Súťaž o vyňunkané ceny.
Baby, predstavte si, že pracujete na vývoji Ňuňu smotanového jogurtu s ovocným pyré. A váš šéf vás požiada, aby ste pripravili novú príchuť ovocného pyré pre Ňuňu.
V súčasnosti máme Ňuňu s jablkovým🍏, hruškovým🍐, banánovým🍌, jahodovým🍓 a broskyňovým🍑 pyré, biely a bezlaktózový.
Akú novú príchuť by ste vytvorili?
Možno vás prekvapíme a dáme na obal nálepku vybrali mamičky z Modrého koníka.😉
Dve z vás odmeníme reklamnými predmetmi od Malého gazdu.
Som zvedavá na vaše nápady. 😊
PS:len vás poprosím, aby to bolo reálna príchuť, niečo čo vám chýba...
Mango 😊
🤔Skuste naake cervene ovocie napríklad 😉
Cucoriedka, malina, cernica
A slivka by bola za mna top👍
Určite čokoláda z banánom 😊🤗
Malina 💞 Marhuľa 💞
@daniela_malygazda určite slivku ... možno by to niektorým deťom pomohlo 💩
ja by som sa potešila slivka a figy 🙂
Za mňa by to bolo lesné ovocie, možno skombinovať jahôdky, maliny, černice, možno čučoriedky.. 🙂
@daniela_malygazda za mna určite slivka.
Mojmu to je jedno... Len aby to bol NUNU❤️❤️❤️❤️❤️ milujeho... Pytam sa ktory si prosis? Odpoved je no predsa NUNU!!! 😍😍😍
Stracciatella, alebo príchuť piškóty alebo keksíky😊
@daniela_malygazda
Ahoj. 🙂
Za nás by sme vybrali tieto nové ovocné príchute: čučoriedková, potom malinová (alebo taký mix čučo-malina, prípadne mix lesná zmes). Ozaj, teraz mi napadlo, to by bolo aké úsmevné v názve, že "Ňuňu - čučo". ❤ 😉 A do tretice by som dala tip na višňovú príchuť. 🙂
Za mňa maliny alebo čučoriedky
@daniela_malygazda ňuňu kokos/čokolada, lieskový orech alebo slivka 👍
Čučoriedky alebo piskotovy....
škorica, na trhu je tejto príchute ako šafranu, ale u nás je veľmi obľúbený
@daniela_malygazda ja by som k jablckovemu pyre pridala kvalitnu vanilku,alebo jablko-rakytnik.Príp.cucoriedkove pyre
určite čučoriedková príchuť by bola super 🙂
@daniela_malygazda čučoriedka, karamel, slivka so škoricou, citrón, kokos, mak s marcipánom 😉😉😉
u nás boduje vanilka,malina,ale mohol by byť aj čokoládvolieskoý alebo marhuľový ,čučoriedkový.
Kedze je to pre dietky: tak urcite slivka, cucoriedka, vanilka, cokolada
A pre mna: slivka skorica 😍
Určite by som skúsila čokoládovú príchuť alebo čučoriedky a tiež malinovu 🍀🍀🍀❤️❤️❤️
Cucoriedka 🤗🤗🤗
zmes - lesne ovocie a zahradne ovocie (alebo aj cisto egresovy), vanilkovy, orieskovy - pre mna 🙂, hruska - skorica, a pred vianocami nejake special edition - s keksikmi spekulatius. to vsetko pre starsie deticky, pre najmensich gazdov mate skvele prichute uz teraz 🙂
@daniela_malygazda čučoriedka a vanilka😋😌
@daniela_malygazda lesné ovocie a vanilka. Top u nás. 🥰
Čučoriedka a aj malina by bola fajn.
Cucoriedka by bola super 😊 a tiez malina alebo čierne ríbezle 😍
@daniela_malygazda : slivka so skoricou 🙂

Cucoriedka.