 1,5 roka. Každý deň chodíme k susedke (kamarátke, ktorej som učila deti biolu a chémiu, som učiteľka) pozerať husi, cez plot im dávame trávu. Ak ideme okolo ich domu, husi nás z diaľky vítajú pokrikom.
Prikladám obrázok môjho Filipka, podľa neho je tam hus v bazéne. Vysvetlím prečo bazén, lebo u Slávky pijú a kúpu sa husi vo veľkom vybetónovanom bazéne, každý deň večer ho vylievajú. Chodili sme pomáhať aj my cez leto. Majú aj sliepky, ktorým zametal dvor, ako výslužku sem tam dostal aj vajíčka. Čudoval sa, keď boli ešte vajíčka teplé. A majú ešte prasa.

Tak toto sú Barborkine najobľúbenejšie - včielka, mňauka, chrobáčiky a sestrička Dorotka 🙂