Kedy sú pre vás deti ňuňu?
Poznáte ten moment, keď ste veľmi unavená po dlhom, náročnom dni a zrazu sa pozriete na svoje dieťa a tak vás to chytí za srdce, že si poviete toto je ňuňu. Každá máme také okamihy s našimi deťmi, že aj keď nás zlostia, alebo robia neplechu v okamihu sa to zmení a sú ako anjelikovia.
Kedy je pre vás vaše dieťa ňuňuňu?

@zuzikaa29 koľko máš deti?
@daniela_malygazda je to chlapec 😊👶🏻 a reklama sa velmi paci, odkedy ju videl tak si taky prosi. A aj nam zachutil.
Také najkrajšie je/sú vtedy,keď chrapkaju vo svojich posteliach..NIKDY nejdem spať bez toho,aby som im nespravila jedno také naše gesto..ale samozrejme,nevymenila by som ich za nič aj keď neposlúchajú..sú a vzdy budu moje "nunu" 😍😍😍
@onmaria veľa mamičiek sa v tejto diskusii zhodli, že najviac ňuňu sú deti keď spia. 😇
@kitta prepáč 🙏, no tak to sa teším. Keď ma rad jogurt bez éčok bude mu chutiť aj Ňuňu a odporúčam banán ten je 🔝
Ked som ho oslovila menom a on ma opravil ze on je pirát a dodal, viem že si sa pomýlila moja 😄 a ešte keď mi povie že ma tak veľmi ľúbi, že nevie ako ma viac stiskať ❤️ a ešte keď sa ma opýta, ktoreho hrdinu mam najradšej 😄 Vek 3,5 je plný zaujímavých a poučných debat 😅🔝
@daniela_malygazda Moje Ňuňu 😘??? Hmm asi najviac keď príde ku mne s našpulenou pusou po božtek alebo keď ma len tak z niečoho nič postiska pomojka... 🤗🤗
@colka presne to poznám. Mám v tom istom veku dcéru. Už sú mudrlanti a ako sa snažia poskladať celú vetu. Nikdy nevieš čo z nich vypadne. 😊
@daniela_malygazda mame tri - 5mes., 3r a temer 5r
Nunu mi je naveky....drihe nemozem mat tak toto mi je nunuuiu
Mam este sice maleho syna, a tak mi nepovie, ze ma lubi. Ale vzdy ked mam nieco naplanovane, tak to zarucene “zemni”.
Napriklad obedny spanok vstava vzdy okolo tretej, ked sa dohodnem s kamoskou, ze pojdeme na neskorsi obed, tak potiahne aj do stvrtej.. prehodim kamosku na piatu, a on ma potom tu naladu, ze chce byt len na mne, nemozem ho hodinu polozit, drzi sa ma ako kliest, aj cikat idem s nim na rukach. Tuli sa ku mne a ked ho idem zlozit, tak plac. Vtedy si poviem, ze su to krasne chvile a teraz na potrebuje citit.. ziaden program, ziadna kamoska nestoji za to, aby som nas o toto pripravila. Ved nejdeme na vlak, alebo lietadlo, nemame v podstate nic tak dolezite na praci. Je to moje NUNU a miluejem ked je tak blizko pri mne, kolko krat sa chcem tulit ja a on nema naladu. Tuto chvilu si s nim musim vychutnat.
Joj, ňuňu sú vždy, keď majú dobrú náladu a bláznime sa spolu a hovoria tie svoje hlášky 😍 to sa ideme popučiť od smiechu a objímame sa a oni sa od srdca smejú ❤
Moja je najviac "ňuňu" ráno keď sa rozvidnieva....ešte spinká ale taaaak blažene sa tvari
@daniela_malygazda su dva momenty 1. jasne ked sladko spia 😂a 2. ked sa k sebe pritulia a mojtkaju alebo ich sledujem ako sa hraju a pomahaju si... ten uzasny okamih kym sa zacnu natahovat o jednu vec hoci naokolo je sto dalsich 😂 vtedy nunu moment konci 😂
Vzdy vecer ked sa pride pomojkat a dat mi dobru noc 😊
@daniela_malygazda keď príde a začne ma hladkať a mojkať, alebo keď ráno na mňa z postieľky kričí mamii mamii 😍❤️ .. alebo keď príde tato z roboty tak už je celá besná, načahuje sa za ním a kričí tatii 😍
Vtedy mám slzy šťastia na krajíčku. 😊
@mirola To si treba užívať, lebo rýchlo vyrastú a už to také intenzívne nebude, ale zase príde iný level lásky. 😉
Samozrejme ked spia😁👍 su najkrajsi.Ked sa obmimaju.A ked starsia dava mladsiemu krizik na dobru nocku.
Keď sa spolu mojkajú 😍 alebo keď sa spolu hrajú -bez kriku a naťahovania a samozrejme naj ňuňu sú keď spia 😉 a keď si s dcérkou vychutnávame kávičku - teda ja kávu ona kakao ale tvárime sa že má kávu 😉
...ked spia, ked sa ku mne tulkaju, ked sa sustredia na nejaku hru a ja ich pritom nenapadne pozorujem, ked so zapalom kreslia obrazok pre mamicku, ked sa spolu krasne hraju a obijmu sa pri tom, ked si pomahaju navzajom, ked pretekaju vonku na bicykloch, odrazadlach, kolobezkach, ked zbieraju lucne kvietky a snazia sa spravit pre mna kyticku, ked najmensi syn otrhne bars aku travicku, kvietok a poda mi ho so slovami mamike (odkukal od starsich) a obijme ma so slovami moja mama, ked im pozeram do tych ich velkych modrych oci a uvedomim si ake su ozaj nadherne.....strasne vela je tych okamihov kedy by ich clovek z lasky aj zjedol a kedy su uvedomim ze som najstastnejsi clovek na svete ked mam take krasne, zdrave deti 🙂
@mischel218 to keď máš dcérku kamoška do konca života 🙏
@matapo Veľmi pekne si to napísala. Deti sú naše šťastie a je to dar cez ich reakcie prežívať radosť zo života a tešiť sa aj z maličkostí 💗
Ked spia naskocilo aj mne hned pri tejto otazke 😂😂😂
Keď sa drobec potrebuje pritúliť a povie mamka ja ta ľúbim 😍
@veronikabn prevažnej väčšine matiek tiež 😂😂😂
Keď spí je najkrajší 😍

@palomka jeeej to je krásne. 💗