icon

SÚŤAŽ: Ktorý Linola produkt máte najradšej a prečo?

simi_linola
24. okt 2016

Prajem krásny pondelok maminky 🙂

Napíšte mi ktorý Linola prípravok máte najradšej a jedna z vás bude odmenená sprchovým a umývacím gélom Linola Shower and Wash.

Viac o našich produktoch si môžete prečítať tu https://i.modrykonik.sk/prehlad_produktov

SÚŤAŽ: Ktorý Linola produkt máte najradšej a prečo?
sirinka
24. okt 2016

@laurita285 mne v lekarni vzdy objednali

ciusinka
24. okt 2016

U nás je to Linola Fett,je to úplne zázračná mastička,keď má synček akýkoľvek problém s pokožkou,či už začervenanie,vyrážky alebo čokoľvek iné,po inom produkte ani nesiahnem a ešte ma nikdy nesklamala 🙂

petruci6
24. okt 2016

Linola feet krem najlepsi na kozne problemy ekzemy jediny pomohol

kittyjuliette
24. okt 2016

Za mna naj.krem na ruky.Roky som makala za barom a aj 15 hodin denne pomaly nonstop namocene ruky.Vecer ruky vysusene,rozpraskane do krvi,obcas som mala pocit,akoby som v nich mala zapichnutych 1000 malych ihliciek.Krem som v praci akykolvek pouzivat nemohla,kedze som potom zamastila vsetky pohare a niektore ma zas na rukach strasne stipali.Az mi kamoska z lekarne odporucila Linolu a fakt pecka,ruky sa krasne vyhojili a hlavne neostavali pohare zamastene.Za mna top vyrobok a odporucila som ho vsetkym kolegom a znamym s podobnym problemom a doteraz ho vsetci pouzivaju👌👍

simi_linola
autor
24. okt 2016

@sofia14 Produkty značky Linola sa vyrábajú v Nemecku 🙂 Výrobcom je firma Dr.Wolff, ktorá má v Nemecku viac ako 80-ročnú tradíciu 🙂 Ak by si mala záujem, tu nájdeš viac informácii https://i.modrykonik.sk/linolapredeti a samozrejme, budem veľmi rada ak sa s akoukoľvek otázkou obrátiš kľudne aj na mňa 🙂

simi_linola
autor
24. okt 2016

@laurita285 áno, Linola je dostupná v lekárni - aj v kamennej ale aj na internetových 🙂 Ak náhodou niečo nemajú v lekárni priamo k dispozícii, vedia ti daný produkt objednať a ty si ho na druhý deň môžeš prísť vyzdvihnúť 🙂 Ak by si mala záujem, môžeš mi napísať aký presne produkt zháňaš a môžeme sa na tie internetové lekárne pozrieť spolu 🙂 ja bežne všetky Linola produkty z internetových lekární objednávam a zatiaľ nebol problém 🙂

simi_linola
autor
24. okt 2016

@ryolita je mi veľmi ľúto, že sa s malinkou trápite, verím, že čím skôr nájdete niečo, čo vám bude vyhovovať a čo zaberie... Držím palce <3

77mirinka77
24. okt 2016

Prvy x poxujem o tejto znacke velmi rada sa dozviem viac co daju dievcata recenzie popripade budem stastna ked budeme moct sami vyskusat

alex21
24. okt 2016

Este som o tejto znacke nepocula, no urcite radi vyskusame 🙂

mata0410
24. okt 2016

U nas boduje telove mlieko: Prijemne vonia a dobre sa vstrebava. Ak ma mala nejaky problem so suchou pokozkou rada ho pouzijem.

rrybka
24. okt 2016

@rrybka pardon..z netu..

krokodilkajmanka
24. okt 2016

U nás je to Linola hand, manžel ju raz dostal a odvtedy nič iné nechce 😀

meginka88
24. okt 2016

Minule som po tejto znacke pokukovala,ale zatial som nemala prilezitost otestovat ju.urcite ale v blizkej dobe planujeme otestovat telove mliecko a sprchovy gel,nakolko ja mam velmi suchu pokozku a ekzem a dcerka ma tiez suchu pokozku.velmi sa tesim na tento tyzden,aspon mi pomoze vybrat si co najlepsie 🙂

nikenzi
24. okt 2016

Linola Fett je u nas topka. Malemu sa uz od narodenia sem tam objavia taky vysusene flaky - ekzem?! vyskusali sme vsetko a raz sme s tohoto dostali vzorku z lekarne a musim povedat ze som bola prekvapena. Skoda ze sa to viac nepropaguje lebo isto by pomohla viac maminam keby o nej vedeli/poculi. 🙂

misiq22
24. okt 2016

U nas boduje sampon - konecne malu nesvrbi stale hlavicka... 🙂

bublinka28
24. okt 2016

O tejto znacke som vobec nevedela az dnes prvy krat ked som otvorila MK hned mi vbehla do oci reklama a ked som tam videla slovo "ekzem"nevahala som rozkliknut.Moj syncek je atopik od malicka takze urcite mam v plane spytat sa na tuto kozmetiku v lekarni,zisiel by sa nam sampon na vlasy aj krem na telo 🙂

nito
24. okt 2016

Linola FETT krem, mam zatial iba odskusany....moji dvaja synovia maju atopicky ekzem a tento na ich loziska posobi najviac, vzdy premasti a hlavne po nom koza nesvrbi.....

liaka
24. okt 2016

U nas fici sampol Linola. Mala by som pekny darcek pod stromcek keby sa na nas usmeje stastie 🙂

siuzi4
24. okt 2016

Pocula som už o Linole ale ešte sme ju neskúsili.. teraz je ten pravý čas zmeniť to 😉

karolin2
24. okt 2016

Pekný deň prajeme Simonka, veľmi sa tešíme, najviac sa nám osvedčil LINOLA šampónik a prečo?. Po pôrode okolo toho 5 a 6 mesiaca mi intenzívne začali vypadávať vlasy a vznikali mi suché miesta na pokožke hlavy, hlava celá vyškriabaná. Síce nie hneď, ale postupne sa to zmierňovalo až do štádia, keď som sa prestala škriabať. So nadmieru spokojná a môžem len a len odporučiť.

bibyke
24. okt 2016

Ja som zatiaľ vyskúšala len krém na ruky,pretoze mám veľmi suché ruky a musím pochváliť,ze je fakt veľmi dobrý,ale rada by som vyskúšala aj tieto produkty ,čo sa dajú vyhrať ,na syncekovi,lebo žiaľ malý má veľmi citlivú pokožku a nie každá kozmetika mu vyhovuje..

ivanahodova
24. okt 2016

U nás je naj šampón,mala už nemá lupiny a nesvrbi ju už hlava

petawoman
24. okt 2016

Pravdupovediac,ešte som neskusila žiaden produkt,ale uvažujem uz dlhšie nad kúpou a skúškou,či pomôže mojej a syno ej velmi suchej pokozke.

janynkaaa
24. okt 2016

Krem na suchu pokozku ja mam velmi suchu a dost pomaha ... 😉

vall1319
24. okt 2016

Ja zbožňujem nádhernú, nevtieravú, jemnučkú vôňu telového mliečka LINOLA Lotion 🙂 🙂 🙂 Keď ním nakrémujem tváručku mojej dcérky - len by som ju bozkávala a bozkávala a bozkávala.... 😉

alenka008
24. okt 2016

Linola Lotion - pouzivaju ju moje dve dcerky a aj ja sama uz dlho. A vsimla som si, ze aj manzel si z mliecka sem tam "ukradne" na ruky 🙂 Neviem, presne povedat preco, pouzivame tuto kozmetiku uz dlhodobo. Sme s nou jednoducho spokojni, pokozka je po nom naozaj super.

evuch
24. okt 2016

Nepoznám vôbec túto značku, ale veľmi rada vyskúšam 🙂

mumu37
24. okt 2016

Prvykrat som sa s linolou stretla pred 4 rokmi, ked uz som v zime fakt nevedela, ako tie svoje ruky dopraskane do krvi dam do poriadku. Vtedy som skusila linola lotion a to bola moja zachrana 🙂 synovi pomohla pri vyrazkach na chrbte, uz po 2 pouzitiach sa ukazalo, ze zabera. Teraz pouzivam linola hand kazdu zimu a pri dcerke sampon..

lekristinka
24. okt 2016

Zatial sme sa s Linolou nestretli, ale ak, tak sprchovy sampon urcite vyskusame ☺

slavka11
24. okt 2016

Tiez vidim tuto znacku po prvýkrát ale najviac by sme asi doma privitali Linola Hand mame totiz alergiu na chlad ktora sa prejavuje vysusenou popraskanou az do krvi kozou a to staci aby vonku teplota klesla pod 15 stupnov a uz to citime. Jedine co pomaha su rukavice ale niekedy to tak smiesne vyzera. A ozaj kde sa da dana znacka kupit asi iba v lekarnach ci?