icon

VELKÁ SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Lesopark

bara_lego
10. nov 2015

Chodíte s dětmi rádi do přírody? To je moc dobře, protože s námi můžete soutěžit o krásné stavebnice LEGO DUPLO Lesopark 🙂 Nakreslete obrázek s oblíbeným zvířátkem vašeho dítěte. Fotografii malůvky vložíte sem do fóra a deset nejoriginálnější obrázků odměníme stavebnicí plnou roztomilých zvířátek.

Díky stavebnici LEGO DUPLO si děti mohou hrát se zvířátky, která můžete potkat i v našem lese. I když medvěda bych teda potkat nechtěla 😉 Stavění se stavebnicí LEGO DUPLO Lesopark dává spoustu příležitostí k tomu povídat si o životě divokých zvířat, třeba o tom, co jim chutná a co mají rádi. Také se děti mohou dozvědět o tom, jak je důležité pečovat nejen o zvířátka, ale i o přírodu kolem nás.

VELKÁ SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Lesopark
slavaf
11. nov 2015

Tak toto sú Barborkine najobľúbenejšie - včielka, mňauka, chrobáčiky a sestrička Dorotka 🙂

majakuca
11. nov 2015

Dobrý deň,
naša rodina je v prírode skoro stále. Ocka a dedka máme poľovníka, takže výlety do lesa sú u nás veľmi časté v každom ročnom období. Chodíme zvieratkám dopĺňať krmelce so senom, sypať diviakom kukuricu alebo v zime nosíme zvieratkám soľ. V parku pre diviačiky zbierame gaštany a žalude.
Veľmi radi chodíme aj na hríby. 🙂 Takže v lese sme ako doma.
Zvieratká sa nám páčia všetky, no hlavne líšky a jelene.
O dva týždne bude mať dedko meniny, tak sme si preňho prichystali darček. Darčeky vždy spoločne vyrábame doma. A pre dedka poľovníka samozrejme poľovnícky obrázok. 😵 😵 😵

luciademee
11. nov 2015

u nasho Olivera aktualne najviac letia pavuky, v lese sme ich tiez zopar nasli aj s krasnymi pavucinami 🙂

luculik12
11. nov 2015

Leuskin vlastno-nozne vyrobeny motylik a vlastno-rucne vyrobena zebra🙂 moja dvojrocna umelkyna🙂 inak najoblubenejsie zvieratko je "itsy bitsy spider"(pavuk).. je imaginarny a zije v nasom krbe, ktory nemozem pre nou otvrat ani upratovat, lebo jej itsy bitsy spider moze odtial ujst🙂) 😕 🙂 🙂 🙂

esme22
11. nov 2015

Kedže naša slečna má necelé dva rôčky a zatial sa venuje len abstraktnemu umeniu (kresba vpravo), dovolila som si preložiť jej výtvor (kresba vľavo)...🙂...takže my si kreslíme veľmi radi a vždy ked začíname kresliť a spýtam sa čo ideme kresliť, odpovie: Hava 🙂.. havo je jej najnajoblúbenejšie zvieratko, dnes kreslila ako sme s našim havom boli v lese na hubách, videli sme tam veveričku a slimáka...krasne spomienky patria proste na papier ...ďakujeme za peknu suťaž

d.d.
11. nov 2015

Zdravíme Vás, z poverenia nášho legonadšeneckého osadenstva posielam dve kresby za mojich chlapov (5 Rastík) a (3 Daliborko).

skerinko
11. nov 2015

Naša 5,5 ročná dcérka má najradšej koníky a keď sa spoja s rozprávkou, tak sú to My little pony, prikladám pár jej obrázkov
1. takto kreslila koníka keď mala asi 4- 4,5 roka
2. takto ho kreslí teraz je to Twilight Sparkle (myslím, že to je riadny pokrok)
3. ďalší My little pony
4. jej malá zbierka
5. zbožňuje i Monster High
6. zasa koník s vílou i autogramom 😀
Veľmi rada by chcela vyhrať Lego pre svojho bračeka, takže s výberom kresbičiek pomáhala a vyberala ozaj len to najlepšie. 🙂

1masaamedved
11. nov 2015

Dcérka jazdí na koňoch, pravidelne sa o koníky aj stará a keď bude veľká, túži byť veterinárkou, takže nemôžem pridať obrázok s nijakým iným zvieratkom len s koníkom

lucinka2050
11. nov 2015

Naša 2,5 ročná Lucinka zbožňuje leva keďže ním bola fascinovaná v ZOO a samozrejme všetky domáce zvieratká u starkej. Kreslenie nám ešte tak nejde, ale snaží sa.

ask
11. nov 2015

Nas "motylik" 🙂

janbrna
12. nov 2015

Náš Davidko najradšej kreslí dinosaurov. Sú to jeho najoblúbenější zvieratka aj kamarádi.

tinika
12. nov 2015

my radsej kreslime auta ale ak tak vymalujeme motylikov .D

melesmeles
12. nov 2015

U nas je najoblubenejsia " MUCHA NEZBEDNICA " (na prvon obrazku) 🙂
Kedze mam "environmentalne zalozene dieta", vie ze sa spinky na zem nehadzu, na druhom obrazku nakreslil aj hlupeho cloveka, ktory zahadzuje spinku a pavucika, aj tych mame radi 🙂 my zboznujeme vsetky zvieratka 🙂

alex2130
12. nov 2015

Naša Nikolka este moc krásne nekresli 🙂 ale veľmi rada vyfarbuje . Veľmi ma rada vtaciky 🙂 ale zo všetkého najviac teraz zboznuje snehuliaka z frozen vyfarbovat 🙂.

maminatimka
12. nov 2015

Neviem presne aka je to postava/zvieratko 😉 ale toto je moja najobľúbenejšia 😀 🙂

angelika4
12. nov 2015

Obľúbené zvieratko môjho miláčika je prasiatko 🙂 Vianoce sa blížia, tak vymyslel Vianoce aj pre prasiatká, samozrejme s lego duplo darčekmi 🙂 - ktoré na kresbu nalepil

vrtulnik
12. nov 2015

Naša dcérka má najradšej mačičky a motýliky. Sama si vymyslí techniku a potom tvorí a tvorí. Som na ňu pyšná lebo všetko si vytvorila sama bez pomoci nás dospelákov 🙂 Tieto mám najradšej: mačacia kráľovná, micka parádnica a motýlia princezná a blond vláskami

matarka
12. nov 2015

Keď bola moja devatmesačná Hanka ešte menši drobec ako je teraz, jej najobľúbenejším "zvieraťom" bol tento lev. Ona si myslí, že pastelky sú na brúsenie zubov, tak som ho skúsila nakresliť ja🙂 Teším sa, keď trochu podrastie a leva a iné šelmy pôjdeme pozrieť do zoo. Keďže jedni starí rodičia bývajú na dedine, navyše dedko je lesník na dôchodku, istotne už čoskoro spozná všetky domáce aj lesné tvory🙂

mmmj
12. nov 2015

Motýlik od mojej 4 ročnej Zuzanky. Dala si záležať, aj sa podpísala (všetky tie Z) 🙂

mariannah81
12. nov 2015

naše najobľúbenejšie zvieratko je havo 🙂 . Máme veľkú zbierku LEGO DUPLO zvieratiek - SAFARI, s ktorými sa malá hrá najradšej. Ale veľmi radi máme aj rybky. keďže hava nakresliť ešte nevie, posielame Vám našu kresbu mora 🙂

rohacka
12. nov 2015

Naša vlastnoručná lienočka - Terezka 2r.4m.

hopina1
12. nov 2015

My najradšej stavame, modelujeme a hlavne podľa toho, čo príroda dá. Radi chodíme na prechádzky a zbierame niečo, z čoho sa dajú stavať nejaké postavičky...

barbiers
12. nov 2015

Moj 21 mesacny syncek kreslil levika do zosita a tak sme ho este umiestnili presne tam, zkade je. Na slepej mape pekne trafil a vyfarbil Afriku. 😉 Len teho levika v kresbe najde asi iba abstraktny maliar 😀

britanova
12. nov 2015

Vcerajsi vytvor mojej dcery (2,5r.): tvrdi, ze to vacsie je jezko s pichliacmi a to mensie myska.

maryon1
12. nov 2015

A toto je obľúbené zvieratko oboch mojich dcérok. Kreslila tá staršia 🙂

zuzanaete
12. nov 2015

Kacicky su momentalne naj. Spolocnicky vsade a stale. 🙂

jeyka
12. nov 2015

Nasa princeznicka ma rada vsetky zvieratka a so vsetkymi sa rada aj hra. Pre tuto sutaz sa nechala inspirovat zirafkou Okanou ( hackovanou len pre nu z lasky od maminky), ktoru nakreslila a vyfarbila ako inak duhovo po svojom, k tomu prikreslila zajka Jajka , ktoreho videla takto sediet na poli a kedze je jesen a v lesoparku by sme mohli stretnut jezka, tak sme pripojili aj jej uzasneho jesenneho Jezka Dezka 🙂

belka211
12. nov 2015

Ahoj, rada sa tiež zapojím do súťaže. Syn má štyri a chodí do škôlky. Dcéra má 1,5 roka. Každý deň chodíme k susedke (kamarátke, ktorej som učila deti biolu a chémiu, som učiteľka) pozerať husi, cez plot im dávame trávu. Ak ideme okolo ich domu, husi nás z diaľky vítajú pokrikom.
Prikladám obrázok môjho Filipka, podľa neho je tam hus v bazéne. Vysvetlím prečo bazén, lebo u Slávky pijú a kúpu sa husi vo veľkom vybetónovanom bazéne, každý deň večer ho vylievajú. Chodili sme pomáhať aj my cez leto. Majú aj sliepky, ktorým zametal dvor, ako výslužku sem tam dostal aj vajíčka. Čudoval sa, keď boli ešte vajíčka teplé. A majú ešte prasa.

keiperka
12. nov 2015

Toto je 1. výkres mojej takmer 2 ročnej dcérky. Kreslili v škôlke a ževraj je to havo... :D okey teda... :D

janka.tom
12. nov 2015

Aj my by sme sa chceli zapojiť 🙂 Toto bola výzva pre môjho 6 ročného syna. Keď som mu povedala o súťaži, tak mi povedal: " Mami, tak ja nakreslím Kristínkinu žirafku, a skúsim pre ňu to lego vyhrať k narodeninám!" (Kika bude mať zajtra 3 roky)