icon

VEĽKÁ SÚŤAŽ o darčekový kufrík plný Linola produktov: Spomienky na leto

simi_linola
24. okt 2016

Ahojte maminky a oteckovia 🙂

Neviem ako u vás, ale u nás sú rána čoraz chladnejšie a zima dáva jasne najavo, že už sa pomaličky blíži 🙂 Ja by som si však spolu s vami ešte rada zaspomínala na to pekné teplé letné počasie plné slniečka, oddychu, vody, dovoleniek , výletov a tak ďalej 🙂 A úplne najradšej by som z toho spravila obrovskú súťaž 🙂 Čo vy na to?

Stačí ak mi sem vložíte akúkoľvek fotku toho ako ste strávili toto leto, či už s Linolou, alebo bez nej a my na konci našich Dňov s Linolou vyberiem 3 najlepšie zábery. Výhercovia získajú darčekový kufrík s telovým mliekom Linola Lotion, krémom na tvár Linola Face a krémom na ruky Linola Hand v hodnote 28€!

Prajem vám príjemné spomínanie na letné zážitky a príjemné prezeranie si ostatných súťažných príspevkov 🙂
Krásny pondelok želám 🙂

VEĽKÁ SÚŤAŽ o darčekový kufrík plný Linola produktov: Spomienky na leto
zabka023
25. okt 2016

uz nech je plny 😉 🙂 🙂 nevedela sa dockat <3 <3 <3

mackaa12
25. okt 2016

Najviaaaac :D teplo a voda ;)

martinusik91
26. okt 2016

Takto si vie užívať náš Sebinko leto 😀 nohy vyložené a je to 😀 keď je on spokojný sme aj my dvaja s ockom 😵

zuzadula
26. okt 2016

Tento rok sme krížom krážom "preturistikovali" naše krásne Tatry 🙂

majik66
26. okt 2016

Na leto 2016 velmi radi spominame a to uz z dvoch dovodov. V july sme stihli dovolenku na Zemplinskej Sirave, kde si Misko uzil vela zabavy v bazene, na lodi, ci na rybacke s dedom. Boli to dni plne usmevu a zabavy. Koncom augusta sa nasa rodinka rozrastla o dalsieho clena a to o sestricku pre Miska malu Misku 🙂 August bol pre mna a moju rodinku o to krajsi a nielenze sa slniecko usmievalo, ale aj stastna mamina 🙂 Pridavame foto a prajeme pekny den plnych spomienok 🙂

lucypaba
26. okt 2016

Leto to je voda a zmrzlina🙂

lucypaba
26. okt 2016
kivvinka
26. okt 2016

Pri Liptovskej Mare sme jedno slnecne dopoludnie vsetky skaly z brehu prehadzali do vody 😉

alienka000
26. okt 2016

My sme strávili leto na našom krásnom Slovensku na dedine u pradedka. Načo dovolenka v zahraničí, keď tu máme tak krásne? 🙂

jajkav2
26. okt 2016

Ja s manželom a dcérkou Saškou sme strávili leto v parku na prechádzkach

sisagrellova
26. okt 2016

Toto leto bolo nase prve ako 5clenna rodinka 😊😊😊. Uzili sme si najskor letnu dovolenku v Tatrach,bolo uzasne hlavne deti maju asi milion zazitkou 😊😊😊😊 potom sme behali po vyletoch ale kedze tatino stale pracuje,vecsinu sme sa kupali iba v bazenikoch doma (aj tak sme boli vzdy spokojny ) neskor sa synovi splnil sen a odfotil sa s muzom v trblietkach z talentu (ich nazoc neviem 😐😐😐) ale to spomina dodnes ..toto leto bolo prenas krasne 😊😊😊😊

zuzka168
26. okt 2016

Naše leto na Šírave.. 🙂

drobec87
26. okt 2016

Naše leto bolo takèto 🙂 Žiadna exotika, všetko na Slovensku, no možno o to krajšie 😉 A výhra by nás samozrejme veľmi potešila, ako som už spomínala. Mladšia má problémy s pleťou od narodenia a zatiaľ ako tak pomáha len modrá indulona.

2kocka7
26. okt 2016

tak my sme boli na hrade a stihli sme konečne aj našu svadbu 🙂 bola maličká, ale krásna :* Pre mňa najkrajšie leto 🙂 🙂 🙂

moa
26. okt 2016

Naša najsuprovejšia dovolenka strávená v Jasnej,dievcata majú veľa super zážitkov,najedli sa veľa,vela čučoriedok a vedia ,že Slovensko je krásne😉

salome51
26. okt 2016

Luxusné kúpalisko, výroba made in dedko 🙂

malinka85
26. okt 2016

Popoludnie u starých rodičov na rodnej hrude 🙂

beatabuckova
26. okt 2016

My sme väčšinou boli na dedine a vonku od rána do večera.... 🙂 Slaninku sme piekli, klobásky,grilovačky v plnom prúde,kotlíkový guláš a spol. Milujem leto...aj kvôli tomu 🙂

tina1991
26. okt 2016

Pracovne pri stavbe 🙂

martina374
26. okt 2016

Leto- k tomu samozrejme patri aj voda. V našom prípade kúpanie vo vaničke na dvore 🙂

sova007
26. okt 2016

Pre deti zabava vo vodnom svete ;)

vlcica81
27. okt 2016

Pre nás bolo toto leto výnimočne, napriek tomu, že sme neboli na žiadnej dovolenke. Druhý letný deň nám do rodinky pribudlo ďalšie slniečko 🙂 Leto sme si užívali už ako štvorčlenná rodinka hlavne prechádzkami. Koniec leta bol tiež výnimočný pretože z dcérky sa stala školáčka 🙂 Balíček Linola by sa nám zišiel, keďže drobčekovi sa už objavil ekzém ☹

vlcica81
27. okt 2016
vlcica81
27. okt 2016
kacenka255
27. okt 2016

Toto leto bolo v znameni spoznavania, objavovania a zazitkov ale maly si najviac uzil na dovolenke a na medvedich dnoch 😉

vlcica81
27. okt 2016
andyddd
27. okt 2016
misena91
27. okt 2016

My sme mali do Augusta leto pupkaté :D potom maminu čakali 3 týždne v pôrodnici a v polovici Augusta si domov priniesla ďalšiu lásku ♥ ♥ ♥ .Naše leto bolo aj napriek všetkým komplikáciám to najkrajšie leto ♥ ♥ ♥.

lara0000
27. okt 2016

nase krasne Tatry s mojou Laskou 🙂

nela00
27. okt 2016

spomíname na letné zážitky 🙂