Súťaž o vyňunkané ceny.
Baby, predstavte si, že pracujete na vývoji Ňuňu smotanového jogurtu s ovocným pyré. A váš šéf vás požiada, aby ste pripravili novú príchuť ovocného pyré pre Ňuňu.
V súčasnosti máme Ňuňu s jablkovým🍏, hruškovým🍐, banánovým🍌, jahodovým🍓 a broskyňovým🍑 pyré, biely a bezlaktózový.
Akú novú príchuť by ste vytvorili?
Možno vás prekvapíme a dáme na obal nálepku vybrali mamičky z Modrého koníka.😉
Dve z vás odmeníme reklamnými predmetmi od Malého gazdu.
Som zvedavá na vaše nápady. 😊
PS:len vás poprosím, aby to bolo reálna príchuť, niečo čo vám chýba...
Z ovocných príchutí by sme privítali slivkovú. No veľký úspech by určite mala vanilková príchuť.
Čučoriedka alebo vanilka...tKe maju nasi radi;)
Podla mna by dalsia prichut mala byt cucoriedka. 🙂 nie len pre to, ze moje deti ich miluju, ale myslim, ze aj vyzivove hodnoty ma najlepsie a je to nase supis-pupis ovocie. 😉
@daniela_malygazda malina 😊
Cucuriedkovu prichut 😊
Slivkový alebo malinový
Za mňa a moje deti určite vanilka🙂
@daniela_malygazda určite malinový 👍
Malina ❤️
od mala milujem kombinaciu jablko-broskyna ako kedysi byvali drene, takze taku a dcerka ma najradsej maliny a cucoriedky.
vanilka-citron, cokolada-malina by tiez mohli byt fajn kombinace
Ja milujem vanilku ale ani med nie je na zahodenie 🙂
Ak by to mala byť ovocná príchuť, potešila by novinka Ňuňu s marhuľovým pyré. Ak to môže byť čokoľvek, potešili by sme sa novinke Ňuňu+kakao.
Broskyne, ked uz vanilkovu mate.
Cernica. Je taka naozaj nasa, velmi chutna, zdrava a v mliecnom sortimente sa takmer neda najst. Pripadne broskyna, je sladucka a jemna
Višňovo-čokoládová príchuť 👌
Dula, malina, jablko so skoricou, brusnica, belica
U nás doma obľubujeme čučoriedky takže by určite potešil ten a možno aj nejaký ananás? 😉
mohli by zacat namiesto cukru pouzivat datlove pyre 🙂 a prichut vanilka (ale prava prosim, nie vanilin) alebo cucoriedka
Malinovy 😉
@daniela_malygazda
Mne celkovo chybaju citronove,alebo limetkove..A este by som privitala pistaciovu prichut☺
@daniela_malygazda Dobrý večer a čo tak pyré z červených ríbezlí nás návrh.
Čerešňa, malina, čučoriedka, vanilka
Malina alebo čučoriedka 😀 ale čo mne osobne najviac chýba je slivková príchuť 🥰🥰
Malina, černice, cokolada, kiwi, biela cokolada, granatove jablko, maracuja,
Mne chuti s lieskovcami. Prip.kombinacia coko -lieskovce.
A este by som prichut ... moruša. ☺
@daniela_malygazda mandarinkovy...
@daniela_malygazda 🌸🌸🌸Vanilkovy, mix lesné ovocie a slivkovy 🌸🌸🌸
@daniela_malygazda med s ovsenými vločkami
Slivka?

Bananova prichut by bola fajn...
Cokoladovy tiez....malinovy