SÚŤAŽ: Ktorý Linola produkt máte najradšej a prečo?
Prajem krásny pondelok maminky 🙂
Napíšte mi ktorý Linola prípravok máte najradšej a jedna z vás bude odmenená sprchovým a umývacím gélom Linola Shower and Wash.
Viac o našich produktoch si môžete prečítať tu https://i.modrykonik.sk/prehlad_produktov

Naše najobľúbenejšie Linola výrobky sú Linola šampón a Linola Shower and Wash sprchový gél. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Jednoducho sú super!!! 🙂 😉
Nikdy som o tejto značke ešte nepočula, ale veľmi rada by som ju vyskúšala. Veľmi by ma to potešilo. 🙂
jednoznacne LInola lotion u nas top produkt. perfektne sa vstrebava a vonia
U nás je top určite Linola Hand - krém na každodennú starostlivosť o veľmi suchú pokožku rúk, kupujeme ho babine, tá má pokožku so sklonmi k ekzémom, je s ním veľmi spokojná, pomáha jej, preto jej ho často kupujeme aj ako darček.
U nas linola olej do kupela...a konecne sme sa zbavili atopickeho ekzemu..
Este som o znacke nikdy nepocula 😊 taaassaak tesi ma 😊
Ja som spokojná s Linola Lotion. Mám suchú pokožku, najmä na rukách, a toto telové mlieko mi s týmto problémom pomáha.
Ja milujem linola šampón, dlho som hľadala niečo dobré na vlasy a toto je top. Moja dcéra zbožňuje Linolu fett, teda možno zas viac ja ako ona, pretože sa po nej stratili všetky náznaky exematickej a vysušenej pokožky a manžel si obľúbil Linolu hand. Skvelý krém pre namáhané CVČ a suché ruky. U nás je proste Linola TOP😃
Zatiaľ som vyskúšala len Linola Lotion a bola som spokojná, nakoľko mám citlivú a suchú pokožku 🙂 Pekne vonia 🙂 Rada by som vyskúšala aj sprchový gél.
Linola na kupanie pre nas ine sme zatial neskusili. Nepocula som o tej znacke kym nemala jelka minuly rok suche ekzematicke flaky po nozkach a rukach. Zoparkrat sme sa okupkali a zmizlo to krasne. Stale ju mame doma a obcas sa okupkame s linolou. A este aj krasne vonia podla mna, cela kupelna od toho 😀
Ahoj. Používame výlučne sprchový gel tejto značky, je supeeer, nie je nutné dodatočné kremovanie tela a krém ten na suché fliačiky.
Dobry den, mame skusenosti iba s Linola Fett kremom. Vrele odporucam ! Mame len a len dobre skusenosti. Moje dieta trpelo neurodermitidou a velmi mu pomohol tento krem. Ine pripravky sme zatial neskusali.
Vobec nepoznam tuto znacku-a to mame uz roky problem s atopickym ekzemom u starsieho syna -urcite vyskusame!!!
Linola Fett Olbad , kupelove aditivum nám velmi pomohlo s dcerkinou suchou pokozkou a suchymi fliacikmi hlavne cez zimu.
pocula som o znacke ale zatial sme ju nemali, tiez by som v pripade vyhry skusila rada, lebo mam aj ekzematicku pokozku a rosaceu a seboreu
Za mňa jednoznačne Linola Šampón 🙂 ♥
O tejto značke počujem prvýkrát....Ak budem mať možnosť si ju v našej lekárni kúpiť, tak určite si kúpim Linola Hand, pretože teraz v tomto období mám veľmi suché ruky. Keďže pracujem v administratíve, tak potrebujem taký krém, ktorý sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva lepivý film.... 😉
Olej do kupela alebo sprchy Linola fett. Pomohol mi pocas tehotenstva - mala som suchu pokozku na brusku a pomaha mi aj teraz, ked ma Tobiasko uz 3,5 roka a Laurinka 9 mesiacov. Hlavne mi setri cas, ktory mozem venovat detom, kedze sa uz nemusim natierat telovym mliekom. Vsetkym ho odporucam!
Kedže sme alergici a máme problémy aj s pokožkou, tak používame olej do kúpeľa Linola a krém Linola Fett. Určite nám veľmi pomohol. Ostatné produkty sme zatiaľ nevyskúšali...láka ma krém na ruky, nakoľko mám v zimnom období extrémne suchú pokožku na rukách.
tuto znacku zatial nepoznam, pocujem o nej prvykrat, ale velmi rada vyskusam ak bude prilezitost 😉
Najsamlepšejšia je Linola Dusch and Wasch - super pre suchú pokožku na sprchovanie....a aby som nezabudla ešte Linola Hand 🙂
milujem sampon linola, lebo ma mooc svrbi pokozka a tento sampon mi dost pomaha, len skoda, ze je mooc drahy a na moje vlasky toho treba vela..ale rada by som skusila aj sprchace 🙂
linola lotion dcera ma atopicky ekzem a tento krem zboznujem aj ja
Kedze mam velmi citlivu plet, osvedcil sa mi Linola sampon a telove mlieko. A teraz na zimu planujem kupit krem na ruky 🙂
Dobrý večer 🙂
musím sa priznať,že ani ja som sa s touto značkou nestretla.Dokonca mi ju neponúkli ani v lekárni 😒 To sa čudujem,lebo za posledných 5 rokov som vyskúšala všelijaké krémi,pretože sa mi objavila alergia na chlad a prejavuje sa mi hlavne na rukách.
Skúsila som všetko od induóny,cez babské recepty až po kortikoidné masti.Teraz na tie moje úbohé ruky používam Belobázu (tiež ju predávajú iba v lekárni a je drahšia)
Takže nemám obľúbený žiadny krémik,ale veľmi rada by som vyskúšala LINOLA FETT 😉
Ja som zacala s Linolou pri mojej vtedy trojročnej dcerke, ked mi na náš atopicky ekzem doporucila kozna lekarka pripravok na vodny kupel Linola.
Dcerka vyrástla a ekzem uz sa objavuje len na jar a jesen a to je obdobie kedy siahnem prave po linole. Dnes uz mam dcerky dve a u mladsej (polrocnej) sa ekzem objavil po celom tele, tak sme zaradili po kupeli este aj Linola Lotion. Neviem sa nabazit tej vone ked ju taku namastenu davam spinkat 🙂
Dobrý večer,
U Nás je Linola šampón aj Linola fett krém a aj olej do kúpela 🙂 toto máme doma vždy 🙂
@kondaska1 budem na vás myslieť a silno držať palce <3
@manamani1 jééj, to je zlaté 🙂 no,nie je to úúúplne také ružové s dostupnosťou ako v Čechách, kde je Linola na popredných miestach v starostlivosti o detskú pokožku, ale už sa lepšíme aj my na Slovensku 🙂 Cez internet nie je problém a v kamennej ak majú výpadok, môžu daný produkt objednať a ty si ho môžeš hneď na druhý deň vyzdvihnúť 🙂

Dobrý večer,
nám sa osvedčil linola šampón na suchú pokožku. 🙂