icon

Kedy sú pre vás deti ňuňu?

daniela_malygazda
Moderátor
7. feb 2020

Poznáte ten moment, keď ste veľmi unavená po dlhom, náročnom dni a zrazu sa pozriete na svoje dieťa a tak vás to chytí za srdce, že si poviete toto je ňuňu. Každá máme také okamihy s našimi deťmi, že aj keď nás zlostia, alebo robia neplechu v okamihu sa to zmení a sú ako anjelikovia.
Kedy je pre vás vaše dieťa ňuňuňu?

sticker
Strana
z3
marlent
8. feb 2020

Ked spinka alebo sa pride mojkat (nestava sa to casto nema na mna cas stale je niecim zaneprazdneny 🤣🤣

helen11
8. feb 2020

Keď mi povie, mamička ja ťa ľúbim alebo keď vstane a povie dobré ráno mamička 🙂

zuzudrnda
8. feb 2020

Kedykolvek ked sa na syna pozriem,ako sa s naspulenou pusinkou sustredi ked ho nieco zaujme. Ako skuma a tesi sa pre mna z tak samozrejmych veci. Ked si pamata vsetky cesty,kt.pocas dna absolvujeme pri vybavovani v meste a vie,ze v pekarni kupime makovku,krici to uz od dveri. Ze je tak trpezlivy, pozorny a skromny. Uz 25 mesiacov vzdy po uspati na neho pozeram a dakujem za dar byt jeho mamou. Nunu je stale ❤

anicka176
8. feb 2020

Keď sa dcérka teší 😊

mawka
8. feb 2020

Ňuňu sú asi stále. Lebo 16 ročný sa mi neflaka po diskotékach, nepije, neexperimentuje, stále čaká na tú pravú 😁 a baví ho škola, do ktorej chodí. Dcéru 10 ročnú chytá puberta, ale je to taký andelik a tiež ju neberú sminkovacky a všetky tie sprostosti, na ktoré sa deti tak ľahko namotaju. A 8 mesačná je zdravá a aj keď tie spánky v noci sú všelijaké ešte, je inak v ťažkej pohodičke. Takže moje deti sú ňuňu furt 😁 som na ne hrdá.

maruskaw
9. feb 2020

@daniela_malygazda Ahoj.☺ Ked spinkaju, ked sa pekne spolu hraju, ked su deti👦👦👦 spokojne, stastne, vesele - vtedy su milene, cize nunu.😊😊😊

Strana
z3