SÚŤAŽ: Ktorý Linola produkt máte najradšej a prečo?
Prajem krásny pondelok maminky 🙂
Napíšte mi ktorý Linola prípravok máte najradšej a jedna z vás bude odmenená sprchovým a umývacím gélom Linola Shower and Wash.
Viac o našich produktoch si môžete prečítať tu https://i.modrykonik.sk/prehlad_produktov

Ešte som o tejto značke nepočula. Ale radi vyskúšame.
Dobre ranko este sme nemali možnosť vyskušať ale vyzera podľa prispevkov zaujímavo
No toto veru prvý krát počujem, vlastne čítam
Za mna jednoznacne sampon. Mam velmi problematicku pokozku hlavy, vlasy sa mi rychlo mastia, robia sa mi lupiny, pokozka ma casto neskutocne svrbi. Po pouziti Linola samponu vsetky priznaky sa rychlo zmiernili a neskor uplne zmizli.
Nepoznam tuto znacku
Krásny deň, u nás sú viaceré TOP, ale asi naj je LINOLA GESICHT. a to hlavne kvôli manželovi, ktorý má dosť problematickú pleť na tvári a až po tomto super krémiku sa stav polepšil a manžel sa tešil a sám kúpil ešte jeden do zásoby, aby bol, lebo tento krémik, ale aj ostatný produkty LINOLA už nesmú u nás chýbať, lebo sú super. teším sa na celý týždeň.
Ja som skúšala len vzorky, nakoniec na odporúčanie som si kúpila šampón a musím pochváliť. Vlasy mám lepšie, síce po pôrode vypadávajú, no seborea sa mi veľmi zmiernila, skoro zmizla. Bála som sa meniť šampón kvôli seborei, ale vyskúšala som a neľutujem! 🙂
O tejto znacke pocujem prvýkrát, ale som rada, urcite vyskúšam. Atopucka a vyachnura pokozka nas trapi od aprila a nevieme sa toho zbavit 😢 mala ma 21 mes, takze sa,tesim co sa ovasej znscke docitam
Najradšej máme telové mlieko, lebo to bol prvý prípravok, ktorý synovi naozaj pomohol keď mal ťažšiu fázu ekzému . Pekne mu kožu skľudnil, navyše má príjemnú vôňu a dobre sa rozotiera.
Ahojte🙂 Kedže dcera je diabeticka (8 rokov), tak pouzívam na jej porušenú pokožku Linola Fett krém ako aj na sprchovanie Linolu. Som veeelmi spokojna🙂Je to pre ňu ako vykúpenie, ked ju natriem s kremikom na tie dopichané miesta a suchu narusenu pokozku.
Ahoj Simi, tiež som sa dostala k tomuto produktu len dnes cez MK a rada by som skúsila túto kozmetiku najskôr na svojej dcérke, ktorá má tri roky. Na ceste je ďalšie bábätko som v 27 týždni a už som uvažovala čo budeme používať, dcérka síce nemala s kožou nikdy nejaké problémy okrem suchšej pokožky na hlavičke keď bola malička. Ale bábätko bude potrebovať určite niečo pre citlivejšiu pokožku, takže si z tejto kozmetiky určite dosť toho zakúpim. A nikde som sa nedočítala aká krajina je výrobcom?? Ďakujem.
Linola Fett! jednoznacne- pomohlo na ekzemy, suche lakte, vysuseny nos po nadche, dokonca aj na presusene pery! Multikrem 😀
Určite by som rada vyskúšala - mám problém so suchou kozou mna i dcérky, najmä okolie úst a kútiky ..... Už by som potrebovala radikálne riešenie 😉
Čierna linola je top! 🙂
Dcera je ekzematik a ma extremne suchu pokozku vo vlasoch.Dlho sme skusali rozne sampony pre takyto typ vlasovej pokozky az sme narazili na sampon "Linolu".Odvtedy - to je uz tri roky - pouzivame len ten a vsetko je OK 🙂
Ahoj Simonka😊 ako vieš, tak ja Linolu používam od narodenia môjho syna, keďže mal problém so suchou pokožkou. Tento problém sa už vyriešil, no ja som tejto značke zostala verná🙂 používame toho dosť, olej do kúpeľa, lotion, face , linola fett a aj šampón😉 a preto ťažko vybrať jeden pre nas najlepší.. všetky sú super 🤗
nepoznám túto značku, no rada by som spoznala 🙂 potrebovali by sme niečo ozaj overené na suchú pokožku, či už pre mňa, alebo detičky, keďže ide do zimy, tak o to viac! budem sa tešiť na diskusie a rady 🙂
zatial som tuto kozmetiku este nevyskusala, ale pocula som dobre recenzie na kozmetiku pre atopicku a suchu pokozku a nakolko moj syn ma takuto pokozku, rada by som vyskusala aj tieto produkty, ako aj ine od tejto znacky, pokial bude prilezitost a v pripade spokojnosti im ostala verna 🙂
tuto značku nepoznám,ale rada SPOZNáM 😉
tiež som o tejto značke ešte nepočula, budem sa musieť porozhliadať, čo je zač a čo ponúkajú a niečo vyskúšať
Ja tuto znacku, vyrobky a produkty vidim prvykrat. Rada by som nieco z nich vyskusala 🙂
@simi_linola Simonka, len ten, kto vie čo je skutočne suchá a atopicka pokožka vie oceniť práve vyrobky Linola. Môj syncek sa narodil extrémne dehydrovany a s pokožkou červenou a plnou šupin. Bojovali sme s tymto problemom cele 4 roky. Potom sme spoznali tuto značku a vyrazne sme eliminovali prejavy atopickeho ekzemu. Samozrejme uz je tu jeseň, zhoršuje sa aj stav pokožky, ale určite siahneme po našom NAJ produkte a to ne Linola Face. Robi zázraky🙂
Mňa by zaujímalo, kde sa to dá kúpiť... v lekárni? pretože na internete to nie je dostupné
Dobry den my mame malu atopicku takze pouzivame linola samponik na vlasky vyborny nedrazdivy a prave tento spr hovaci sutazny chceme vyskusat...
@kvetinka75 pre ekzematikov vyborna je odporucam my mame sampon
@laurita285 je dostupna ja objednavam z metu pre dceru

Tiez nepoznam tuto znacku, ale rada vyskusam ☺️