icon

VEĽKÁ SÚŤAŽ o darčekový kufrík plný Linola produktov: Spomienky na leto

simi_linola
24. okt 2016

Ahojte maminky a oteckovia 🙂

Neviem ako u vás, ale u nás sú rána čoraz chladnejšie a zima dáva jasne najavo, že už sa pomaličky blíži 🙂 Ja by som si však spolu s vami ešte rada zaspomínala na to pekné teplé letné počasie plné slniečka, oddychu, vody, dovoleniek , výletov a tak ďalej 🙂 A úplne najradšej by som z toho spravila obrovskú súťaž 🙂 Čo vy na to?

Stačí ak mi sem vložíte akúkoľvek fotku toho ako ste strávili toto leto, či už s Linolou, alebo bez nej a my na konci našich Dňov s Linolou vyberiem 3 najlepšie zábery. Výhercovia získajú darčekový kufrík s telovým mliekom Linola Lotion, krémom na tvár Linola Face a krémom na ruky Linola Hand v hodnote 28€!

Prajem vám príjemné spomínanie na letné zážitky a príjemné prezeranie si ostatných súťažných príspevkov 🙂
Krásny pondelok želám 🙂

VEĽKÁ SÚŤAŽ o darčekový kufrík plný Linola produktov: Spomienky na leto
akika
27. okt 2016

My sme strávili leto pri mori a ale aj doma sme si urobili indiánske leto (šikovný tatinko a starší syn vyrobili vigvam, totém a všetky potrebné veci pre malých indiánov 🙂

orsi_h
27. okt 2016

Syncek je malicky, preto sme boli len na kratkych vyletoch v blizkych mestach. No a vlastne okuliare este nema, tak si pozical ockove😊

dominika198
27. okt 2016

Toto bolo nase leto, prvy a urcite nie posledny krat s nasou Laurou na Tatliakovej chate

miska_marko
27. okt 2016

okrem iného bolo pre krpca kúpanie to naj, po ňom vždy Linola na vlásky aj na telíčko :*

tintini
27. okt 2016

Tak ja dam fotku,ktora mozno vsetkych prekvapi,ale myslim si,ze ked sa na nu pozriete hned pochopite. Je to fotka langosov,ktore som robila v lete a ktore nas sprevadzali cele leto. Vsade kam sme sli,vsade same langose 🙂 Dali sme si ich na kupku,pri hradzi,na prechadzke,doma...Proste toto je pre mna symbol leta a spomienok. Vzdy ked vidim tuto fotku,spomeniem si,kde vsad sme boli v lete a co sme robili 🙂

smolinka024
27. okt 2016

Nam bolo a aj bude vzdycky naj v prirode 😉)) Hlavne, ze uz nie sme len 2 tulaci,ale hned styria 😉))

dandul129
27. okt 2016

Martinkine prve leto sme travili v bazene, ked bolo na to pocasie. Uzili sme si aj prvu dovolenku vo Vysokych Tatrach. A najdolezitejsou udalostou leta bola oslava jej prvych narodenin. 🙂

bubloska135
27. okt 2016

My sme si uzili leto naplno kedze som si predlzila matersku az do septembra a kupali sme sa kade tade, to je nase.

hanka2112
27. okt 2016

...ako ucastnici Janosikovych slavnosti 🙂 moj muz z dolniakov sa nechal prehovorit od starkeho a podarilo sa, mal neskutocny zazitok 🙂

anka4517
27. okt 2016

ani dážď nás neodradil 🙂 leto sme si užili naplno !!!

liuska26
27. okt 2016

Nasa 1. dovolenka s drobcekom na chate v Jaziercach 🙂

erikakosice
27. okt 2016

Nasa dovolenka 2016

erikakosice
27. okt 2016

Nasa dovolenka 2016: Spoznavame Slovensko 😀 Sara, mamka a tatik

lumiva
27. okt 2016

My sme minulé leto strávili v nemocnici na Neo po ťažkom porode a toto leto sme zasa strávili na detskom oddelení vo Wilhelminenspitali vo Viedni, kde sme brali terapiu na odstránenie NG sondy. Bolo to náročné, ale podarilo sa, uz 3 mesiace papame a lyžičkou a pijeme mliecko z fľaše.

miriskaz
27. okt 2016

Ahoj,
my tento rok na Liptove.Je tam vela naasdhernych miest.Foto je zo Ziarskej chaty.Dolu sme sa spustili na kolobezkach.

ninakolarova
27. okt 2016

My sme boli v zoo lesna 🙂 bolo super! 🙂

majba
27. okt 2016

my sme mali leto pracovne, ale aj plne zabavy 😎 🙂

lubomira11
27. okt 2016

Na svetových dňoch mládeže v Krakowe s priateľom 🙂

misska22
27. okt 2016

Naša rodinka 🙂 ako prežívame leto 🙂

jankaks
27. okt 2016
sunflower2014
27. okt 2016

Wŕrrrrrrrrttt

veva1987
27. okt 2016

Toto krasne leto bolo pre nas vynimocne, pretoze sme ho prvy krat travili traja. Cez leto sme stihli hory, odbehli sme si s nasou malickou plavkynou aj k moru a potesili sme sa aj slnecnym lucom doma na zahrade... urcite nam chyba teplo ale velmi sa nam paci farebna jesen a uz sa nevieme dockat (my stare kone 😂😂😂) na to ako sa bude malicka tesit z Vianoc 🙄🙄🙄🙄🙄

oxana1212
28. okt 2016

Na Devine

spajko
28. okt 2016

Naša malá modelka si ,,požičala,, od mamky slnečné okuliare aj mobil. Takto nám potom pekne zapózovala, keď sa slnila u babky a dedka 😀 😎

janettan
28. okt 2016

🙂

mamamoni
28. okt 2016

Naše leto bolo plné vody,piesku a zmrzliny😀Naplno sme si užili každučký jeden deň,či už bol slnečný,alebo upršaný.Bolo to posledné leto malých detičiek.Od septembra sú už ,,veľké" škôlkarky....☺💖👍

ciernatko
28. okt 2016

My sme stravili leto na chate ,ale aj na dovolenke sme boli.Najmensi drobcek 8mesačný a my vsetci ostatny

lucia2610
29. okt 2016

Kazdy rok sa vraciame do Budapesti.je to pre nas najkrajsie miesto kde sme boli.vsetky pamiatky sme sice uz videli najmenej 100krat ale aj buduci rok chceme ist s mojou milovanou rodinou

petrasalajova
29. okt 2016

My sme strávili leto na Slovensku a objavovali sme krásy našej krajiny. No a počas celého leta náš Maxík trénoval maličké mačiatka. 🙂