icon

VELKÁ SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Lesopark

bara_lego
10. nov 2015

Chodíte s dětmi rádi do přírody? To je moc dobře, protože s námi můžete soutěžit o krásné stavebnice LEGO DUPLO Lesopark 🙂 Nakreslete obrázek s oblíbeným zvířátkem vašeho dítěte. Fotografii malůvky vložíte sem do fóra a deset nejoriginálnější obrázků odměníme stavebnicí plnou roztomilých zvířátek.

Díky stavebnici LEGO DUPLO si děti mohou hrát se zvířátky, která můžete potkat i v našem lese. I když medvěda bych teda potkat nechtěla 😉 Stavění se stavebnicí LEGO DUPLO Lesopark dává spoustu příležitostí k tomu povídat si o životě divokých zvířat, třeba o tom, co jim chutná a co mají rádi. Také se děti mohou dozvědět o tom, jak je důležité pečovat nejen o zvířátka, ale i o přírodu kolem nás.

VELKÁ SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Lesopark
emate
13. nov 2015

U nas sa nielen kresli, ale obcas aj nieco vyraba. Sovicku vyrobila Teova starsia sestricka a on z nej mal velku radost. Sova robi huuuuuuuu. 🙂

silvika077
13. nov 2015

naša ovečka a krokodíl 😉

nakupiky
13. nov 2015

Prírodu milujeme, les je synčekove najobľúbenejšie miesto, najkrajší je preňho na jeseň, učíme sa na listoch a zvieratkách farby a on sa ich potom pokúša namaľovať 🙂 a samozrejme ani v lese nesmie chýbať jeho obľúbené Duplo 🙂 vždy aspoň zopár kociek a panákov

liligreg
13. nov 2015

Najobľúbenejším zvieraťom (momentalne) mojej neterky je lev. Tento obrázok mi nakreslila, lebo mij syn sa mal narodiť v znamení Leva, ale bol lenivý a je Panna. Neterka m počula vravieť, ze chcela som mat doma leva, tak mi jedného nakreslila ( je zamrežovaný, aby sme sa ho nebáli 😀)

majah212
13. nov 2015

Ja posielam "vytvor" maleho (1r.), ktory sa este len oboznamuje s ceruzkami, obrazkami, farbickami. Zatial mame magneticku tabulku na kreslenie, ale uz sa snazi chytit spravne ceruzku a nieco nakreslit a jeho najnovsi počin so zapojenim obrovskej fantazie dospelakov vyzera na smutnu dazdovku (staci naklonit hlavu doprava, privret obe oci a zadivat sa 🙂 🙂

marmaris
13. nov 2015

Moje detičky majú veľmi radi zvieratká. Spoločne pozeráme obrázky, čítame knižky. A práve v tomto období u nás letia MOTÝLIKY, aj preto, že malá chodí do triedy MOTÝLIKOV. 🙂 🙂 🙂
Takto sme si ich spoločne vyrobili. 🙂 🙂 🙂

ela007
13. nov 2015

U nas je najoblubenejsi konik 🙂

michalajulka
13. nov 2015

Ahojte 🙂 Najobľúbenejším zvieratkom mojej dcérky Mišky je LIENKA. Pred nejakým časom som pre ňu (a pre ostatné deti z vrecúškovej výmeny) nakreslila a pripravila takúto vkladačku z vrchnákov...

miriam2deturence
13. nov 2015

Dobrý deň, včera som deťom povedala o súťaži, jéj to bola vec - starší dcérka 9r a syn 6r sa s nadšením rozhodli, že veľmi chcú vyhrať pre najmladšieho Jurka 3r Lego duplo, boli úplne nadšení výzvou kresliť žačali v sekunde. A keďže do lesa sú ako ryby do vody, zvieratá milujú, vytvorili tieto: Najstaršia Maťka 9r. najprv nakreslila krásne lienky, ktoré obkresľovala zo skleňáka, v ktorom ich aj chová a po čase vypúšťa. Potom nedovolila poslať, že nakreslí obľúbenú veveričku. Tú posielam. 6-ročný Pali to mal jasné - bobra. Chodíme na nádherné tajomné miesto do lesa kde majú bobry hrádze. Tak kreslil bobra. Text tam hodil nečakane a je len prvák tak som mu to potom vôbec nevravela, že sú tam aj chybičky ako vymyslel a napísal po 2mes učenia písmen, tak to tam je. A vravia svojmu najmladšiemu: Jurko nakreslíš tiež rybu? A ten bez váhania pripojil svoju ruku k dielu a tak posielam aj rybu. Starší na tom pracovali od včera dve poobedia. Pekný deň. MS

miriam2deturence
13. nov 2015

Par don ešte Jurkova ryba.

sasa999
13. nov 2015

Dcerka (5r) ma vela oblubenych zvieratiek, no naj su psikova, kedze odmalicka s nimi vyrasta 🙂 Rada a casto kresli, miluje lego Duplo, ktore zatial na plnej ciare vyhrava pred mensimi kockami, dokaze sa s nim zabavit na dlhy cas. A kedze lego nikdy nechyba na zozname priani pod stromcek, viem, ze prevelika radost by bola zarucena 🙂 Tiez je nasa mini rodinka (ja a dcerka) tvoriva, tak pripajam zopar z nasich vytvorov (zvierata su u nas najcastejsie pouzity namet, dokonca ani na tekvici nesmela chybat macka a z kapie sme si aspon na chvilu spravili zraloka, pokym nesiel plavat do hrnca 🙂

rozpravkaa
14. nov 2015

toto je kresba mojej 2-rocnej dcery... a vacsina z toho, co vidite, je podla nej MIJAU (MACKA) 🙂)))

alenka008
14. nov 2015

Kedze sa uz blizia vianoce, najoblubenejsie zvieratko nasej 6 rocnej dcerky je momentalne losik, jedneho, ktoreho vlastnorucne vyrobila posielame v prilohe 🙂

babulici
14. nov 2015

Naša Terezka kvôli vašej súťaži vytvorila svoje obľúbené zvieratko - morča - aj s vlasmi z vlastnej ofiny 🙂))) tomu vravím zápal pre hru 🙂

dolly3
14. nov 2015

Toto je obrazok od mojej ellinky ako sme vonku na prechadzke

irenaliza
14. nov 2015

bara_lego Snáď nevadí, že pridám ešte nejaké obrázky, ale dcérky dnes nešli von, lebo jedna má zapálené očko a tak sme maľovali farbičkami, farbami a aj sme sa učili farby a tak sme z farebných papierikov urobili rybku, tak snáď môžeme pridať do súťaže, lebo LEGO Lesopark je naša tajná túžba, možno...
LEGO DUPLO je super vec, pri ňom sa vždy nasmejeme.
S mamkou, tatkom, sestričkami stále nové veci s ním vymýšľame,
zvieratká my rady máme a tak nejaké posielame do výbornej LEGO firmy,
lebo na nás malých myslia.

macocmeliacka
14. nov 2015

Naša Dorotka s kreslením ešte len začína. Čo však miluje a veľmi sa v tom zlepšuje je lepenie. Veľmi rada lepí papier, ktorý jej povystrihujem a učíme sa z neho vyrábať rôzne zvieratká. Okrem farebných papierov rada tvorí aj z plastelíny. Obľúbeným zvieratkom, ktoré stvárňujeme je mačička.
Lego DUPLo patrí spolu s lepením a plastelínou momentálne medzi naše top hračky. Zo zvieratiek DUPLO zatiaľ máme len psíka (Muca) a mačičku (Cicu). Kedže Dorotka, ako snáď všetky deti v jej veku, miluje zvieratká a hry s nimi, Lesopark by u nás doma istotne prachom nezapadol 🙂
Ďakujeme za súťaž, ktorá nám spríjemnila sobotné popoludnie.

ketrin2106
14. nov 2015

ahoj, moja dcerka ma 2roky a lego DUPLO sa jej velmi pači . ked videla reklamu Lesopark Tak prisla za mnou "maminka lego" 🙂 a ja jej vravim "ano krasne ,ale musíš vydržat a Ježiško donesie lego " mame doma katalog a kazdy den ked vstane jej prve je "Ježiško donesie lego " 🙂 je zlata a uz to mesiac počuvam 🙂 musime vydržat.... Obrazok nevie nakreslit ale pridavam foto ako číta katalog LEGO a aj s nim zaspava 🙂 :-*

nikush29
14. nov 2015

@bara_lego ahoj, moja dcéra rada kreslí celú ZOO, resp. veľa zvieratiek pokope 🙂 A má hrozne rada lienky, takže lienka na obrázku nemôže chýbať ;)

ketrin2106
14. nov 2015

ahoj, moja dcerka ma 2roky a lego DUPLO sa jej velmi pači . ked videla reklamu Lesopark Tak prisla za mnou "maminka lego macko" 🙂 a ja jej vravim "ano krasne ,ale musíš vydržat a Ježiško donesie lego " mame doma katalog a kazdy den ked vstane jej prve je "Ježiško donesie lego ?" 😀 je zlata a uz to mesiac počuvam 😀 musime vydržat.... Obrazok nevie nakreslit ale pridavam foto ako číta katalog LEGO a aj s nim zaspava 😉

majushka
14. nov 2015

Do prirody chodime stale a najradsej do zoo., kde si robime celorocne prechadzky. A preto by nas lesopark nesmierne potesil. Taktiez je Lego jedina hra, pri ktorej dcera obsedi.🙂 Stanka ma najradsej macicky a fotka je urobena na sidliskovej plysakovej minizoo, kedze dnes fukalo a daleko sme sa od domu nedostali.

rheia27
14. nov 2015

Ahoj, Dorotka kresli bud slniecko alebo kocura Rada 🙂 na fotkach je kocur s mladsou a potom Dorotkin kresleny (skonstatovala ze zabudla licka mu nakrelit 🙂

cipka999
14. nov 2015

My ľúbime všetky zvieratká, ale najradšej kreslíme hmyz, motýliky, lienočky, pavúky .. 🙂 Paťko so svojím výtvorom 🙂

malanina2
14. nov 2015

Toto sú naše obľúbené zvieratká 😉

glumdolf
15. nov 2015

Tak naj naj zvieratko momentálne nášho syna je had 🙂 A tu je od neho nakreslený vraj jeden obzvlášť jedovatý 🙂

gabikkas
15. nov 2015

@bara_lego oblubene lienky zo skrupin orechov

suzieqiu
15. nov 2015

Moja najstaršia dcérka Emka nakreslila zemeguľu na ktorej nežijeme len my ľudia,ale aj zvieratká a rastliny. Mladšia Eliska si zas vyrobila indiánsku čelenku a nesmie chýbať jej obľúbené zvieratko koník. 😉

kajca84
15. nov 2015

Moje deti majú radsej abstraktné umenie,dcérka má len cerstvé 2 roky,takze len cmára ale ja som v Tom videla jej oblúbené zvieratko-psíka,fialovou kreslila ona😊

tulipan25
15. nov 2015

Nas Kubik ma rad rozpravocku Madagaskar, tak som mu Martyho nakreslila na tricko 🙂

katy1111
15. nov 2015

Keďže naša Nikolka,ešte nevie kresliť ale len čarbať,tak som jej nakreslila barana a Nikolka mu aspoň s veľkou radosťou lepila vlnu,v podobe vaty 🙂