Súťaž o vyňunkané ceny.
Baby, predstavte si, že pracujete na vývoji Ňuňu smotanového jogurtu s ovocným pyré. A váš šéf vás požiada, aby ste pripravili novú príchuť ovocného pyré pre Ňuňu.
V súčasnosti máme Ňuňu s jablkovým🍏, hruškovým🍐, banánovým🍌, jahodovým🍓 a broskyňovým🍑 pyré, biely a bezlaktózový.
Akú novú príchuť by ste vytvorili?
Možno vás prekvapíme a dáme na obal nálepku vybrali mamičky z Modrého koníka.😉
Dve z vás odmeníme reklamnými predmetmi od Malého gazdu.
Som zvedavá na vaše nápady. 😊
PS:len vás poprosím, aby to bolo reálna príchuť, niečo čo vám chýba...

@nocky My by sme chceli, ale finančne a logisticky to nedokážeme zastrešiť. Štát by musel viac pomáhať v tejto environmentálnej oblasti podnikateľom. Ináč ten pomaranč, je aká zaujímavá kombinácia. 👍
Za nás ovocný mix alebo čučoriedky 🙂
môj syn najviac miluje maliny a čučoriedky 🙂 ale určite by potešila aj vanilka a maracuja 🙂
@daniela_malygazda Mám rada višne, aj moja rodina. Takže u nás jednoznačne višňová príchuť.
@daniela_malygazda dcerka má moc ráda višňu, tak taková príchuť by mohla být 🙂 aj já bych určitě kupovala, jinak i čučoriedka by byl určitě dobrý nápad.
Za mňa mix ovocia ako lesné plody alebo záhradná zmes. Keď nie tak potom Ríbezľová. Mňam
Za mna malina - vanilka, alebo nieco s karamelom 😋
@daniela_malygazda mne by sa pozdávala kombinácia čokoláda višne. Alebo biely s celozrnnými musli hore vo vrchnacik aby ostali chrumkavé.
@daniela_malygazda no nic, naskocila som na sutaznu vlnu 🙂 moj starsi s ocinkom su cokoladovi obaja - ale ja mam rada ovocne prichute. napr maliny, v kombinacii s ciernymi ribezlami by som za ne zabijala ... a z kombinacii by sa mi urcite pozdavala aj cokolada+pomaranc, alebo jablko+vanilka,alebo malina+mata. ale urcite zvazte tie cierne ribezle, tie dava do prichute malo vyrobcov a ked ich vidim, vzdy ich kupim.
@ukulela Vitaj aj v tejto súťaži ;) Ja si plánujem vypísať všetky príchute a vyhodnotiť. Potom do dávam na naše oddelenie vývoja. ;)
Čučoriedkovú, orieškovú a čokoládovú 🙂
Ak ovocný,tak určite marhuľový,mňam😍Ale ak by nemusel byť ovocný,tak vanilka,alebo čokoláda🤗
Marhuľa
Slivková, figová, príp. škoricová príchuť
malina, cucoriedka alebo aj ceresnovy....z ovocia dostupneho, rastuceho prirodzene na Slovensku.
Keďže vanilková príchuť tu už bola spomenutá, tak karobová príchuť (pre tých, ktorý nemôžu čokoládu).
čučoriedka alebo čierna ríbezľa - zbožňujem tieto príchute 🙂
@acrobaleno Prosím Ťa, čo je za surovinu Karob?
Cucoriedka alebo cokolada
Hneď ma napadla čučoriedka, lebo tú mám veľmi rada 🙂 keď však rozmýšľam nad všetkými pyré, čo som ja pre deti robila, tak isto by bolo s Ňuňu vynikajúce aj jablkovo-hroznové to moje deti, kým boli maličké, milovali najviac 🙂 tiež marhuľa by bola dobrá avšak nie presladené, ale prirodzene kyselkavá, aké marhule v pyré po uvarení reálne sú 😉
Čokoláda, slivka a visna (to pre seba)
@daniela_malygazda Ananasovokokosovy 😇 Ale ani cucoriedky by neboki zle.
Cucoriedkovyyy si prosim
Jablkovo vanilkovy, alebo malina so skoricou 😍 slivka so skoricou by bola tiež mňam 😋
A ešte mango pomaranč, alebo aby citrusy neodradzali tak mango čisté,,, tiez maly predpoklad vysypu
@daniela_malygazda karob je zdrava nahrada kakaa
Čo tak príchuť drienky, to znie ako zdravá voľba 😊
Čierne ríbezle 😋
Cokolada,vanilka, karamel

@daniela_malygazda malina, slivka