Ovocné pyré v jogurte? My to vieme a vy? 😉
V Ňuňu sme spojili samé dobroty. Iba smotanu, ovocné pyré so 60 % podielom ovocia a bifidobaktérie BB-12®. Ovocné pyré je ľahko stráviteľné pre tých najmenších jogurtožrútov.😍. Bifidobaktérie priaznivo pôsobia na imunitný systém a zabezpečia spokojné brušká naším deťom. Ak nestíhate Ňuňu je perfektná a zdravá voľba na raňajky, desiatu, olovrant. 👶
TIP OD NÁS: Ak nestíhate a ráno máte zhon. Stačí vytiahnuť z chladničky Ňuňu a premiešať. Do misky nasypte napr. cereálie alebo ovocie a vy si kľudne môžete vypiť ešte teplú kávu alebo urobiť make up. ;)
Napadlo Vás niekedy zmixovať jogurt s ovocným pyré alebo s čím ho kombinujete pre svoje deti vy?

@daniela_malygazda jooooj, to snáď nie 😂 ale tak niekedy mi to pripadá,ako každý stále len ako nemá čas a bla bla..hlavne ze na fb a instagram ma kazdy kopec casu..za mňa tiež nikto nič nespravi a pritom môžem s kľudom na duši povedať,že fakt máme doma vždy navarene, upratane,atď.. aj upecene,keď máme chuť 😉 treba len chcieť. Áno,zatiaľ som na rodicaku,ale tiež som chodila do práce a tiež som musela stíhať i všetko ostatné 😉🤔
..taká večerná kolacove navnadenie 😉
@daniela_malygazda rada do neho dávam domácim džem od babky 🙂
@onmaria vyzerajú famózne ako od mojej babky💗 hneď by som si dala. Veru taka je doba, že prvé slová, keď niekoho stretneme sú nestíham. Choroba dnešnej doby. Aj ja to občas poviem, ale tak ako píšeš keď sa chce všetko sa dá. 🙏
@mummylina a aký babka varí?
@daniela_malygazda treba si len určiť priority.. kľudne keď pôjdeš okolo,sa zastav..upečiem 😂
@daniela_malygazda Áno ďakujem, asi to bude aj o cene, lebo napr. ak si pridám do jogurtu domáci malinový džem kde sú len bio maliny a cukor netreba ani škrob ani arómy a chuť cítiť, ale cena produktu by bola určite vyššia ak by sa to takto robilo. Neviem nevyznám sa vôbec v potravinárstve preto nechcem pôsobiť nejako rypavo, len sa pýtam. Na tie biele pozriem určite, myslím že sú v skle čo je mi sympatické. Ďakujem.
@briseovna01 myslím, že to nebolo vôbec o rypaní, lebo si to napísala normálne a ja som tu práve od toho, aby som ti priblížila bližšie ako to v potravinárstve chodí. Snažíme sa čo najviac priblížiť jogurtom, aby boli také ako keby si si ich vyrobila sama doma. 😉 Aj trvanlivosť by sa nedodržala. Tým pádom by sa to nedostalo na pulty predajní ak by tam nebol cukor. Lebo ten je prírodný konzervant. Veď aj naše babky ho pridávali.
@daniela_malygazda ďakujem 😊cukor áno proti nemu nič nemam, mala tam byť za cukrom ciarka, myslela som ten škrob a arómy, ale áno súhlasím že oproti iným produktom tento má dobré zloženie, nie na štyri riadky ako niektoré😀
Uz roky si miesam jogurt s vyzivou (ovocne pyre) aj pre deti, pridam piskoty, ovocie....mne to velmi chuti.
Ovocie dávam zvlášť a do vášho jogurtu netreba, je tam toho dosť 😁 akurát že ňuňu je pre malinkú, pre mňa tak vedierko toho jogurtu 🤭😁
A okrem toho.. dávam ho pravidelne práve kvôli bifi. Lebo nechcem dávať extra doplnky výživy, nech si deti ťahajú zo stravy všetko potrebné. Takže pre mňa je dôležité, aby najmenšia 8 mesačná mala pravidelne jogurt.
@mawka :D Tak to aby sme kvôli tebe zaviedli 500g sklá ;) na Ňuňu
@mawka Tento spôsob je najprirodzenejší a od malička jej buduejš imunitu ;)
@daniela_malygazda z tych malých pohárikov mám ale už slušnú zásobu a v lete ich chceme použiť na nejakú svetelnú dekoráciu na terasu, do záhrady 👍😁
@mawka Perfektný nápad. Tak potom chcem foto. Dúfam, že ho tu niekde zverejníš.
Aj u nás sa papá jogurt s čerstvým ovocím a džemom. Pyré určite vyskúšame, nenapadlo ma to kombinovať , myslím že bude chutiť.
@klauduska33 Určite skús a potom napíš ako chutilo 😉
@mawka určite musela byt tehotná 😂😂😂😂 divne ze nedali kyslú uhorku 😂😂😂
@daniela_malygazda to chutilo ako lečo v jogurte. Proste aj cez moju záľubu v jogurtoch som tu strašnú chuť nedokázala vstrebať a prekonať sa. Fakt strašná kombinácia 🤦🙈😁
@mawka asi budu blejt velebnosti 🤢. Toto by som nedala. Človek to musí zájesť, aby na to chuťové poháriky zabudli.
@daniela_malygazda Ňuňu obsahuje samé dobré veci, hlavne kukuričný škrob ste zabudli spomenúť, rovnako ako všetky jogurty od malý gazda 👎 Určite sú na trhu aj kvalitnejšie jogurty.
@mint_blossom
Ďakujeme za tvoj komentár a zároveň Ti chcem vysvetliť aký prínos majú škroby pre ľudský organizmus. Kukuričný škrob je polysacharid a v potravinách je zdrojom energie a vlákniny, ktorá sa uvoľňuje postupne. Nájdete ho v bežnej strave napr. v pečive, ovocí, zelenine, ryži. Kukuričný škrob je súčasťou ovocného pyré v Ňuňu. Ak preferuješ produkty bez kukuričného škrobu vyskúšaj Ňuňu biely a Ňuňu bezlaktózový biely, ktoré sú bez pridaných škrobov. Pekný deň.
@daniela_malygazda u nás ani v obchodoch poblíž ich nemajú 😕
@annamivo Skus sa pozrieť do Kaufland, Terno, Kraj, Metro aj Coop Jednota. 😊
@daniela_malygazda v okolí máme zo spomínaných iba Coop Jednotu. Skúsim sa teda tam pozrieť. Ďakujem
@daniela_malygazda Dakujem za upresnenie. Skroby v jogurte nemaju co robit. A taktiez poukazovat na ich prospesnost mi pride minimalne usmevne. Pekny den aj vam.
@mint_blossom prepáčte ale sú to fakty, ktoré mam naštudované z odbornej literatúry. Je to čistý kukuričný škrob žiadne modifikácie a vyživuje nervové bunky a aktivuje rast svalov. Samozrejme, je normálne ze máme rôzne názory, niekto nemá rád cukor, inému vadí škrob , tretiemu vadí úplne niečo iné. Akceptujem Váš názor, ale vždy je na trhu široký výber produktov a určite si môžete vybrať, čo sa páči Vám. Sme slobodná krajina. 🌍🙏 #peace.
@daniela_malygazda Samozrejme si aj vyberam, ale uprednostnujem ine znacky. Netvarme sa teraz ze maly gazda je naj jogurt na svete 🙂 peace.

@anka2015 Jablkový som ešte nemala. Ten by som vyskúšala určite. 😉