icon

VELKÁ SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Lesopark

bara_lego
10. nov 2015

Chodíte s dětmi rádi do přírody? To je moc dobře, protože s námi můžete soutěžit o krásné stavebnice LEGO DUPLO Lesopark 🙂 Nakreslete obrázek s oblíbeným zvířátkem vašeho dítěte. Fotografii malůvky vložíte sem do fóra a deset nejoriginálnější obrázků odměníme stavebnicí plnou roztomilých zvířátek.

Díky stavebnici LEGO DUPLO si děti mohou hrát se zvířátky, která můžete potkat i v našem lese. I když medvěda bych teda potkat nechtěla 😉 Stavění se stavebnicí LEGO DUPLO Lesopark dává spoustu příležitostí k tomu povídat si o životě divokých zvířat, třeba o tom, co jim chutná a co mají rádi. Také se děti mohou dozvědět o tom, jak je důležité pečovat nejen o zvířátka, ale i o přírodu kolem nás.

VELKÁ SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Lesopark
nelinka2011
12. nov 2015

nám sa pokazil teraz pred Vianocami fotoaparát tak sa nemožeme zučastniť sútaže ☹ ☹ ☹
a ani by som sem nevedela vložit fotky ☹ ☹ ☹ škoda ☹ tak mi je to lúto

betula
12. nov 2015

Momentálne je to sova 🙂 ale každým týždňom si vyberáme nové zvieratko...
Takúto sovičku si vyrobil: najprv si namaloval plátno, vysušil a nakoniec si nalepil všetko potrebné 🙂

linuus77
12. nov 2015

Tak toto sú najobľúbenejšie zvieratká mojich detičiek, syncekove LEGO DUPLO zvieratká, aj on sa podieľal na kresbe 🙂 a dcérkina mačička ZARKA. dcérka ELIŠKA sa tam aj podpísala, aj keď š je opačným smerom 🙂 Veľmi sa tešila že može nakresliť zvieratká a ze ich pošleme ,,do počítačaˇˇ 😵

elena123456
12. nov 2015

doma mam maleho grafitaka, abstraktneho umelca, naviac neuznava klasicky papier, ale hlavne stenu, ale uspokoji sa niekedy aj s chladnickou
pridavam posledne dielko na stene pod oknom, podla vlastnych slov umelca je to les ( to vykrikoval, ked som ho nahanala a snazila sa mu zobrat z ruky zelenu voskovku), za stromami sa skryva medeď (medveď) a vk (vlk), to cervene hadam moze byt Máša z jeho oblubenej rozpravky
bohuzial sa mi nepodarilo sledovat umelca pri kreativnej aktivite, musela som ist prave na zachod (vtedy moj syn robi tie najzaujimavejsie veci)

trinity888
12. nov 2015

Marosko robil s babkou pre maminku 🙂

mandelina
12. nov 2015

Zatiaľ kresliť Ela nevie, ale s pastelkami sa už zoznamuje (vedia to naše steny, plachty na posteli aj oblečenie 😀 ) Ale vždy keď sme v CVČ tak najradšej kreslí aj naposledy, keď bol karneval...

minulin
12. nov 2015

Ahoj. Nas syncek nevie co znamena slovo kreslit, kedze mame diagnozu autizmus, no aj tak ho musim pochvalit aj takto verejne, ze sa v specialnej skolke velmi snazi a s pomocou uzasnej ucitelky a asistentky dokaze zazraky 🙂 Ide nam to pomaly, ale ide ako tak.... Pripajam par krasnych obrazkov a vytvorov. 😉

minulin
12. nov 2015
janulkama
12. nov 2015

Nas Adko miluje lego duplo,aj ked ma 2roky a 8 mesiacov,velmi malo rozprava. Kreslenie detto,ale velmi nas prekvapil,ked nakreslil akoze panacika z lega,dotvoril aj bradu a na nose nozdry. Pre nas umelecky kusok ♥ takze sa zapajame touto kresbou,zvieratka by nedal 😉

bibinka78
12. nov 2015

Dcerka miluje psikov a velmi sa tesi ked bude mat svojho 🙂

mata_lebenak
12. nov 2015

od leta je obľúbeným zvieratkom nášho Krpošika ovečka. Toto je jeho posledná-ovečka na lúke plnej kvetov počas slnečného dňa

martinamk
12. nov 2015

Tak aj my sa pridame 🙂 dcerku v poslednej dobe kope muza tak maluje cele dni 😉 Kazala som jej namalovat jej najoblubenejsie zvieratko, doniesla mi dva papiere...chobotnicku a babocku pavooku 🙂 nevieme sa rozhodnut ktore je naj tak pridavam oba plus vcielku majku lebo to je jej oblubena postavicka 🙂
Celkovo u nas leti skor hmyz (alebo potom tatinko a to by nam ako zvieratko nepreslo 😉 ), ale mozno aj take zvieratka sa v lesoparku objavia 😉
...z lega by sa urcite aj dcerka ale aj jej mladsi bracek velmi potesili, lebo zvieratka zboznuju a Lego Duplo je u nas naj...a Andrejko je akurat v obdobi ze sa zvieratka uci napodobnovat tak by mu to s legom urcite islo lahsie 🙂
@bara_lego

gradula
13. nov 2015

Prvy vykres zo skolky - zevraj vtaciky 😀 😀

jana1411
13. nov 2015

Aj nasa Tarka tuzi po takomto legu. Tak som jej zadala instrukcie a toto je jej vytvor. Najradsej ma macicky a tato je specialne farebna vraj aby sa vsetkym velmi pacila 🙂

marybell
13. nov 2015

Moja 4 ročná dcérka nakreslila motýľa, lebo miluje motýle a vždy s nimi sníva 🙂

martinusik91
13. nov 2015

Moj maly krpcek ma velmi rad zvieratka ale nakreslit ich este nevie 🙂 zatial sme len pri ciarkach a bodkach🙂 ale aby ste videli ze ma umeleckeho ducha a ze sa snazi pridam jednu foto.Sice to niesu pastelky ale aj termixom sa da 🙂 10.12 bude mat 2rociky to by bol krasny darcek 😵

ka33n
13. nov 2015

Moji chlapci majú velmi radi zvieratká,hlavne tie väčšie pripájame sa do súťaže s kresbami 2,5 a skoro 5r.

ka33n
13. nov 2015

Tu su fotky

adrianai
13. nov 2015

Moja starsia dcera miluje kone a teda aj jednorozce mozu byt a momentalne sa vsetko toci okolo nich 😀 Tento rok planujeme na vianoce prave lego a velmi by potesilo aj mladsiu dcerku,hlavne zvieratkove 😉
Obrazok kresleny na jesennom dni 😉

bibistec
13. nov 2015

u nás je najobľúbenejšia perla papagájica, dokonca sme museli vyrobiť masku na karneval s týmto motívom...ale doma aj radi maľujeme a tvoríme

marcelka11
13. nov 2015

Nám sa podarila takáto húsenica 🙂

bonita59
13. nov 2015

Hranie s legom ide Marcusovi skvelé s kreslenim mamka pomáha keďže je ešte maličký vždy kresli marcus prvý a ja mu potom obrázok dotvorim.

slavuska237
13. nov 2015

Náš Jurajko ma najradšej abstraktne a zaroven absurdne umenie :D podľa mna sa na nho Picaso nechyta :D achh to bolo umývania.... a zvieratko? jednoznačne lev tak identicky ho dokáze napodobnit az mu uverite aj to ze ten pes ktorého mojká je lev :D

ivankajar
13. nov 2015

Nase zabie origami 🙂

luckagallik
13. nov 2015

Takto naša 2-ročná Karinka kreslila v škôlke.... vraj je to koník 😀

veri24
13. nov 2015

Ahojte. Nasich oboch chlapcov bavia stale najviac dinosaury. Asi preto, ze su taki nedosiahnutelni 😀 😀. Nas mladsi 2 rocny Adamko si uz nejakeho toho dina aj sam z Dupla postavi 😉 .

lubica16
13. nov 2015
sykorka84
13. nov 2015

Mojej 5,5 ročnej dcérke Nikolke sa najviac páči korytnačka 🙂 , ktorú aj sama nakreslila 😉

lubica16
13. nov 2015

My máme velmi radi prírodu, najradšej sa tešíme na zvieratká, ktoré uvidíme v lese. Deti by sa potešili pod stromček legu Duplo Lesopark 🙂

emmka1
13. nov 2015

Nase oblubene zvieratka.Tieto kreslila dcera ked mala 5 rokov.Teraz ma uz 10 a fici u nas Minion.Kreslila ho pre brata🙂