Kedy sú pre vás deti ňuňu?
Poznáte ten moment, keď ste veľmi unavená po dlhom, náročnom dni a zrazu sa pozriete na svoje dieťa a tak vás to chytí za srdce, že si poviete toto je ňuňu. Každá máme také okamihy s našimi deťmi, že aj keď nás zlostia, alebo robia neplechu v okamihu sa to zmení a sú ako anjelikovia.
Kedy je pre vás vaše dieťa ňuňuňu?

Keď mi povie, mamička ja ťa ľúbim alebo keď vstane a povie dobré ráno mamička 🙂
Kedykolvek ked sa na syna pozriem,ako sa s naspulenou pusinkou sustredi ked ho nieco zaujme. Ako skuma a tesi sa pre mna z tak samozrejmych veci. Ked si pamata vsetky cesty,kt.pocas dna absolvujeme pri vybavovani v meste a vie,ze v pekarni kupime makovku,krici to uz od dveri. Ze je tak trpezlivy, pozorny a skromny. Uz 25 mesiacov vzdy po uspati na neho pozeram a dakujem za dar byt jeho mamou. Nunu je stale ❤
Keď sa dcérka teší 😊
Ňuňu sú asi stále. Lebo 16 ročný sa mi neflaka po diskotékach, nepije, neexperimentuje, stále čaká na tú pravú 😁 a baví ho škola, do ktorej chodí. Dcéru 10 ročnú chytá puberta, ale je to taký andelik a tiež ju neberú sminkovacky a všetky tie sprostosti, na ktoré sa deti tak ľahko namotaju. A 8 mesačná je zdravá a aj keď tie spánky v noci sú všelijaké ešte, je inak v ťažkej pohodičke. Takže moje deti sú ňuňu furt 😁 som na ne hrdá.
@daniela_malygazda Ahoj.☺ Ked spinkaju, ked sa pekne spolu hraju, ked su deti👦👦👦 spokojne, stastne, vesele - vtedy su milene, cize nunu.😊😊😊

Ked spinka alebo sa pride mojkat (nestava sa to casto nema na mna cas stale je niecim zaneprazdneny 🤣🤣