SÚŤAŽ: Ktorý Linola produkt máte najradšej a prečo?
Prajem krásny pondelok maminky 🙂
Napíšte mi ktorý Linola prípravok máte najradšej a jedna z vás bude odmenená sprchovým a umývacím gélom Linola Shower and Wash.
Viac o našich produktoch si môžete prečítať tu https://i.modrykonik.sk/prehlad_produktov

U nás je to Linola Fett,je to úplne zázračná mastička,keď má synček akýkoľvek problém s pokožkou,či už začervenanie,vyrážky alebo čokoľvek iné,po inom produkte ani nesiahnem a ešte ma nikdy nesklamala 🙂
Linola feet krem najlepsi na kozne problemy ekzemy jediny pomohol
Za mna naj.krem na ruky.Roky som makala za barom a aj 15 hodin denne pomaly nonstop namocene ruky.Vecer ruky vysusene,rozpraskane do krvi,obcas som mala pocit,akoby som v nich mala zapichnutych 1000 malych ihliciek.Krem som v praci akykolvek pouzivat nemohla,kedze som potom zamastila vsetky pohare a niektore ma zas na rukach strasne stipali.Az mi kamoska z lekarne odporucila Linolu a fakt pecka,ruky sa krasne vyhojili a hlavne neostavali pohare zamastene.Za mna top vyrobok a odporucila som ho vsetkym kolegom a znamym s podobnym problemom a doteraz ho vsetci pouzivaju👌👍
@sofia14 Produkty značky Linola sa vyrábajú v Nemecku 🙂 Výrobcom je firma Dr.Wolff, ktorá má v Nemecku viac ako 80-ročnú tradíciu 🙂 Ak by si mala záujem, tu nájdeš viac informácii https://i.modrykonik.sk/linolapredeti a samozrejme, budem veľmi rada ak sa s akoukoľvek otázkou obrátiš kľudne aj na mňa 🙂
@laurita285 áno, Linola je dostupná v lekárni - aj v kamennej ale aj na internetových 🙂 Ak náhodou niečo nemajú v lekárni priamo k dispozícii, vedia ti daný produkt objednať a ty si ho na druhý deň môžeš prísť vyzdvihnúť 🙂 Ak by si mala záujem, môžeš mi napísať aký presne produkt zháňaš a môžeme sa na tie internetové lekárne pozrieť spolu 🙂 ja bežne všetky Linola produkty z internetových lekární objednávam a zatiaľ nebol problém 🙂
@ryolita je mi veľmi ľúto, že sa s malinkou trápite, verím, že čím skôr nájdete niečo, čo vám bude vyhovovať a čo zaberie... Držím palce <3
Prvy x poxujem o tejto znacke velmi rada sa dozviem viac co daju dievcata recenzie popripade budem stastna ked budeme moct sami vyskusat
Este som o tejto znacke nepocula, no urcite radi vyskusame 🙂
U nas boduje telove mlieko: Prijemne vonia a dobre sa vstrebava. Ak ma mala nejaky problem so suchou pokozkou rada ho pouzijem.
U nás je to Linola hand, manžel ju raz dostal a odvtedy nič iné nechce 😀
Minule som po tejto znacke pokukovala,ale zatial som nemala prilezitost otestovat ju.urcite ale v blizkej dobe planujeme otestovat telove mliecko a sprchovy gel,nakolko ja mam velmi suchu pokozku a ekzem a dcerka ma tiez suchu pokozku.velmi sa tesim na tento tyzden,aspon mi pomoze vybrat si co najlepsie 🙂
Linola Fett je u nas topka. Malemu sa uz od narodenia sem tam objavia taky vysusene flaky - ekzem?! vyskusali sme vsetko a raz sme s tohoto dostali vzorku z lekarne a musim povedat ze som bola prekvapena. Skoda ze sa to viac nepropaguje lebo isto by pomohla viac maminam keby o nej vedeli/poculi. 🙂
U nas boduje sampon - konecne malu nesvrbi stale hlavicka... 🙂
O tejto znacke som vobec nevedela az dnes prvy krat ked som otvorila MK hned mi vbehla do oci reklama a ked som tam videla slovo "ekzem"nevahala som rozkliknut.Moj syncek je atopik od malicka takze urcite mam v plane spytat sa na tuto kozmetiku v lekarni,zisiel by sa nam sampon na vlasy aj krem na telo 🙂
Linola FETT krem, mam zatial iba odskusany....moji dvaja synovia maju atopicky ekzem a tento na ich loziska posobi najviac, vzdy premasti a hlavne po nom koza nesvrbi.....
U nas fici sampol Linola. Mala by som pekny darcek pod stromcek keby sa na nas usmeje stastie 🙂
Pocula som už o Linole ale ešte sme ju neskúsili.. teraz je ten pravý čas zmeniť to 😉
Pekný deň prajeme Simonka, veľmi sa tešíme, najviac sa nám osvedčil LINOLA šampónik a prečo?. Po pôrode okolo toho 5 a 6 mesiaca mi intenzívne začali vypadávať vlasy a vznikali mi suché miesta na pokožke hlavy, hlava celá vyškriabaná. Síce nie hneď, ale postupne sa to zmierňovalo až do štádia, keď som sa prestala škriabať. So nadmieru spokojná a môžem len a len odporučiť.
Ja som zatiaľ vyskúšala len krém na ruky,pretoze mám veľmi suché ruky a musím pochváliť,ze je fakt veľmi dobrý,ale rada by som vyskúšala aj tieto produkty ,čo sa dajú vyhrať ,na syncekovi,lebo žiaľ malý má veľmi citlivú pokožku a nie každá kozmetika mu vyhovuje..
U nás je naj šampón,mala už nemá lupiny a nesvrbi ju už hlava
Pravdupovediac,ešte som neskusila žiaden produkt,ale uvažujem uz dlhšie nad kúpou a skúškou,či pomôže mojej a syno ej velmi suchej pokozke.
Krem na suchu pokozku ja mam velmi suchu a dost pomaha ... 😉
Ja zbožňujem nádhernú, nevtieravú, jemnučkú vôňu telového mliečka LINOLA Lotion 🙂 🙂 🙂 Keď ním nakrémujem tváručku mojej dcérky - len by som ju bozkávala a bozkávala a bozkávala.... 😉
Linola Lotion - pouzivaju ju moje dve dcerky a aj ja sama uz dlho. A vsimla som si, ze aj manzel si z mliecka sem tam "ukradne" na ruky 🙂 Neviem, presne povedat preco, pouzivame tuto kozmetiku uz dlhodobo. Sme s nou jednoducho spokojni, pokozka je po nom naozaj super.
Nepoznám vôbec túto značku, ale veľmi rada vyskúšam 🙂
Prvykrat som sa s linolou stretla pred 4 rokmi, ked uz som v zime fakt nevedela, ako tie svoje ruky dopraskane do krvi dam do poriadku. Vtedy som skusila linola lotion a to bola moja zachrana 🙂 synovi pomohla pri vyrazkach na chrbte, uz po 2 pouzitiach sa ukazalo, ze zabera. Teraz pouzivam linola hand kazdu zimu a pri dcerke sampon..
Zatial sme sa s Linolou nestretli, ale ak, tak sprchovy sampon urcite vyskusame ☺
Tiez vidim tuto znacku po prvýkrát ale najviac by sme asi doma privitali Linola Hand mame totiz alergiu na chlad ktora sa prejavuje vysusenou popraskanou az do krvi kozou a to staci aby vonku teplota klesla pod 15 stupnov a uz to citime. Jedine co pomaha su rukavice ale niekedy to tak smiesne vyzera. A ozaj kde sa da dana znacka kupit asi iba v lekarnach ci?

@laurita285 mne v lekarni vzdy objednali