icon

VELKÁ SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Lesopark

bara_lego
10. nov 2015

Chodíte s dětmi rádi do přírody? To je moc dobře, protože s námi můžete soutěžit o krásné stavebnice LEGO DUPLO Lesopark 🙂 Nakreslete obrázek s oblíbeným zvířátkem vašeho dítěte. Fotografii malůvky vložíte sem do fóra a deset nejoriginálnější obrázků odměníme stavebnicí plnou roztomilých zvířátek.

Díky stavebnici LEGO DUPLO si děti mohou hrát se zvířátky, která můžete potkat i v našem lese. I když medvěda bych teda potkat nechtěla 😉 Stavění se stavebnicí LEGO DUPLO Lesopark dává spoustu příležitostí k tomu povídat si o životě divokých zvířat, třeba o tom, co jim chutná a co mají rádi. Také se děti mohou dozvědět o tom, jak je důležité pečovat nejen o zvířátka, ale i o přírodu kolem nás.

VELKÁ SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Lesopark
eny999
15. nov 2015

Aha! "Namalovala" som svoje oblubene zvieratko zirafu 🙂 Zvieratka spoznavam nielen na stene vo svojej detskej izbicke,ale co najviac aj v prirode. Tento rok som sa zoznamila aj dotykom s veverickou a nebojim sa ani divych husi,pavov,labuti...hlavne nech nestekaju 😀 Lego Duplo lesopark by ma velmi potesilo,rada by som sa zoznamila s dalsimi zvieratkami z lesa a zaroven si precvicila prstiky. 😉

eny999
15. nov 2015

Omylom som odoslala text bez foto,snad je to dobre znamenie 🙂

axelina
15. nov 2015

Obľúbené zvieratko môjho synčeka je Mačka. Keďže sa len učí poriadne držať v ruke ceruzku tak jeho kresby sú veľmi neidentifikované až abstraktné. Ale čo nesmie chýbať ani z jednej maľby je Mačička. Potom môžu prísť: macko, tučniak, zajko, prasiatko a ďalšie zvieratka podľa želania. Ale Mačička nesmie nikdy chýbať. No a ako správny chlap ani autička. 🙂
PS: pardon za krásne obrázky, ale kreslenie nie je moja silna stránka. Ale som rada, že synček ich rozozná. 😀 😀

zuzkoch
15. nov 2015

Nášmu 20 mesačnému synčekovi Riškovi vštepujeme lásku k prírode už od malička. Vďaka času, ktorý spolu trávime v prírode, už teraz pozná veľa lesných zvieratok. Ako správne dieťa 21. storočia sa s nimi rád pohrá aj v aplikácii Lego Duplo Lesopark 🙂 Odtiaľ pozná aj maskota - červeného zajka (hoppop 🙂 ), ktorý je obľúbeným zvieratkom. Jeho výtvarný talent sa zatiaľ prejavuje len na omaľovánkach (za výdatnej pomoci mamky a tatka), kde veľmi rád zajkovi namaľuje kožúšok 🙂 Zajko by ho veeeeľmi potešil, keby mu poslal jeho kamarátov z lesoparku domov 🙂

bartaloska
15. nov 2015

vevericky su u nas TOP 🙂

eatpraylove
15. nov 2015

Milujeme byt v lese na dlhych prechadzkach a aj kreslit zvieratka zijuce v lese 🙂

alla24
15. nov 2015

Lego je pre moju dceru urcite top hracka. hra sa s nim kazdy den. raz si staviame nemocnicu, potom letisko ci len domcek pre babiky. A hned po legu miluje tvorit, kreslit. Ma len 3,5 ale ide jej to velmi pekne a zo mna je hrda maminka. stale vymyslamie ine techniky a ona sa tomu tesi. Nema vyhradne najoblubenejsie zvieratko lebo sa to u nej stale meni. Momentalne je to asi jezko 🙂 predtym to bol motylik ci v lete to boli morske priserky.

alla24
15. nov 2015

a takto sa tesi ked moze malovat 🙂

andulik11
15. nov 2015

Ježko z našej záhrady... 🙂

kessinka
15. nov 2015

Po veľmi dlhej pauze sa Maťko vrátil ku kresleniu (za čo vám naozaj ďakujem 🙂) a našu domácnosť zaplavili levy 🙂 Lev patrí medzi Maťkove najobľúbenejšie zvieratá, lebo pri hre je často malým levíkom. Tu je jeden z prvých 🙂
Lego Duplo Lesopark by ho ale veľmi potešilo, momentálne totiž patrí k jeho najobľúbenejším knihám (čítame mu ju niekoľkokrát denne) kniha Ako žijú lesné zvieratká, kde sú príbehy práve o medveďoch, líškach (tie má úplne najradšej), jelenčekovi a zajačikoch 🙂

soncita
15. nov 2015

Kebyže dám dcérke Larinke ceruzku do ruky, možno by nakreslila nejaké haky baky 🙂, ale skôr by skončila v puse. Takže obrázok poslať nevieme, ale obľúbené zvieratko je pes. Hlavne naši dvaja labradory 🙂

matricia
15. nov 2015

Nakreslila som synovho oblubenca- leva, chlapci pomohli dofarbit, zatiaľ sa len hrajú s farbičkami. Adamko mi najradsej cmara po obrázkoch

ikika
15. nov 2015

Moja starsia dcerka chodi na vytvarnu vychovu a ja sa kazdykrat velmi cudujem, co s nimi ta pani architektka dokaze za hodinku zvladnut... robievame co-to aj doma... no som na lieceni, tak som s detmi nemohla vytvorit nic specialne pre vas... no pripajam obrazok z vytvarnej - mame ho zaramovany, velmi sa nam paci - Anna a Elsa s Kristofom a jeho sobom Swanom. 😉
A druhy obrazok je holubicka, ktoru vytvorila s dedkom - tiez ho mame zaramovany, robili ho tak, ze namocili servitku do vody, ktoru vytlacili, davali po kuskoch k sebe a nechali vyschnut. 🙂
Nasa dcerka povedala, ze ma oblubene vsetky zvieratka... ale ze asi holubicka je naj... 😵 😵 😵

misiq22
15. nov 2015

Dnes nám starký doniesol živú rybu, tak sme ju museli hneď kresliť... Mama predkreslila a malá Miška urobila všetko osatné 😉 ...ináč máme radi všetky zvieratká - aj červíky musíme zachraňovať, keď sú na chodníku... 😀

majik66
15. nov 2015

Miskove SLNIECKO svietiace na vsetky zvieratka 🙂
Nakolko ma Misko len 2 roky a 9 mesiacov.
Je to originalna kresba ;)

mimma2011
15. nov 2015

Naša bambuľka takto nakreslila svoje prvé ZOO, žirafku, srnku a leva 🙂 Lego by ju veľmi potešilo, jej najoblubenejšia hra je práve s figurkami zvieratiek a legom 🙂

martinka55
15. nov 2015

🙂 náš obrázok

martinka55
15. nov 2015
anicka86
15. nov 2015

naše kresbičky

zojatx
15. nov 2015

Ahojte, ja este zatial kreslit neviem ale mamicke som pomahal robit bodky na lienkach a slimacikove licka. Dufam ze sa vam pacia... Papa 😲

maryol
15. nov 2015

Tak takéto kŕmidlo pre vtáčiky máme pred naším oknom 🙂

martina7586
16. nov 2015

My mame radi jezkov a tohto sme si vyrobili

doriszka
16. nov 2015

Synček má rád najviac žraloky.

doriszka
16. nov 2015

A dcérka kone.

pistialko
16. nov 2015

Zvieratko v podaní mojej malej dcérky. Lego je u nás veľmi obľúbená hračka ale so zvieratkami ešte nemáme. Toto je naozaj úžasné a vždy keď sa mojej Vanesky ráno opýtam čo sa jej snívalo, povie, že o srnčekovi 🙂

msekys
16. nov 2015

Deti urobili odtlacky ruk a mamka dokreslila zbytok

ancsika11
16. nov 2015

Najradšej máme zvieratká na farme. Zvieratká nalepíme a trávičku dokreslíme 🙂

s1m.one
16. nov 2015

Dobry den, kedy budu uverejneni vyhercovia?

lucka.ano
16. nov 2015

U nás je jednoznačne najobľúbenejší ježko! kresliace schopnosti ešte obmedzené, ale posielam dva výtvory dvojročnej šikulky 🙂 gaštanovým ježkom sama vyrobila pichliače a ježkovi na druhom obrázku opečiatkovala jabĺčka.