VEĽKÁ SÚŤAŽ o darčekový kufrík plný Linola produktov: Spomienky na leto
Ahojte maminky a oteckovia 🙂
Neviem ako u vás, ale u nás sú rána čoraz chladnejšie a zima dáva jasne najavo, že už sa pomaličky blíži 🙂 Ja by som si však spolu s vami ešte rada zaspomínala na to pekné teplé letné počasie plné slniečka, oddychu, vody, dovoleniek , výletov a tak ďalej 🙂 A úplne najradšej by som z toho spravila obrovskú súťaž 🙂 Čo vy na to?
Stačí ak mi sem vložíte akúkoľvek fotku toho ako ste strávili toto leto, či už s Linolou, alebo bez nej a my na konci našich Dňov s Linolou vyberiem 3 najlepšie zábery. Výhercovia získajú darčekový kufrík s telovým mliekom Linola Lotion, krémom na tvár Linola Face a krémom na ruky Linola Hand v hodnote 28€!
Prajem vám príjemné spomínanie na letné zážitky a príjemné prezeranie si ostatných súťažných príspevkov 🙂
Krásny pondelok želám 🙂

Tak ja dam fotku,ktora mozno vsetkych prekvapi,ale myslim si,ze ked sa na nu pozriete hned pochopite. Je to fotka langosov,ktore som robila v lete a ktore nas sprevadzali cele leto. Vsade kam sme sli,vsade same langose 🙂 Dali sme si ich na kupku,pri hradzi,na prechadzke,doma...Proste toto je pre mna symbol leta a spomienok. Vzdy ked vidim tuto fotku,spomeniem si,kde vsad sme boli v lete a co sme robili 🙂
My sme si uzili leto naplno kedze som si predlzila matersku az do septembra a kupali sme sa kade tade, to je nase.
Nasa dovolenka 2016
Toto krasne leto bolo pre nas vynimocne, pretoze sme ho prvy krat travili traja. Cez leto sme stihli hory, odbehli sme si s nasou malickou plavkynou aj k moru a potesili sme sa aj slnecnym lucom doma na zahrade... urcite nam chyba teplo ale velmi sa nam paci farebna jesen a uz sa nevieme dockat (my stare kone 😂😂😂) na to ako sa bude malicka tesit z Vianoc 🙄🙄🙄🙄🙄
🙂

My sme strávili leto pri mori a ale aj doma sme si urobili indiánske leto (šikovný tatinko a starší syn vyrobili vigvam, totém a všetky potrebné veci pre malých indiánov 🙂