Anketa: Ako často si umývate vlasy?
Nie, nebojte sa, nebudeme tu hodnotiť žiadne hygienické návyky 🙂 Tak ako je každý človek iný, rôzne a jedinečné sú aj naše pokožky. Ako je to u vás, ako často si zvyknete umývať vlasy? Máte aj nejaké triky aby sa nemastili často?

@tomaskova prečo si mala 10 dní zakázané umývať si vlasy?
@margotka33 ano, osprchovať sa stíhame podľa únavy napr. aj za 5 minút, ale moje dlhé husté vlasy som ešte nedokázala stihnúť umyť pod 30 minút tak, aby mi naozaj vydržali 3 dni, aby som si ich nemusela umývať každý deň... takže aj ja som v skupine "nestíhačiek" 😎
@zuzanka.zuzu lebo po vybrati mandli mi zacala jedna viac krvacat tak mi to vypalovali a hovorili ze keby si umyvam hlavu, moze sa to prekrvit a zacat opat krvacat a to som nechcela riskovat
Ja si umyvam 2- 3 x za tyzden 🙂 proste musim, lebo milujem pocit čistých umytych vlasov 😀
Kazdy druhy deň 👍
kazdy druhy den 😀
V lete skoro každý deň, v zime tak 2 - 3x týždenne. Mám ich dlhé a v zime horšie schnú. Milujem pocit čistých vlasov...
Aj ja 2x do tyzdna, niekedy vdaka suchemu samponu len 1x, ale tiez som uz vyskusala xy moznosti proti masteniu, niekedy mi pomaha zmena samponu

Kazdy treti den, ale s laskou spominam na casy tehotenske, kedy asi vdaka hormonom stacilo umyt raz za 5 dni 😀