icon

Anketa: Ako často si umývate vlasy?

simi_linola
28. okt 2016

Nie, nebojte sa, nebudeme tu hodnotiť žiadne hygienické návyky 🙂 Tak ako je každý človek iný, rôzne a jedinečné sú aj naše pokožky. Ako je to u vás, ako často si zvyknete umývať vlasy? Máte aj nejaké triky aby sa nemastili často?

Anketa: Ako často si umývate vlasy?
Strana
z4
kondaska1
29. okt 2016

Kazdy treti den, ale s laskou spominam na casy tehotenske, kedy asi vdaka hormonom stacilo umyt raz za 5 dni 😀

zuzanka.zuzu
29. okt 2016

@tomaskova prečo si mala 10 dní zakázané umývať si vlasy?
@margotka33 ano, osprchovať sa stíhame podľa únavy napr. aj za 5 minút, ale moje dlhé husté vlasy som ešte nedokázala stihnúť umyť pod 30 minút tak, aby mi naozaj vydržali 3 dni, aby som si ich nemusela umývať každý deň... takže aj ja som v skupine "nestíhačiek" 😎

tomaskova
29. okt 2016

@zuzanka.zuzu lebo po vybrati mandli mi zacala jedna viac krvacat tak mi to vypalovali a hovorili ze keby si umyvam hlavu, moze sa to prekrvit a zacat opat krvacat a to som nechcela riskovat

srdeenko19
30. okt 2016

Ja si umyvam 2- 3 x za tyzden 🙂 proste musim, lebo milujem pocit čistých umytych vlasov 😀

pauca
31. okt 2016

Kazdy druhy deň 👍

olivka26
31. okt 2016

kazdy druhy den 😀

anka2015
31. okt 2016

V lete skoro každý deň, v zime tak 2 - 3x týždenne. Mám ich dlhé a v zime horšie schnú. Milujem pocit čistých vlasov...

stepanka274
31. okt 2016

Aj ja 2x do tyzdna, niekedy vdaka suchemu samponu len 1x, ale tiez som uz vyskusala xy moznosti proti masteniu, niekedy mi pomaha zmena samponu

Strana
z4