VELKÁ SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Lesopark
Chodíte s dětmi rádi do přírody? To je moc dobře, protože s námi můžete soutěžit o krásné stavebnice LEGO DUPLO Lesopark 🙂 Nakreslete obrázek s oblíbeným zvířátkem vašeho dítěte. Fotografii malůvky vložíte sem do fóra a deset nejoriginálnější obrázků odměníme stavebnicí plnou roztomilých zvířátek.
Díky stavebnici LEGO DUPLO si děti mohou hrát se zvířátky, která můžete potkat i v našem lese. I když medvěda bych teda potkat nechtěla 😉 Stavění se stavebnicí LEGO DUPLO Lesopark dává spoustu příležitostí k tomu povídat si o životě divokých zvířat, třeba o tom, co jim chutná a co mají rádi. Také se děti mohou dozvědět o tom, jak je důležité pečovat nejen o zvířátka, ale i o přírodu kolem nás.

Obľúbené zvieratko môjho synčeka je Mačka. Keďže sa len učí poriadne držať v ruke ceruzku tak jeho kresby sú veľmi neidentifikované až abstraktné. Ale čo nesmie chýbať ani z jednej maľby je Mačička. Potom môžu prísť: macko, tučniak, zajko, prasiatko a ďalšie zvieratka podľa želania. Ale Mačička nesmie nikdy chýbať. No a ako správny chlap ani autička. 🙂
PS: pardon za krásne obrázky, ale kreslenie nie je moja silna stránka. Ale som rada, že synček ich rozozná. 😀 😀
Nášmu 20 mesačnému synčekovi Riškovi vštepujeme lásku k prírode už od malička. Vďaka času, ktorý spolu trávime v prírode, už teraz pozná veľa lesných zvieratok. Ako správne dieťa 21. storočia sa s nimi rád pohrá aj v aplikácii Lego Duplo Lesopark 🙂 Odtiaľ pozná aj maskota - červeného zajka (hoppop 🙂 ), ktorý je obľúbeným zvieratkom. Jeho výtvarný talent sa zatiaľ prejavuje len na omaľovánkach (za výdatnej pomoci mamky a tatka), kde veľmi rád zajkovi namaľuje kožúšok 🙂 Zajko by ho veeeeľmi potešil, keby mu poslal jeho kamarátov z lesoparku domov 🙂
Lego je pre moju dceru urcite top hracka. hra sa s nim kazdy den. raz si staviame nemocnicu, potom letisko ci len domcek pre babiky. A hned po legu miluje tvorit, kreslit. Ma len 3,5 ale ide jej to velmi pekne a zo mna je hrda maminka. stale vymyslamie ine techniky a ona sa tomu tesi. Nema vyhradne najoblubenejsie zvieratko lebo sa to u nej stale meni. Momentalne je to asi jezko 🙂 predtym to bol motylik ci v lete to boli morske priserky.
Po veľmi dlhej pauze sa Maťko vrátil ku kresleniu (za čo vám naozaj ďakujem 🙂) a našu domácnosť zaplavili levy 🙂 Lev patrí medzi Maťkove najobľúbenejšie zvieratá, lebo pri hre je často malým levíkom. Tu je jeden z prvých 🙂
Lego Duplo Lesopark by ho ale veľmi potešilo, momentálne totiž patrí k jeho najobľúbenejším knihám (čítame mu ju niekoľkokrát denne) kniha Ako žijú lesné zvieratká, kde sú príbehy práve o medveďoch, líškach (tie má úplne najradšej), jelenčekovi a zajačikoch 🙂
Moja starsia dcerka chodi na vytvarnu vychovu a ja sa kazdykrat velmi cudujem, co s nimi ta pani architektka dokaze za hodinku zvladnut... robievame co-to aj doma... no som na lieceni, tak som s detmi nemohla vytvorit nic specialne pre vas... no pripajam obrazok z vytvarnej - mame ho zaramovany, velmi sa nam paci - Anna a Elsa s Kristofom a jeho sobom Swanom. 😉
A druhy obrazok je holubicka, ktoru vytvorila s dedkom - tiez ho mame zaramovany, robili ho tak, ze namocili servitku do vody, ktoru vytlacili, davali po kuskoch k sebe a nechali vyschnut. 🙂
Nasa dcerka povedala, ze ma oblubene vsetky zvieratka... ale ze asi holubicka je naj... 😵 😵 😵
🙂 náš obrázok
A dcérka kone.
Dobry den, kedy budu uverejneni vyhercovia?

Aha! "Namalovala" som svoje oblubene zvieratko zirafu 🙂 Zvieratka spoznavam nielen na stene vo svojej detskej izbicke,ale co najviac aj v prirode. Tento rok som sa zoznamila aj dotykom s veverickou a nebojim sa ani divych husi,pavov,labuti...hlavne nech nestekaju 😀 Lego Duplo lesopark by ma velmi potesilo,rada by som sa zoznamila s dalsimi zvieratkami z lesa a zaroven si precvicila prstiky. 😉