icon

SÚŤAŽ: Ktorý Linola produkt máte najradšej a prečo?

simi_linola
24. okt 2016

Prajem krásny pondelok maminky 🙂

Napíšte mi ktorý Linola prípravok máte najradšej a jedna z vás bude odmenená sprchovým a umývacím gélom Linola Shower and Wash.

Viac o našich produktoch si môžete prečítať tu https://i.modrykonik.sk/prehlad_produktov

SÚŤAŽ: Ktorý Linola produkt máte najradšej a prečo?
manamani1
24. okt 2016

@simi_linola ano pozeral som uz na internete,sestre ho odporucila pediatricka,vtedy ho ona tiez v lekarni mala na objedmavku no mne sa zislo jedno posledne telove mlieko🙂...urcite kym moje dievcatko nevyrastie budem sledovat a skusat Vase vyrobky,,no aj vyhra by ma urcite potesila na vyskusanie.Budu dostupne aj v DM napr.?Lebo napr. uz Biodermu predavaju...

cervikhena
24. okt 2016

O značke Linola, som sa dozvedela takmer pred rokom. Naša krpaňa sa z ničoho nič strašne vyhádzala, žiadny lekár nevedel povedať, čo to je, ani kožný. Jedna zlatá pani dr.kožná mladučká nám poradila práve túto značku. Odvtedy používame šampón na vlásky a sprchový gél. Šampón používam aj ja, nakoľko som mávala neskutočné lupiny a svrbela ma strašne pokožka na hlave. Žiadny šampón mi viac nepomohol. Síce troška drahší, ale poctivo si šetrím na sadu celej kozmetiky 🙂

anicka86
24. okt 2016

šampón linola mi zachránil pokožku hlavy a to je produkt, ktorý nesmie chýbať v mojej kúpelni

lienkaxy
24. okt 2016

Aj my doma Linola Shower and Wash máme, radi sa s nim umývame. Je jemný, neštípe a nedráždí, chváli si ho v našej rodine veru každý! ♥

macopka
24. okt 2016

Zatiaľ sme vyskúšali iba Linola Fett. Keď sa nám narodila dcérka, tak sa jej po týždni na ličkach vyhodilo niečo ako ekzém. Naša pediatrička nám ju odporučila a hneď po prvom dni použitia som videla zlepšenie a o pár dní nemala na líčkach nič. Zostali hladučké a jemné. Tak som ju vyskúšala aj ja na ekzém na nohe a vidím zlepšenie. A viem, že pomohla aj deťom kamarátok, ktorým som ju odporučila.
Tak by nebolo zlé skúsiť aj ostatné výrobky a mohli by sme začať práve týmto sprchovým gélom 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

curcuma
24. okt 2016

Pre nás značka Linola je veľkou novinkou,
rady by sme ju vyskúšali aj s mojou malinkou,
možno sa práve na nás šťastie usmeje,
sprchový a umývací gél nám priveje.
Potom dáme aj my príspevok,
a podelíme sa o recenziu na tento výrobok,
zatiaľ si tu od Vás čo to prečítame,
a potom si možno aj my nejaké tie produkty objednáme 😉.

ivec16
24. okt 2016

ja sa priznam tiez, ze som tuto znacku este nezaregistrovala... ale popozeram sa ci ju v nasej lekarni maju... a ked tu dievcata sampon chvalia asi skusime ten... inak vela kozmetiky nepouzivame, ale sampon sa minie vzdy

oxana1212
24. okt 2016

zatial poznam len telove mlieko a je super 🙂

ivetuliak
24. okt 2016

Nepoznám túto značku. Až teraz na MK som sa o nej dočítala.
Isto vyskúšam, nakoľko máme dosť citlivú pleť s ekzémami na jar a jeseň, okrem manžela.

bielavila
24. okt 2016

@simi_linola syncek je dost silny atopik, tak pouzivame prisadu do kupela taku olejovu a mliecko, syncek mal hrozne exzemiky, ale pomohlo 🙂 dakujem

arwent
24. okt 2016

Linola fett uplne naj na tieto sychrave dni...dnu je teplo vonku chladno a pokozka za ide zblaznit...l.fett pekne premasti nelepi sa proste parada

tralaland
25. okt 2016

Nepočuli sme o tejto značke. Je super, že aj prostredníctvom Modrého koníka sa človek dozvie o iných produktoch, než na aké je tradične zvyknutý. Môj malý syn má kožné problémy hlavne okolo krku a na trupe. 😖 Vyskúšali sme už viacero značiek. Podľa referencií sú Linola výrobky kvalitné, tak by sme radi vyskúšali olejček a mliečko na premastenie pokožky. Dufame, že pomože 🙂

olivka26
25. okt 2016

Produkty zn,Linola nepozname,ale velmi radi vyskusame,dcerka ma at,ekzem,takze produkty na tieto kozne problemy by sme radi uvitali,nakolko momemtalne sa chystame kozmetiku zmenit a este sme sa nerozhodli pre ziadnu znacku,tak teraz co citam skvele hodnotenie na Linolu tak by som sa nebala skusit aj pre nasu dcerku nieco od tejto znacky 😀

aly
25. okt 2016

Ešte sme túto značku nevyskusali, takže najvyšší čas začať 😃

martinaslivova
25. okt 2016

Ešte som sa nestretla s touto značkou, ale vyskúšala by som

zuzka1803
25. okt 2016

Ešte sme túto značku neskúšali, ale malá má atopickú pokožku, takže určite vyskúšame.

ryolita
25. okt 2016

@simi_linola dakujem 😉 asi by som chcela,skúsiť tel.mlieko, musin to popozetat

mija51
25. okt 2016

dobrý deň, o značke Linola počujem prvý krát. Veľmi rada by som ju vyskúšala, keďže moje deti majú problematickú pokožku.

simi_linola
autor
25. okt 2016

@manamani1 DM-ka Linolu dokonca aj oslovila, ale výrobca o tom zatiaľ neuvažuje... 2 produkty, ktoré je možné sčasti preplácať aj cez poisťovňu (masť Fett a prísada Fett Olbad) by sa vlastne v drogérii vlastne aj tak predávať nemohli...

manamani1
25. okt 2016

@simi_linola dakujem krasne za odpoved🙂

stina
25. okt 2016

U mna je top shower and wash...prvy krat, ked som ho vyskusala...tak to bolo nieco celkom ine. Uz len dotykom na pokozke... Jemne, perijemne...proste ine ale velmi prijemne. A pouzivam ho aj ja 🙂 nie len deti 🙂

agakoll
25. okt 2016

Linolu nepoznám, takže skúsenosti zatiaľ nemám, ale určite vyskúšam na ruky a telové mlieko, lebo aj ja mám a aj moja dcéra má suchú pokožku, a najviac robí problémy v chladnejšom počasí, alebo aj keď robím niečo v záhradke, tak mám potom také suché ruky, že mi až koža pukne, čo je dosť bolestivé. Už mám vyskúšané rôzne krémy a mastičky, ale všetko bez efektu. A na Linolu tu čítam samé chvály, tak určite vyskúšam, už sa teším 🙂

moncicici
25. okt 2016

Zatiaľ som nemala možnosť vyskúšať výrobky od Linoly, ale rada by som vyskúšala☺

zuzka168
25. okt 2016

My máme najradšej olej do kúpeľa 😒 🙂

saldi
25. okt 2016

L Hand,po porode a pri dietati treba. Maly uzitocny pomocnik.

martinusik91
26. okt 2016

O tejto značke nepočujem prvý kráť ale ešte som ju neskúšala.Mám problémy so suchými miestami na tele.Nechcem siahať hneď po liekoch tak dúfam že Linola bude riešením tohto môjho problému 🙂

magdicka111
26. okt 2016

Dobry den kedze cakame babatko a prave sa rozhodujem aku kozmetiku kupit pre malickeho velmi rada by som vyskusala prave vasu pre MNA neznamu znacku. Dakujem

elena123456
27. okt 2016

ja mam najradsej linola fett, na rukach mam exem sposobeny alergickou reakciou na parfemy, kovy a pravdepodobne aj kadeco ine, ked som ho zacal pouzivat, dokonca mi na cas exem ustupil, neskor sa bohuzial vratil, ale aj tak je vyborny, lebo uzasne premastuje a nestipe ani ked mam ruky popraskane do krvi :(, ulavi mi od napatia pokozky a po pravde ho pouzivam radsej ako predpisane premastovacie kremy a to som ci uz kupovanych alebo predpisanych kremov a mliek vyskusala minimalne 20, navyse si ho mozem dovolit, lebo cena je velmi priazniva, takze som s nim velmi spokojna

shilou
29. okt 2016

My sme sa este s touto znackou nikdy nestretli,akurat pozeram na clanok co si pridala,nasa kozna lekarka vie ako problemy sme mali s mladsou dcerkou a nikdy nam tuto znacku ani len nespomenula a ked pises ze aspon z casti preplati aj poistovna,tak asi nie kazdy doktor to vie.....mozno by trebalo tieto vyrobky skusit priamo ponuknut do ordinacii a aby aspon vedela ze moze nieco take predpisat...my sme chodili dlho predlho na kozne,nakoniec sme museli koznu lekarku zmenit,lebo uz ako pokusne kraliky sme si pripadali....a doslo to az do toho stadia ze sme skoncili na detskom,lebo nam predpisala nieco,co nam strasne uskodilo...skus posunut info aj vyssie ak sa da,aby aj kozne vedeli o tomto pripravku,ak pomoze dalej a dalej ich clovek bude odporucat,to je jasnacka....a dakujem za tvoju odpoved,prispevkov tu mas dost ale budem cakat na odpoved,dakujem krasne

@simi_linola

simi_linola
autor
29. okt 2016

@shilou ahoj 🙂 Ďakujem za tvoj dotaz 🙂 Môžem sa spýtať odkiaľ si, resp. presnejšie odkiaľ sú vaše doktorky? Na Slovensku Linola nie je ešte taká udomácnená ako napr. v Nemecku kde má viac ako 80-ročnú pôsobnosť, to je pravda, ale skoro všetky kraje majú určeného zástupcu, ktorý má na starosti práve lekárne a lekárov, dokonca väčšina vzoriek produktov je dostupná práve v dermatologických a pediatrických ambulanciách. Ak si dobre pamätám, počas ambasádorovania chýbali ešte obchoďáci pre 2 kraje - Košický a ešte jeden tiež na východe, kde naozaj bol aj väčší problém s dostupnosťou... je mi veľmi ľúto, čo všetko ste si s dcérkou museli prejsť a určite túto informáciu od teba budem posúvať aj vyššie 🙂 Ešte raz ti ďakujem 🙂