Anketa: Ako často si umývate vlasy?
Nie, nebojte sa, nebudeme tu hodnotiť žiadne hygienické návyky 🙂 Tak ako je každý človek iný, rôzne a jedinečné sú aj naše pokožky. Ako je to u vás, ako často si zvyknete umývať vlasy? Máte aj nejaké triky aby sa nemastili často?

Každý 2 až 3 deň... používam lak,tak ten mi spomalí trošku mastnenie...
Ja každý druhý deň,niekedy každý...nemalo by sa každý deň, ale už to je zlozvyk u mňa, tak sa to snažím niekedy obmedziť...
Ja si umyvam raz do tyzdna,castejsie nastastie nemusim 😁😁😁
2-3krat do týždňa, záleží aj od počasia ak je škaredo tak 3 krát inak je to buď 1-2krat
Odkedy som mama tak umyvam 2x do tyzdna lebo "to je este dobreeee" 😂 ked som chodila do prace,bolo to castejsie 😊
Ja kazdy druhy, niekedy aj kazdy treti den 🙂 A pouzivam schaumu...som s nou ako tak spokojna a bojim sa zmeny, ze na to doplatim lupinami, lebo moja pokozka nic moc 😖
A skus umyvat co najmenej ked si doma 🙂
Teraz ked som tehotna najradsej by som kazdy 2 den umyla vlasy.Rychlo sa mastnia .Divne potom vonaju....ach tie hormony.Mimo tehotenstva mi staci raz za 5-6 dni umyt.
Mam suche kucerave vlasy ktore sa az tak nemastie.. tak na 3ti den vecer/ stvrty rano, prvy den su kucerave, druhy ich vyzehlim, treti com a potom umyt
Ja si vlasy umývam každý tretí deň...mastnejú mi a už ten tretí deň sa necítim dobre. Takže či chcem, či nie...umyť si ich musím 🙂
raz za týždeň
Každý druhý deň. Strašné 😠
3x do týždňa
Kazdy druhy den
Každý deň ;(
Pocas tehotenstva je to supeeer. Kazdy 2-3ti den. Mimo tehotenstva, denne ☹
Kazdy druhy den. Mam ich mastne a osvedcilo sa mi umyvat ich rano, to oba dni vyzeraju ok. Ked som si ich umyvala vecer tak prvy den po umyti bolo este ok ale ten druhy pred umyvanim som uz citila ako "otazeli". A len tak odveci, niekde som sa docitala ze dlhe vlasy treba na noc zapletat, nenechavat rozpustene. Tak si na noc posledny tyzden zapletam rybicku a zda sa mi ze su trosicku menej mastne, tak uvidim casom ci sa mi to len nezdalo. Ma to vyhodu ze ich rano nemusim pracne rozcesavat 🙂
@jabucko aj ja som mala pocas tehu super 🙂 a dokonca kraaasne ziarive ako nikdy predtym 🙂
@laurita285 musis predlzit interval a prestanu tak rychlo mastniet... ja som si umyvala kazdy druhy a ten druhy davala uz suchy sampon a bolo to o drzku... potom som prestala takto, lebo na materskej nemam casu umyvat stale hlavu a vydrzia i tri dni bez sucheho samponu, co bolo predtym nemyslitelne ☺
Podľa potreby 🙂 ale zvyčajne raz za 4-5 dní 🙂
Podla potreby - vacsinou kazdy 2 - 3 den
Raz za týždeň 🙂
raz za 5 dni sa kludne by vydrzali aj dlhsie 🙂 a to si do nich davam tonu olejcekov a kadejakych pripravkov,aby neboli suche...
Každé ráno
1-2x za tyzden
@margotka33 - no ak máš dlhé vlasy, ktoré schnú aj 3 hodiny, proste si na to musíš vyhradiť čas - najmä v zime je to zložité. v lete umyjem a idem von, ale v zime potrebujem byť aspoň 4 hodiny doma, kým uschnú. fenovať nemôžem, lebo budé ešte suchšie, spať s mokrými už vôbec nie, pretože ráno budem ako strapaté káčatko. takže takto sa nestíhajú umyť dlhé husté vlasy
@zuska2001 ja si zvacsa umyvam vecer 🙂
Ja kazdy 2.den, aj to je "zazrak"lebo som si umyvala kazdy den,ale mam pocit,ze mi to neskutocne znicilo vlasy 😔
Ja musim kazdy den.. Skusala som aj kazde dva-tri dni dlhsiu dobu, ale nepomohlo, hned mastne, hlava svrbi.. Ziadne triky nezaberaju u mna 😒
Kazdy vecer. Nedokazem ist do postele s neumytymi vlasmi. Mne to pride ako jedna z tych spinavsich casti tela- kedze "trci von", a ked si predstavim,ze tvar mam cistu, a potom sa otacam na vankusi a vlasy neumyte,brrrrr. Asi diagnoza,ze? Mozno kupacia ciapka by to vyriesila.

Tiež každý deň inak mam vlasy ako obliate olejom... Snažila som sa nájsť vhodný šampón, skúšala som rady ako nechytaj si často vlasy, umývaj každú chvíľu aj hrebeň, nenos čiapky :D nič nepomohlo