icon

Súťaž

miriam_nutrilon
Moderátor
26. feb 2018

Milé mamičky, prečo by ste po ukončení dojčenia odporučili ďalším mamičkám práve pokračovacie alebo batoľacie mlieko Nutrilon Pronutra?

Napíšte nám, prečo odporúčate Nutrilon a my vyberieme 10 mamičiek, ktoré odmeníme mliekom Nutrilon 2, 3, 4 800 g a kašou Nutrilon podľa vlastného výberu 😉. Mená výhercov budú zverejnené do 5 dní od ukončenia súťaže. Tešíme sa na vaše príspevky!

-------

Kompletné pravidlá nájdete tu: https://www.modrykonik.sk/statut-a-pravidla-sut...

kittyjuliette
26. feb 2018

Tak u nas to bol s UM dost boj...maly bol dojceny do 9 mesiaca a teda potom som automaticky presla na UM.
Z prveho mliecka ho sialene prehanalo,tak sme zmenili a vyskusali dalsie dve znacky,ale malemu nechutili.Pomaly som sa zmierovala s tym,ze bude teda bez mliecka,az som natrafila na vanilkovy nutrilon🤔 tak som riskla a teda super-maly stiahol flasku na jeden sup😍 a co je uplne najlepsie,aj brusko bolo spokojne♥️
Teraz ma krpec 2 roky aj 4 mesiace,ale vanilkovy nutrilon na ranajky musi byt a este dlllllho,dlho bude.Hoci uz by sme kludne mohli prejst na klasicke,kravske mliecko,pre mna je pohodlnejsie mat vzdy poruke krabicu nutrilonu,ako zhanat vzdy cerstve mlieko,co u nas na dedine nieje mozne a krabicove mlieko pouzivam len do varenia.Takto viem,ze malemu davam to najlepsie☺
Za nas nutrilon jednoznacne naj a pri druhom dietatku by som uz po skonceni dojcenia po nom siahla automaticky

carmen238
26. feb 2018

@miriam_nutrilon ďakujeme🙂 očká 👀 každý chváli ♥️

tutiynka
26. feb 2018

Doporucujem koli chuti,kvalite a zlozenia mliecka..maloktore mlieko je tak vysoko kvalitne ako Nutrilon..odporucam ;)

gabikas82
26. feb 2018

Ja môžem túto značku mliečka len a len odporučiť. Staršia dcéra - nedojčená bola do dvoch rokov výhradne na Nutrilone. Bez akýchkoľvek problémov. Mladší syn bol dojčený do 18 mesiacov a pokračujeme s Nutrilonom ako aj kašami. Keď mal mesiac, musela som na dva dni nastúpiť do nemocnice a dostával Nutrilon. Žiadne ťažkosti, pekne ho papal, takže mu asi chutilo a ľahko nahradilo na tých pár dní moje mliečko. Za mňa je to Topka 🙂

majocka24
26. feb 2018

Dobry den my sme sice kojeny ale kase Nutrilon na vecer odporucame 👍

ninka1609
26. feb 2018

Dobrý...my tiež pijeme mliečko Nutrilon 3 .. začínali sa na iných no zapekali ju a mala píla Max po 90 ml kúpili sme Nutrilon a scucla 210 naraz tak je to do teraz....odporúčam za nás kôli chuti.... ľahkému tráveniu...a vitamínom 😊

miriam_nutrilon
autorModerátor
26. feb 2018

@simona_simi Krasne! Uz vidiet crty tvaricky 🙂

bibyke
26. feb 2018

My este um nepouzivame,no urcite ked prestanem o par mesiacov kojit vyskusame nutrilon,pretoze na nutrilon som pocula len same chvály🤗

miriam_nutrilon
autorModerátor
26. feb 2018

@1aduliatko1 Zlatucky je 🙂

ma12345
26. feb 2018

@miriam_nutrilon My pouzivame Nutrilon takmer od narodenia, kedze sme nerozbehli dojcenie napriek velkej snahe. Uz v nemocnici davalu malemu Nutrilon a po prichode domov sme s nim pokracovali. Nesposobuje ziadne problemy a malemu chuti. Teraz zaciname s bezlepkovymi kasami Nutrilon, su chutne a doverujem im. Urcite mozem len odporucit.

ferdek29
26. feb 2018

Ja mám už trojnásobnú skúsenosť, všetky moje 3 deti pili Nutrilon a najmladšia ešte pije😆 Malý bol srdieckove dieťa,bez sleziny takže imunita úplne slabá ale kým pil Nutrilon nikdy nebol chorlavy,a taktiež moje dve baby.Syn začínal s nutrilonom ar a rflux sa mu upravil,takže od roka do 5tich rokov pil obyčajný Nutrilon.Druha dcéra do 3,5roka a pri tejto najmladšej uvidíme dokedy jej bude chutiť.Ja niesom síce žiadna super matka ale nejako ma odrádza dať deťom piť obyčajné mlieko,Nutrilonu verím a je zábavné sledovať našu skoro 7rocnu ako ,,kradne"mladšej Nutrilon.😂😂😂

lbk
26. feb 2018

My sme začali používať umelé mlieko hneď od začiatku, nakoľko sa mi po sekcií nepodarilo rozbehnúť mlieko a ani doma. Najprv sme mali inú značku, ale malého veľmi bolelo bruško a preháňalo ho. Potom som vyskúšala Nutrilon a malému sa polepšilo. Vrelo odporúčam.

misa1992
26. feb 2018

My sme kojili 3 tyzdne a potom prva volba bola Nutrilon a vyhovela,a takto pokracujeme aj ked ma nasa mala uz 14 mesiacov.teraz sme na Nutrilone Pro nutra 3 🙂

suf
26. feb 2018

Nutrilon je najpredávanejšie mlieko na svk trhu 🙂

erikaemkina
26. feb 2018

Krásny dníček 🙂 Tak my sme ani neváhali nad tím aké mliečko dáme , dávali sme Nutrilon
Ema od začiatku pila mlieko , malá plné bruško a stále spinkalá ani som neverila aké bábo mám doma a či vlástne mám
Taktiež dozy su super a skvelé na akékolvek využitie .. len a len odporučam
Dnes je z nej trojročná slečna , dnes má 3 ročky láska moja

lumiba
26. feb 2018

My sme v porodnici zacali s nutrilon Nenatal, kedze sa mi drobci narodili skor, potom sme presli na nutrilon HA, ktore sme pili do roka a pol a teraz uz pijeme Nutrilon Pronutra. Nemenila by som, detickom velmi chuti a myslim si ze je to najlepsie mliecko ake som im mohla dat.

puskaruka
26. feb 2018

Pretože je podobné materskemu mlieku

alkamalka
26. feb 2018

Ja by som sa chcela zapojit do sutaze,lebo by som chcela pomaly odstavovat maleho. Moja svokra je expert na Nutrilon, vzdy ked k nej prideme, tak sa ma pyta, ci som uz dala malemu Nutrilon, lebo,zevraj ten je najlepsi. Zatial nie, lebo maly odmieta umele mlieko, je zvyknuty na materske,ale uz by som ho chcela naozaj na vecer ucit na UM. Poradte ako na to?

jamila
26. feb 2018

Uz je to 4 roky dozadu a vtedy som stala ako prvorodicka pred dilemou ake mliecko dat svojej dcerke nakolko kojenie nebolo mozne. Na tuto situaciu som nebola vobec pripravena lebo z porodnice som odchadzala stale s vierou ze to kojenie este dame. Nedali sme. A tak vdaka recenziam a vlastnemu podvedomiu som sa rozhodla pre Nutrilon a veru doteraz toto rozhodnutie nebanujem nakolko sme vydrzali na mliecku a kasickach skoro 3 roky 😉 Momentalne cakame za necely mesiac prirastok do rodiny a vo vybere mliecka mam jasno urcite to bude Nutrilon. A preco by som ho odporucila aj druhym mamickam ? Hlavne asi pre vsetko to zlozenie a vitaminy ktore obsahuje. Mozno aj vdaka Nutrilonu mala nasa zaba prve antibiotika v troch rokoch a jednoducho verim ze aj nutrilon napomohol dostatocnej imunite nasej dcerky. A samozrejme ide aj o vyber mliecka - urcite je z coho vyberat ci uz na alergie alebo reflux. Tesim sa ze je tento tyzden s Nutrilonom celkom rada si trosku oprasim informacie o novinkach a vylepseniach UM Nutrilonu.

vevuska1990
26. feb 2018

Nutrilon je jedna s naj volieb ktoré odporúčame vyskúšať mometalne pijeme Nutrilon promutra 3

slavka128
26. feb 2018

Nutrilon som podávala od narodenia pri obidvoch dcerkach. Raz sme skúsili aj iné mliečko, ale to malej nesadlo. Takže dá sa povedať, že naše deti vyrástli na Nutrilone.

miriam_nutrilon
autorModerátor
26. feb 2018

@alkamalka Dobry den vam prajem 🙂 Nepisete, kolko ma babatko mesiacov...Ale pokym mate dostatok svojho mliecka a nemate ziadne zdravotne problemy, urcite by som s materskym mlieckom pokracovala, pokym sa da. Materske mlieko obsahuje navyse specialne imunitne latky, ktore v ziadnom UM nenajdete. A tie najviac chrania pred infekciami a alergiami. Ale ak sa uz definitivne rozhodnete, ze vecer nechcete dojcit, ako pisete, tak skuste pekne postupne. Najprv naucte na flasku tak, ze v nej podate materske mliecko, aby spoznal znamu chut a az potom ucte na UM. Tak, ze ho budete podavat po lyzickach. Az neskor vo flaske, ked si zvykne na novu chut mliecka. Flasku podajte vtedy, ked zvykne najochotnejsie papat. Skuste polohu ako mate pri dojceni. Alebo skuste dietatko rozptylit chodenim po byte. A niekedy pomaha, ked poda mliecko otecko. Urcite vam tu napise aj vela mamiciek a ich skusenosti a rady. Verim, ze vam niektore na vasho drobca zaberu. Drzim palceky 🙂

foolie
26. feb 2018

My môžeme nutrilon odporúčat každými desiatimi. Keď sme sa narodili drobček schudol na 2600g kvôli silnej žltačke sme boli v pôrodnici 15 dní. Zo žltačky stále spinkal bolo problém ho zobudiť na kŕmenie a aj keď sa prebral tak dva krát potiahol a zaspal 🙂 po prepustení z pôrodnice sme sa trápili s kojením ale priberali sme strašne máličko keď mal drobček mesiac vážil 3 kg. Tak sme sa rozhodli prejsť na UM po konzultácii s lekárkou. Po prvom ochutnaní sme boli ako v siedmom nebíčku a začali sme krásne priberať na 3 mesiace bol už ako malý Michellin 🙂 potiahli sme to až na Nutrilon3 nikdy sme nemali problém s boľavým bruškom kolikami hladom a dokonca od 3 mesiacov drobček spinkal celú noc. Takže my na Nutrilon nedáme dopustiť a aj keď už Nutrilon nepijeme ak by sa Nám podarilo vyhrať mliečko darujeme máme čerstvo žial predčasne narodené dvojičky sesterničku a bratrančeka ktorí sú kvôli zdrav. komplikáciám na UM a tým sa to mliečko veru zíde 🙂 lebo ho vypijú veeeľmi veľa 🙂

forinerka
26. feb 2018

Mne bohuzial nebolo sudene dlho kojit, nakolko mam dvojicky, narodili sa malicke a nemohla som ich prikladat a tak som stratila mlieko. V nemocnici im dali Nutrilon HA a piju ho dodnes a to maju uz 10mesiacov 🙂 nemam absolutne ziadne vyhrady voci tomuto mliecku. Babam velmi chuti. Planujeme HA zmenit na Nutrilon Profutura, ktore mi je velmi sympaticke lebo neobsahuje palmovy olej ako ostatne mliecka.
Nemala som ani zaujem skusat menit mlieko, ved naco, ked babam sadlo a bruska ich neboleli. Vsetci ma strasili, ze deti na umelom mlieku byvaju prepapane a tucnucke, ale je to riadna hlupost. V 10 mesiacoch maji cca 7.5kg a to je ideal 🙂 za mna vyhral Nutrilon a odporucam kazdemu, kto sa ma spyta.

alkamalka
26. feb 2018

@miriam_nutrilon Dakujem krasne za navod ako zacat s podavanim UM 🙂 Maly ma 10 mesiacov a planovala som ho kojit do 1 roku. Uvedomujem si, ze MM obsahuje dolezite latky, dakujem za pripomenutie, svokra ma uplne zmiatla neustalymi narazkami, ze MM uz nie je dostacujuce v tomto veku, ale tak vydrzim pokial sa da, Dakujem, za Vasu uprimnost a radu 🙂

alobalka
26. feb 2018

S Nutrilonom mám osobnú a pozitívnu skúsenosť. Pri dcérke sme ho používali od skončenia dojcenia (keď mala 21 mesiacov) až do skoro 4 rokov. Je financne nakladnejsi, ale má výborné vyvážené zloženie a príjemnú chuť. Teraz čakáme ďalšie dieťa a po skončení dojcenia prejdeme znova na Nutrilon: )

dominka63
26. feb 2018

Dobrý deň.Dcéra bola kojená do 8 mesiaca, vtedy som musela ukončiť kojenie.V UM som prehľad nemala a tak to aj dopadlo začali problémy s travenim tak sme len skúšali až nám pediatricka odporucila nutrilon.Odvtedy bez problemov papame obycajny ale aj nocny nutrilon a velmi chutí. Momentalne mame 10 mesiacov amliecko je u nas na prvom mieste.určite pri druhom budem mat jednoznacnu volbu pri vybere Um.Boli by sme radi keby ste prave nas vybrali. Dakujeme za moznost zapojit sa.

tinule
26. feb 2018

Dcérka je na Nutrilone asi od 2 mesiacov po tom, čo sme vyskúšali asi 4 iné značky mliek. Mala strašné koliky. Po 1 dávke Nutrilonu zmizli akoby čarovným prútikom. Len lutujem že som po ňom nesiahla hneď. Teraz má 16 mesiacov, stále pije 2-3 flaše Nutrilonu denne. Skúsila som prejsť na lacnejšie UM ale výsledok bol, že v noci chcela flašu nie 1x ako vždy, ale 3x. Bolo totiž veľmi riedke, vodové. Šetriť sa v tomto prípade naozaj neoplatí.

petronelak
26. feb 2018

Ked som chcel odstavit mladsiu dcerku teraz 1r7m odstavit v 11 mesiacoch od nocneho kojenia vzhladom na to ze sa casto budila, ani neviem preco ale siahla som po Nutrilone aj vzhladom na vyssiu cenu oproti inym znackam, a svoj vyber nelutujem lebo odstavenie nebol prenu ani premna boj 🤗 mlieko jej hned zachutilo a chuti dodnes a pre mna vykupenie je ze odvtedy prespi cele noci zvacsa, tazke dakujem NUTRILON za nielen spokojne brusko mojej Meli ale i za moje sladke sny

weeronik
26. feb 2018

Takto vyzera nas risko po spapani 210ml Nutrilonu 🙂 Od zaciatku sme mali doma Nutrilon , ani mi nenapadlo kupit inu znacku. Maly bol kojeny skoro 5 mesiacov,ale ked sme ho nechali u babky a sli do kina tak som vedela ze babka mu namiesa mliecko ktore mu chuti. Teraz popri prikrmoch nadalej pije aj UM a este aj kojim obcas.
Pre mna TOP znacka, mam doma spokojne vysmiate dieta..