Súťaž o mesačnú zásobu Ňuňu
Pondelky sú celkovo náročné, pre mnohé z nás, preto si ho vylepšíme. 😉 Máte šancu vyhrať 32 ks Ňuňu smotanového jogurtu s ovocným pyré od mliečnej manufaktúry Malý gazda. Spojili sme v ňom samé zdraviu prospešné dobroty ako smotanu, ovocné pyré s 60 % ovocia a bifidobaktérie, ktoré priaznivo vplývajú na imunitu a trávenie. Proste je to mňamka pre malých, ale už aj veľkí neodolali. 🙂
Stačí, ak napíšete, koľko príchutí má Ňuňu. Odpoveď nájdete na našej stránke https://www.malygazda.com/ 🙂
Súťaž trvá do štvrtka. 🙏

@daniela_malygazda Ňuňu má 5 príchutí (broskyňa, jahoda, hruška, jablko, banán) + 2 biele (smotanový a bezlaktózový) 😊
@daniela_malygazda 5 ochutenych a 2 biele. Som rada, že som ich objavila, je to mnamka 😍
5 druhov s ovocným pyré a dva biele - jeden klasický a druhý bez laktózy
5 príchutí + 2 biele
@daniela_malygazda Ňuňu má 5 príchutí a veru ľúbime ich. A 2 má biele bez príchte. Dcérka je jogurtový maniak pochutnala by si. Ja jogurtíky tiež môžem.
@daniela_malygazda 5 ovocných príchutí a 1 klasicky biely a 1 bezlaktozovy 🙂
2 biele ,jahoda broskyňa banán hruška jablko
má 5 príchutí
@daniela_malygazda 2 ciste a 5 ovocnych 🙂
5 ochutených a 2 biele
5 ovocnych a 2 neochutene 🙂
Nunu ma 5 ovocnych prichuti - broskynovy, jahodovy, bananovy, hruskovy a jablkovy a 1 smotanovy jogurt a 1 smotanovy biely jogurt
Nunu má 5 ovocných príchutí a 2 sú biele neochutene 🐄🥛
5 ovocných príchutí a 2 bez príchute
@daniela_malygazda 2 biele a 5 ovocnych
Ňuňu s pyré má 5 ovocných príchutí - broskyňa, banán,jahoda, jablko, hruška a 1 smotanový, bezlaktózový jogurt a 1 smotanový biely jogurt
2 čisté a 5 príchutí ovocných 😊
Ňuňu má 5 príchutí a 2 čisté bez príchute 🙂 zatiaľ sme ňuňu nechutnali tak to musíme napraviť 😊
Výhre by sme sa veľmi potešili 🤭
Ňuňu má 5 ovocných príchutí - broskyňové, jahodové, banánové, jablkové, hruškové pyré a 1 smotanový, bezlaktózový jogurt a 1 smotanový biely jogurt
Ňuňu má 5 ochutených + 2 smotanové 🌷
5 prichuti 🙂
2biele a 5 ochutených 🤗💗😍
5 ovocnych a 2 su bez prichute
Ahoj, dva neochutene a pat ochutenych 🙂
@jajuska2021 no veru mali by ste určite. Neoľutuješ banánové Ňuňu je topka 🙂
5 prichuti 😍😍😍
Máme ich veľmi radi, je 5 ovocných chuti a 2 sú smotanove čisté.. vyhra by veľmi potešila moju dcéru..mnam..
5 druhov z ovocia a 2 druhy bielych
Malý gazda jogurtiky su proste top u nás doma 😍

5 ovocné a 2 biele jogurty