Ponuka: Vymením tri ❤ za jednu odpoveď
Ňuňu sme dlho vyvíjali, aby stal čo najlepším smotanovým jogurtom s ovocným pyré, ktorý je ľahko stráviteľný aj pre tých najmenších. ❤
Preto by som chcela vedieť, čo je pre vás maminy dôležité pri výbere jogurtov, ktoré kupujete svojim deťom. Pre každého je to určite niečo iné, ale pomohli by ste nám na oddelení kvality v našej mliečnej manufaktúre Malý gazda posunúť sa správnym smerom.👍
Baby, prosím vás, do odpovede mi napíšte jedno alebo aj viac písmen z týchto možností:
A - zloženie
B - cena
C - či je smotanový
D - obal
E - podiel ovocia
F - príchuť
PS: Vedeli ste, že jogurt sa môže volať smotanový iba vtedy keď obsahuje 10% podiel tuku z hmotnosti.
Ďakujem a každej pošlem 3 srdiečka. 🙂

A, F, B a nevedela som že smotanový je až od 10 % 🙄.
A - pretože mam syna alergika na laktozu a 8mesacnu dcérku u ktorej sa prejavuju tiez priznaky alergie a E - pretože moje deti nemaju radi vanilkove a podobné jogurty ale ovocné alebo pyre 🙂
@daniela_malygazda A,C,E 🙂
Jogurty nekupujem vôbec. Nemyslím si že je to niečo čo deti potrebujú. Babka im sem tam kúpi tak neodmietnem ale ja sama im nedávam žiadne. Celkovo mliečne výrobky nie sú až také dôležité (ak dr uvádzajú že je to zdroj vápnika a bla bla nesmieme zabúdať na mak ktorý vápnika obsahuje niekoľkonásobne viac) 😊
C,F,B 😉
A,B,E 😊
A,B,C,F 👍
ACE
A C príchuť tiež neriešim....ja kupujem len biely a dochutíme doma...med, orechy, škorica,ovocie
@daniela_malygazda Ja by som sa v prvom rade chcela podakovat za zaujem vôbec zistit, co je pre mamicky to dolezite, co rozhoduje a tym padom aj trosku nasmerovat, ci upravit svoju vyrobu tak, aby uspokojila zakaznikov 👍
Pre mna je uplne najdolezitejsie zlozenie, cize A. Nech neobsahuje umele farbiva ci pridane konzervanty a tiez si vsimam obsah pridaneho cukru. Nepacia sa mi jogurty, ktore su akoze ovocne, ale pritom ten maglajz na spodku ovocie nevidel ani z rychlika. Cize podiel ovocia - E, by som dala na druhe miesto.
Co sa tyka D-cka, cize obalu, je smutne, ze sa asi 90% jogurtov a akoze jogurtov bali do plastovych teglikov, ktore prispievaju k znecistovaniu planety. Jogurty v skle su vacsinou drahsie, ale aj kvalitnejsie a ekologickejsie.
Tak tolko asi za mna 🙂 Drzim palce Malému gazdovi a jeho produktom! 🍀
A, E, B
A (bez regulatorov kyslosti, stabilizatorov, glukozovo-fruktozovych sirupov a vsetkych tych super veci, ktore tam ma 95% jogurtov akonahle su s “ovocnou zlozkou” )
ADF, zlozenie a obal top, pre mna je zaujimava aj prichut. Pre mna bolo dolezite pre dieta aj chut. Do roka, by malo dieta ochutnat , co najviac roznych chuti, kedze sa mu rozvija aj mozog, potom si uz tazsie zvyka. Po roku sa tie drahy uz tak neaktivuju. Ci ovocnych, byliniek, ryb, aj exotickejsie trosicku. Staci samozrejme potrosku nic neprehanat.
Pre nas je dolezite A, E, F ☺
@daniela_malygazda jednoznačne A. Pokial možno čo najmenej cukru a čo najviac tuku. Ale uprednostňujem kyslú smotanu pred jogurtom
@daniela_malygazda
A, E , B teda - zloženie, podiel ovocia - nechcem, aby to bolo iba zafarbene stužovadlo ktore sa tvari akoby ovocie, no, aj cena, prirodne zložky, nie farbiva, konzervanty, radsej kupim z miestnej farmy ako umele z lidla
A, C, E, F
@daniela_malygazda ACE 🌞🌞🌞
A
pre mňa strašne je dôležité, keď to dávam deťom zloženie, ale už u mňa vyhráva chuť aj cena.
@daniela_malygazda A , B , C , E
A, C, E
Hlavne zlozenie
F A B
A,F😊
A,C,F a dakujem ❤
@daniela_malygazda A C E
Jedine A 😉
Pre mňa je na prvom mieste zloženie, takže písmeno A

A,C,E,F 😊