Ovocné pyré v jogurte? My to vieme a vy? 😉
V Ňuňu sme spojili samé dobroty. Iba smotanu, ovocné pyré so 60 % podielom ovocia a bifidobaktérie BB-12®. Ovocné pyré je ľahko stráviteľné pre tých najmenších jogurtožrútov.😍. Bifidobaktérie priaznivo pôsobia na imunitný systém a zabezpečia spokojné brušká naším deťom. Ak nestíhate Ňuňu je perfektná a zdravá voľba na raňajky, desiatu, olovrant. 👶
TIP OD NÁS: Ak nestíhate a ráno máte zhon. Stačí vytiahnuť z chladničky Ňuňu a premiešať. Do misky nasypte napr. cereálie alebo ovocie a vy si kľudne môžete vypiť ešte teplú kávu alebo urobiť make up. ;)
Napadlo Vás niekedy zmixovať jogurt s ovocným pyré alebo s čím ho kombinujete pre svoje deti vy?

Predošlá
Strana
z3
Predošlá
Strana
z3

@mint_blossom To som nidky netvrdila, že malý gazda je naj jogurt na svete. Všetky zloženia sú prístupné na našej stránke, kde som od začiatku nasmerovala všetky mamičky na tejto stránke. Aj prvá súťaž takto začala. myslím, že keby ste si prečítali poriadne zloženie určite by ste hneď na začiatku zistili ze Ňuňu biely a bezlaktózový je bez škrobov a ponúkame aj takú alternatívu, ktorá si myslím, že vyhovuje Vám. Skúste si,, obuť naše topánky'' a urobte si doma pokus. Zalejte ovocné pyré a potom dajte jogurt a nechajte ho štát v chladničke. Koľko vám asi vydrží? Ovocie hneď pustí vodu a znehodnotí celý produkt. Takýto produkt by nikto nechcel na pulte a ani by si ho niekto nekúpil. Zároveň by tam bola taka krátka spotreba, že by sme ho nestihli dať ani do predajní. Ňuňu je pre mamičky, ktoré nestíhajú všetko pripravovať doma a radšej zvolia zdravšiu alternatívu. Výberu z chladničky a majú to hneď. Prosím Vás, neprekrúcajte moje slová, lebo takto si môžeme písať donekonečna a je to úplne zbytočná energia pre vás a pre mňa. Užite si nedeľu. 👍🙏