VELKÁ SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Lesopark
Chodíte s dětmi rádi do přírody? To je moc dobře, protože s námi můžete soutěžit o krásné stavebnice LEGO DUPLO Lesopark 🙂 Nakreslete obrázek s oblíbeným zvířátkem vašeho dítěte. Fotografii malůvky vložíte sem do fóra a deset nejoriginálnější obrázků odměníme stavebnicí plnou roztomilých zvířátek.
Díky stavebnici LEGO DUPLO si děti mohou hrát se zvířátky, která můžete potkat i v našem lese. I když medvěda bych teda potkat nechtěla 😉 Stavění se stavebnicí LEGO DUPLO Lesopark dává spoustu příležitostí k tomu povídat si o životě divokých zvířat, třeba o tom, co jim chutná a co mají rádi. Také se děti mohou dozvědět o tom, jak je důležité pečovat nejen o zvířátka, ale i o přírodu kolem nás.

Ja posielam "vytvor" maleho (1r.), ktory sa este len oboznamuje s ceruzkami, obrazkami, farbickami. Zatial mame magneticku tabulku na kreslenie, ale uz sa snazi chytit spravne ceruzku a nieco nakreslit a jeho najnovsi počin so zapojenim obrovskej fantazie dospelakov vyzera na smutnu dazdovku (staci naklonit hlavu doprava, privret obe oci a zadivat sa 🙂 🙂
Dobrý deň, včera som deťom povedala o súťaži, jéj to bola vec - starší dcérka 9r a syn 6r sa s nadšením rozhodli, že veľmi chcú vyhrať pre najmladšieho Jurka 3r Lego duplo, boli úplne nadšení výzvou kresliť žačali v sekunde. A keďže do lesa sú ako ryby do vody, zvieratá milujú, vytvorili tieto: Najstaršia Maťka 9r. najprv nakreslila krásne lienky, ktoré obkresľovala zo skleňáka, v ktorom ich aj chová a po čase vypúšťa. Potom nedovolila poslať, že nakreslí obľúbenú veveričku. Tú posielam. 6-ročný Pali to mal jasné - bobra. Chodíme na nádherné tajomné miesto do lesa kde majú bobry hrádze. Tak kreslil bobra. Text tam hodil nečakane a je len prvák tak som mu to potom vôbec nevravela, že sú tam aj chybičky ako vymyslel a napísal po 2mes učenia písmen, tak to tam je. A vravia svojmu najmladšiemu: Jurko nakreslíš tiež rybu? A ten bez váhania pripojil svoju ruku k dielu a tak posielam aj rybu. Starší na tom pracovali od včera dve poobedia. Pekný deň. MS
Dcerka (5r) ma vela oblubenych zvieratiek, no naj su psikova, kedze odmalicka s nimi vyrasta 🙂 Rada a casto kresli, miluje lego Duplo, ktore zatial na plnej ciare vyhrava pred mensimi kockami, dokaze sa s nim zabavit na dlhy cas. A kedze lego nikdy nechyba na zozname priani pod stromcek, viem, ze prevelika radost by bola zarucena 🙂 Tiez je nasa mini rodinka (ja a dcerka) tvoriva, tak pripajam zopar z nasich vytvorov (zvierata su u nas najcastejsie pouzity namet, dokonca ani na tekvici nesmela chybat macka a z kapie sme si aspon na chvilu spravili zraloka, pokym nesiel plavat do hrnca 🙂
bara_lego Snáď nevadí, že pridám ešte nejaké obrázky, ale dcérky dnes nešli von, lebo jedna má zapálené očko a tak sme maľovali farbičkami, farbami a aj sme sa učili farby a tak sme z farebných papierikov urobili rybku, tak snáď môžeme pridať do súťaže, lebo LEGO Lesopark je naša tajná túžba, možno...
LEGO DUPLO je super vec, pri ňom sa vždy nasmejeme.
S mamkou, tatkom, sestričkami stále nové veci s ním vymýšľame,
zvieratká my rady máme a tak nejaké posielame do výbornej LEGO firmy,
lebo na nás malých myslia.
Naša Dorotka s kreslením ešte len začína. Čo však miluje a veľmi sa v tom zlepšuje je lepenie. Veľmi rada lepí papier, ktorý jej povystrihujem a učíme sa z neho vyrábať rôzne zvieratká. Okrem farebných papierov rada tvorí aj z plastelíny. Obľúbeným zvieratkom, ktoré stvárňujeme je mačička.
Lego DUPLo patrí spolu s lepením a plastelínou momentálne medzi naše top hračky. Zo zvieratiek DUPLO zatiaľ máme len psíka (Muca) a mačičku (Cicu). Kedže Dorotka, ako snáď všetky deti v jej veku, miluje zvieratká a hry s nimi, Lesopark by u nás doma istotne prachom nezapadol 🙂
Ďakujeme za súťaž, ktorá nám spríjemnila sobotné popoludnie.
ahoj, moja dcerka ma 2roky a lego DUPLO sa jej velmi pači . ked videla reklamu Lesopark Tak prisla za mnou "maminka lego" 🙂 a ja jej vravim "ano krasne ,ale musíš vydržat a Ježiško donesie lego " mame doma katalog a kazdy den ked vstane jej prve je "Ježiško donesie lego " 🙂 je zlata a uz to mesiac počuvam 🙂 musime vydržat.... Obrazok nevie nakreslit ale pridavam foto ako číta katalog LEGO a aj s nim zaspava 🙂 :-*
ahoj, moja dcerka ma 2roky a lego DUPLO sa jej velmi pači . ked videla reklamu Lesopark Tak prisla za mnou "maminka lego macko" 🙂 a ja jej vravim "ano krasne ,ale musíš vydržat a Ježiško donesie lego " mame doma katalog a kazdy den ked vstane jej prve je "Ježiško donesie lego ?" 😀 je zlata a uz to mesiac počuvam 😀 musime vydržat.... Obrazok nevie nakreslit ale pridavam foto ako číta katalog LEGO a aj s nim zaspava 😉
Do prirody chodime stale a najradsej do zoo., kde si robime celorocne prechadzky. A preto by nas lesopark nesmierne potesil. Taktiez je Lego jedina hra, pri ktorej dcera obsedi.🙂 Stanka ma najradsej macicky a fotka je urobena na sidliskovej plysakovej minizoo, kedze dnes fukalo a daleko sme sa od domu nedostali.

U nas sa nielen kresli, ale obcas aj nieco vyraba. Sovicku vyrobila Teova starsia sestricka a on z nej mal velku radost. Sova robi huuuuuuuu. 🙂