Súťaž o vyňunkané ceny.
Baby, predstavte si, že pracujete na vývoji Ňuňu smotanového jogurtu s ovocným pyré. A váš šéf vás požiada, aby ste pripravili novú príchuť ovocného pyré pre Ňuňu.
V súčasnosti máme Ňuňu s jablkovým🍏, hruškovým🍐, banánovým🍌, jahodovým🍓 a broskyňovým🍑 pyré, biely a bezlaktózový.
Akú novú príchuť by ste vytvorili?
Možno vás prekvapíme a dáme na obal nálepku vybrali mamičky z Modrého koníka.😉
Dve z vás odmeníme reklamnými predmetmi od Malého gazdu.
Som zvedavá na vaše nápady. 😊
PS:len vás poprosím, aby to bolo reálna príchuť, niečo čo vám chýba...
Cucoriedka 🙂
Dobry den,za mna a moje dcerky by to bola mango prichut.Je svieza kedykolvek😘
@daniela_malygazda bananovo-cokoladovy, slivkovy, kokosovy alebo ananasovy 😊
Malina, slivka, kakao+banan - najoblubenejsie jogurtove prichute u nas okrem tych tradicnych 👍
Ovocie jednoznacne slivky alebo cucoriedky
Ja by som privítala príchuť žltý melón, čučoriedka, marhuľa, višňa😍😘😀
@daniela_malygazda ak jednu na dotvorenie kolekcie, tak urcite čoko 😉 🐻🐻🐻
Ja som za malinu a cokobanan 😍
@daniela_malygazda u nás je najobľúbenejší biely jogurt s černicovým a ríbezľovým domácim džemom. Lebo nie sú klasicky sladké, ale jemne kyselkavé a je to príjemná zmena a dokonca to jedáva aj muž. Napríklad čokoládové jogurty domov ani nekupujeme.
@daniela_malygazda
Ja by som uvítala malinovú príchuť, podľa mňa by bola v smotanovom jogurte výborná, lebo v ovocnej detskej výžive takáto príchuť je a je fakt skvelá, mňam🙂 Tú výživu si veru dám so svojím drobcom aj ja, hoci už nie som dieťa🙂
Malina, marhula.. nesla by som do nicoho exotickeho
Aj višňa by bola super. Ako detom nám kupovali rodičia visnovu fantáziu a tá bola super
Určite čučoriedka
Chyba mi cokoladova prichut,ale to neni ovocne pyre,ze?😁
Malinova,alebo cucoriedkova.😍👍
Karamel, kokos, mango, vanilka, orech🤗😋
@onmaria Tá čokoláda by bola super podľa mňa ;)
@miriskaz Si asi trafila s tou čokoládou. Veľakrát sa objavila ;)
@miriskaz bude čokoládové pyré :D ja si pamatám z detstva že mamka nám robila falošnú nutelu a tuším že tam išli slivky a kakao a chutilo to veľmi dobre. ;)
@greta123 žltý melón je zaujímavá voľba.
Určite čučoriedkove pyré, popripade slivkove pyré 😋😋😋
malina, vanilka, ale bez glukozaca a cukru
@leniapuky hmmm mangové pyré. Aj ja ho mám rada. Taká exotická limitka by stála za úvahu. ;)
alebo prirodny bez cukru aj pre diabetikov, a dom a si maminy mozu, ak deti chcu, ochutit vlastnou prichutou, medom alebo dzemom, kakaom, skoricou..
@daniela_malygazda horká čokoláda, biela čokoláda, aj taký ananás by nebol zlý 😁
Višňa,čučoriedka,čierna ríbezľa,alebo nejaká zmes bobuľového ovocia,niečo s liesk.orechmi napr v kombinácií s čoko 😊
@andrejka19 Máme vanilkový a čokoládový dezert ale to už by si si musela zmiešať😉 ty sama dokopy ;)
Tak môj syn miluje najviac čokoládové jogurtíky a myslím že nejeden malý huncút by sa potešil takej nejakej zdravo-čokoládovo-jogurtovej maškrtke Ňuňu 🥰
@pribinak správne uvažovanie. Nejaký slovenský lesný mix 😉
Čokoláda a čokoláda + banán, prípadne čučoriedka by nebola na zahodenie, 🥝 by tiež bolo fajn osviežujúce ❤️❤️❤️

@daniela_malygazda už to bolo spomínané, ale slivková príchuť by ma určite potešila. Je to u nás dostupné ovocie a v kombinácii so škoricou je to mňamka...