icon

SÚŤAŽ: Ktorý Linola produkt máte najradšej a prečo?

simi_linola
24. okt 2016

Prajem krásny pondelok maminky 🙂

Napíšte mi ktorý Linola prípravok máte najradšej a jedna z vás bude odmenená sprchovým a umývacím gélom Linola Shower and Wash.

Viac o našich produktoch si môžete prečítať tu https://i.modrykonik.sk/prehlad_produktov

SÚŤAŽ: Ktorý Linola produkt máte najradšej a prečo?
tomaskova
24. okt 2016

Dobry den.tuto znacku nepoznam ale velmi sa tesim ze opat neake produktu pre nas ekzematikov. Urcite tuto kozmetiku prestudujem a ak nevyhram urcite ju kupim a vyskusam.s aropickym ekzemim bojujem od malicka. Pamatam si ako ma mama vlacila od jedneho kozneho k druhemu. Same maste, pudre, prapodivne olejceky...kolotoc vysetreni, diet a ziadne zlepsenia.ekzemy na nohach rukach, tvari...vsade.hanbila som sa nosit sukne alebo kratasy.ked mi neskor zacali davat kortikoidy povedals som dost.skusam radsej kozmetiku na ekzemy a tak sa velmi tesim ze je tyzden s Vami. Musim urcite vyskusat a vyskusam aj na detickach.

auxtacka
24. okt 2016

dobry den, vobec nepoznam tuto kozmetiku, rada spoznam, dakujem 😉🙈👏🏻

aadrika
24. okt 2016

jej opat nasa oblubena Linola-my najviac milujeme Linola Olbad, iba pridame par kvapiek do kupela a mame krasnu jemnu a hebku pokozku, dokonca mojmu malemu 8-mesacnemu syncekovi pomohla aj na tzv. mliecnu chrastu, nedame na nu dopustit! 🙂

ask
24. okt 2016

Linola FETT krem ...pomohol nam pri problemoch na dlaniach a urcite radi skusime dalsie produkty🙂

mami5
24. okt 2016

Nemám najobľúbenejší produkt. Rada nejaký vyskúšam

anika2013
24. okt 2016

čakám na objednaný šampón. potom budem múdrejšia; -)

zuzla71
24. okt 2016

Prvykrát počujem o týchto produktoch, rada by som nejaké vyskúšala a možno sa stanú mojimi najoblubenejšími 🙂

niobe7
24. okt 2016

Nepoznám tuto značku, ale určite by som ju rada vyskúšala 🙂

ribezlicka27
24. okt 2016

No ja mám veľmi rada z tejto značky krém na ruky,uz ho používam pol roka a som s nim veľmi spokojná,doporucil mi ho kožný,nie je mastný ale zanecháva ochranný film,super 😃

ciernym
24. okt 2016

Dobry den,rada by som vyskusala vasu kozmetiku.Nieco nove pre nas 😊

blbovina
24. okt 2016

Mam rada tuto znacku, skusala som len krem na ruky, no rada by som skusila aj nieco ine.

vrabciak99
24. okt 2016

My pouzivame celu radu linola ale najradsj mame olej pretoze po kupani drobec miluje masaz.

zuzkanaj
24. okt 2016

Túto značku zatiaľ nepoznám, ale veľmi rada spoznám, najmä ak je naozaj taká dobrá, ako píšu tie mamičky, ktoré ju už vyskúšali 🙂

haidi
24. okt 2016

Pravdupovediac prvy krat pocujem o tejto kozmetickej znacke pouzivame roznu kozmetiku aj z lekarne ako la roche posay a bioderma kedze mame dost citlivu pokozku a velmi by potesila vyhra a moznost otestovat vasu kozmetiku 😊

mooonushka
24. okt 2016

Vyskusala som viacero znaciek detskej kozmetiky a som rada, ze vdaka Koniku som sa dozvedela o Linole. Samozrejme som nevahala a hned si v lekarni objednala cely rad. Najviac sa mi vsak asi paci umyvaci gel pre drobca. Pokozku ma po nom taku hebku, ze ho nemusim ani kremovat. Naozaj velka spokojnost.

lucka76
24. okt 2016

Nám najviac vyhovuje olej do kúpeľa, necháva na pokožke taký ochranný film a šampón na vlasy 🙂

veronm
24. okt 2016

krém na tvár, kedze synček ju má dosť vysúšenú a linola super pomáha 🙂

ilbruk
24. okt 2016

Nakolko moja dcerka ma atop.ekzem u nas je kazdodenna lonola fett

greta123
24. okt 2016

Ešte som o tejto značke nepočula, ale veľmi rada by sme ju vyskúšali, ak sa na nás usmeje šťastie 🙂

fidorka221
24. okt 2016

O Linole som sa dozvedela prave z MK a na odporucanie zo skupinky som si zakupila Linolu Fett krem. Je to zatial jedinny vyrobok, ktory som vyskusala na svojej suchej pokozke a som s nim velmi spokojna. Urcite by ma potesilo ak by som mohla vyskusat vdaka tejto sutazi aj gel🙂

maryskas
24. okt 2016

Nemám vyskúšaný zatiaľ žiaden produkt, po pravde prvýkrát čítam o tejto značke. Vidím, že skúsenosti sú veľmi pozitívne, tak by som ju rada vyskúšala. V rodine sme všetci takí "suchári" 😅 😅 tak by sa nám táto kozmetika veľmi hodila 🙂 😅

evulienkaslx
24. okt 2016

Linola fett, kedze som mavala problemy s citlivou a suchsou pokozkou a ked prichadzaju teplotne vykyvy ma sklon aj k ekzemom

nika19918
24. okt 2016

Linola lotion, uplne naaj. Ach ako krasne vonia telicko po natreti. Dcera tuto znacku pouziva od narodenia a to uz tento tyzden oslavuje 6te narodeniny ☺. Sampon je super na chrasticky na pokozke vo vlaskoch ale aj olej do kupela velmi pomahal a umyvala som jej vlasky len tym. Casom som uz pouzivala len sampon pre nu.

simi_linola
autor
24. okt 2016

@slavka11 Ahoj 🙂 áno, Linola je dostupná v lekárňach - aj v klasických kamenných a aj internetových 🙂 V klasických kamenných ak by náhodou niektorý produkt nemali priamo k dispozícii, môžu ti ho objednať a ty si ho na druhý deň už len vyzdvihneš 🙂

majah212
24. okt 2016

Sledujem prispevky na MK ale este som sa neodhodlala kupit nic z tejto znacky. Vzdy chodim na istotu a kupujem inu znacku kde viem ze nie su zbytocne chemikalie a na linolu som vzdy nejak zabudla.ale vyskusam asi krem na ruky najblizsie 🙂

bolita
24. okt 2016

Linola Fett. Lebo je na vsetko. Viem ze neublizi, natriem a neriesim. 🙂

petrah3
24. okt 2016

Mame velmi radi Linola Fett krem. Mam trojrocne trojicky a vsetci su atopici. Nasa doktorka nam dala vzorky tohto kremiku a zabral okamzite u vsetkych. Takze ho odporucam vsetkymi desiatimi. Jedine negativum je, ze mam velky problem zohnat ho. A to aj vo vacsom meste. Takyto produkt by mal byt dostupny v kazdej lekarni ☺

ivankajar
24. okt 2016

Dobry vecer zial nemam vyskusanu Tuto znacku zaujal ma Sampson a masticky

manamani1
24. okt 2016

Tak s Linolou som sa stretla prvy krat u mojej sestry ked sa jej narodil syncek moj krstny syn,a po kupani ho natierala telovym mliekom od Linoly.Ta vona bola brutalna.Podotykam bolo to v Čechach.Hned na druhy den somnou sla do lekarne a na moje stastie mali posledny kus.Dufam ze je lahko dostupna aj u nas na Slovensku kedze aj ja mam 11 mesacnu dcerku a odvtedy pouzivame len Linolu.Skusenosti mam zatial len s telovym mliekom🙂

kondaska1
24. okt 2016

Ahoj, o tejto znacke som pocula uz davnejisie, ale este sme sa k nej nedostali. Synček ma na nožke od 1 roka ekzem, najskôr som ho mazala bambuckým maslom, potom excipialom, potom prislo leto a chvilu bol pokoj, teraz to zas zacinam riešit lebo sa objavil znova. Takže najbližsia volba bude Linola fett a pevne verim že pomože...