icon

Súťaž o vyňunkané ceny.

daniela_malygazda
Moderátor
5. feb 2020

Baby, predstavte si, že pracujete na vývoji Ňuňu smotanového jogurtu s ovocným pyré. A váš šéf vás požiada, aby ste pripravili novú príchuť ovocného pyré pre Ňuňu.
V súčasnosti máme Ňuňu s jablkovým🍏, hruškovým🍐, banánovým🍌, jahodovým🍓 a broskyňovým🍑 pyré, biely a bezlaktózový.
Akú novú príchuť by ste vytvorili?
Možno vás prekvapíme a dáme na obal nálepku vybrali mamičky z Modrého koníka.😉
Dve z vás odmeníme reklamnými predmetmi od Malého gazdu.
Som zvedavá na vaše nápady. 😊
PS:len vás poprosím, aby to bolo reálna príchuť, niečo čo vám chýba...

Súťaž o vyňunkané ceny.
arwizu
7. feb 2020

@daniela_malygazda malina, slivka

daniela_malygazda
autorModerátor
7. feb 2020

@nocky My by sme chceli, ale finančne a logisticky to nedokážeme zastrešiť. Štát by musel viac pomáhať v tejto environmentálnej oblasti podnikateľom. Ináč ten pomaranč, je aká zaujímavá kombinácia. 👍

evuch
7. feb 2020

Za nás ovocný mix alebo čučoriedky 🙂

rybkaa
7. feb 2020

môj syn najviac miluje maliny a čučoriedky 🙂 ale určite by potešila aj vanilka a maracuja 🙂

saadve
7. feb 2020

@daniela_malygazda Mám rada višne, aj moja rodina. Takže u nás jednoznačne višňová príchuť.

merci1984
7. feb 2020

@daniela_malygazda dcerka má moc ráda višňu, tak taková príchuť by mohla být 🙂 aj já bych určitě kupovala, jinak i čučoriedka by byl určitě dobrý nápad.

lujzamisko
7. feb 2020

Za mňa mix ovocia ako lesné plody alebo záhradná zmes. Keď nie tak potom Ríbezľová. Mňam

lucianne
7. feb 2020

Za mna malina - vanilka, alebo nieco s karamelom 😋

lenadka
7. feb 2020

@daniela_malygazda mne by sa pozdávala kombinácia čokoláda višne. Alebo biely s celozrnnými musli hore vo vrchnacik aby ostali chrumkavé.

ukulela
7. feb 2020

@daniela_malygazda no nic, naskocila som na sutaznu vlnu 🙂 moj starsi s ocinkom su cokoladovi obaja - ale ja mam rada ovocne prichute. napr maliny, v kombinacii s ciernymi ribezlami by som za ne zabijala ... a z kombinacii by sa mi urcite pozdavala aj cokolada+pomaranc, alebo jablko+vanilka,alebo malina+mata. ale urcite zvazte tie cierne ribezle, tie dava do prichute malo vyrobcov a ked ich vidim, vzdy ich kupim.

daniela_malygazda
autorModerátor
7. feb 2020

@ukulela Vitaj aj v tejto súťaži ;) Ja si plánujem vypísať všetky príchute a vyhodnotiť. Potom do dávam na naše oddelenie vývoja. ;)

erikaah
7. feb 2020

Čučoriedkovú, orieškovú a čokoládovú 🙂

kittyjuliette
7. feb 2020

Ak ovocný,tak určite marhuľový,mňam😍Ale ak by nemusel byť ovocný,tak vanilka,alebo čokoláda🤗

moname
7. feb 2020

Marhuľa

fkata
7. feb 2020

Slivková, figová, príp. škoricová príchuť

majik66
7. feb 2020

malina, cucoriedka alebo aj ceresnovy....z ovocia dostupneho, rastuceho prirodzene na Slovensku.

acrobaleno
7. feb 2020

Keďže vanilková príchuť tu už bola spomenutá, tak karobová príchuť (pre tých, ktorý nemôžu čokoládu).

tibma
7. feb 2020

čučoriedka alebo čierna ríbezľa - zbožňujem tieto príchute 🙂

daniela_malygazda
autorModerátor
7. feb 2020

@acrobaleno Prosím Ťa, čo je za surovinu Karob?

sandrinne
7. feb 2020

Cucoriedka alebo cokolada

mizub
7. feb 2020

Hneď ma napadla čučoriedka, lebo tú mám veľmi rada 🙂 keď však rozmýšľam nad všetkými pyré, čo som ja pre deti robila, tak isto by bolo s Ňuňu vynikajúce aj jablkovo-hroznové to moje deti, kým boli maličké, milovali najviac 🙂 tiež marhuľa by bola dobrá avšak nie presladené, ale prirodzene kyselkavá, aké marhule v pyré po uvarení reálne sú 😉

bosorkabb
7. feb 2020

Čokoláda, slivka a visna (to pre seba)

barbora237
7. feb 2020

@daniela_malygazda Ananasovokokosovy 😇 Ale ani cucoriedky by neboki zle.

marca12
7. feb 2020

Cucoriedkovyyy si prosim

colka
7. feb 2020

Jablkovo vanilkovy, alebo malina so skoricou 😍 slivka so skoricou by bola tiež mňam 😋

colka
7. feb 2020

A ešte mango pomaranč, alebo aby citrusy neodradzali tak mango čisté,,, tiez maly predpoklad vysypu

colka
7. feb 2020

@daniela_malygazda karob je zdrava nahrada kakaa

curcuma
7. feb 2020

Čo tak príchuť drienky, to znie ako zdravá voľba 😊

barbara24
7. feb 2020

Čierne ríbezle 😋

binka.
8. feb 2020

Cokolada,vanilka, karamel