Ako ste sa vyspali? Vyhrajte kávu CLASSICO ESPRESSO
Dobré ránko, ako ste sa vyspali? Aj vám dochádza vo vašej obľúbenej dóze káva? Napíšte nám do komentárov čo sa Vám najvtipnejšie snívalo a my trom snom pošleme kávičku CLASSICO ESPRESSO. Krásne ránko všetkým 🙂

Ja nikdy nezabudnem a doteraz sa na tom bavíme😉vtedy priateľ dnes manžel absolvoval vojenčinu...po mesiaci išli na opustak a v noci sa strhol a na mňa kuka vydesené si muž alebo žena?????????a ja prosím🤔on muž alebo žena????......a ja žena😁lahnul a spokojne spal ďalej😁😂😁😁doteraz sa na tom bavíme a spomíname😉😁asi sa bál,že mu chlap vliezol do postele😂😁😂😁
U nas dnes bola skôr noc bez sna. Dcérka sa stále zobúdzala a nechcelo sa jej spinkať. Raz o 12tej,o 2hej a od 5tej sme obe hore 😒 dnes bude dlhý deň pre nás.
Sníval sa mi sen zo svokrou len.
Bola to cesta vysnena ,
No zo svokrou nechcena.
Trvalo to krátko .
SPotena som vstala hneď,
Utekála do sprchy umyť sen.
Potom rýchlo záviesť deti,
Sadnúť si a vypiť espresso si😍
dobre ranko... vyspinkane sme s izabelkou celkom ok...uz sme aj na prechadzku s havkom boli... co sa tyka snov tak mne sa mozno aj sniva ale ja si po prebudeni nepamatam...ale obcas sa mi stane ze sa zobudim nato ze kricim a to bud odniekial padam alebo ma *nahanaju chrobaky a pavuky* 😝😀 z tych mam totizto strach😨😨
Mne sa dnes snívalo že chodím do triedy s Petrom Saganom. Ani sa nečudujem, s dcérou sa učím do školy a ročný syn sa zastaví iba pri reklamách 😝
Ja ani nestihnem snívať v poslednej dobe, lebo náš malý má asi dosť bujné sny. V minule ho naháňal robot, predtým sa mu snívalo, že v škôlke z vodovodu stále tiekla voda a nemohli ju nijako zastaviť. Vždy ma zobudí, aby som ho pritúlila a silno držala za ručičku. Potom mi trvá, kým opäť zaspím a ráno som ako po prehýrenej noci. preto by ma výhra kávičky určite veľmi potešila, pretože bez nej si neviem predstaviť žiadne ráno, je to môj ŽIVOTABUDIČ.
Mne sa tuto noc snivalo, ze somm bola v lese a videla medveda 😂
Snar hovori, ze ma caka nejaka vyhra, bodaj by to bola tato skvela popradskaaaaa. Tesila by som sa velmi 🙂
Inac od kedy mam dieta, velmi malo sa mi sniva. Kedysi som kazdu noc prezivala vylety do rise snov. Asi to bude tym, ze este sa mi ani nezacalo snivat a uz som musela k drobcovi vstavat 😂
tak dnes nič moc - nad 4 tou som sa už budila že koľko môžem ešte spať a blbosti sa mi snívali ale to radšej písať nebudem 🙂
:D :D :D ja spanok nepoznam uz rok :D tolko ma moj maly Matejko. Aj dnes som bola v noci hore 5x a maly uz pred piatou vyliezol na mna a osahal mi prsia :D a uz sa den zacina 🙂 (sen kazdeho chlapa) . . . a co sa mi sniva, sama som si ho raz zobudila, snivalo sa mi ze place a lezie na mna :D tak automaticky som ho schmatla a v tom momente pri otvorenom jednom ocku som si vsimla, ze spi, teda mojim schmatnuti uz dospal :D . . .. u mna zacina den vzdy s kavou 🙂 bez nej neviem existovat . . . a nieco z minulosti, snivali sa mi cisla, ked som sa zobudila tak som ich vkuse opakovala v hlave, povedala som ci ze to je sanca na vyhru, obliekla a utekala na postu , podat sportku a cestou som si uvedomila ze cely cas si v hlave opakujem moje rodne cislo :D . . . . nic som nevyhrala :D
Dobre ranko, mne sa pravidelne kazdu noc nieco sniva, zvycajne maju na moje sny vplyv udalosti, ktore prezivam pocas dna.Napr. objednavam sa k zubarke na preventivu, hned v noci sa mi sniva, ze mi vypadli zuby, citam clanok o Rytmusovi a uz som jeho asistentka 🙂 Pre mna je kazdy moj sen vtipny, lebo je zvycajne nerealny akokeby ho snivalo 10 rocne dieta a rano sa pri kave na nasich snoch s muzom smejeme😉
Vyspala som sa fantasticky. Do ruzova. Najvtipnejsie bolo ze sen, ktory sa mi raz snival sa aj splnil.😉
ja som asi do 02:00 snorila na koňovi nakoľko náš prírastok čo nosím pod srdcom mal zrejme v brušku nočnú párty,kedy som sa presne stratila ani neviem a či sa mi niečo snívalo tiež neviem no zbehlo to rýchlo nakolko ráno o 6 tej už zvonil budík ,ranná kávička ma postavila na nohy aby som pripravila zbytok rodiny na odchod za dennými povinnosťami 🙂 ale ďakujem za opýtanie myslím že i keď krátko ale vyspala som sa fajn 😉
Mne sa 5 rokov opakoval rovnaky sen... Drzala som maleho modrookeho chlapceka na rukach, prihovarala sa mu a vedela, ze je to moj syn (pravdaze v tom case sme babo nemali)... V jednom s takychto snov som sa ho spytala, preco tu nie je... Povedal mi, ze pride, ked bude cas... Ze patri do nasej rodiny, ale musim byt trpezliva... No a v marci sa mi narodil modrooky syn... 🙂 A tyzden pred tym, ako som zistilla, ze som tehu som v sne videla chlapceka, ktory natahoval ku mne ruky, pytala som sa ho, ci je moj, potvrdil, ze ano, objali sme sa a sen sa skoncil... 🙂 Verte ci nie, ked mal moj anjelik 5 mesiacov, bol presne ako babo z toho sna... 🙂
Ja mavam častejšie smutné sny, kde cítim strach... Alebo nezmyselne, ktoré mi nedávajú význam... ale už viacej krát sa mi snívala jedna vec, a je to trápne, ale napíšem to... 😁, že si vytláčam pred zrkadlom vyrážky na tvári... No nechutne 😂ja neviem prečo sa mi to sníva, keďže reálne is vyrážky nevytlacam, nemám ani moc aké....😁
Teraz v tehu som rada, že v noci vôbec zaspim, pretože nás krpec práve vtedy ožíva.. málokedy sa mi niečo sníva..ale minule som už šla rodiť a sestričke vravím, kým pri mne nebude manžel, rodiť nebudem 😂naopak, môj manžel , ten má kopec snov a nočných rozprávaní..raz celú noc od niekoho pýtal 400 korún, ostatné mu už neboli veľmi rozumieť. Keď som sa ho ráno pýtala čo s tými peniazmi chcel, zostal sa na mňa dívať o čom mu hovorím..😁
Môj dnešný sen?
Že S popradskou kávou mi začal deň.
Zrazu niečo zvoní,
to môj budík má budí.
Deti na mňa skočili,
div brucho mi nerozpucili.
Krásná vôňa sa bytom šíri,
To náš kávovar sa už činí ☺
mne sa vacsinou nesniva a ak ano nie su to vtipne sny :( no o to krajsie su bdele chvile s mojou dcerkou, ktora stale nieco zo seba vypoti a smeje sa cela rodina :D narychlo si teraz na nic konkretne nespominam, asi si to zacnem radsej zapisovat, lebo rokmi zabudnem uplne ...
u nás v kultúrnom dome bol obchod a mali tam super veci vybrala som si značkové tenisky, kabelky, tričká celá natesena, lebo ešte aj zľavy boli :D už som šla platiť a zrazu bum. Dobre ránko Sabka :D, no ďakujem pekne za taký sen
Ja mam divoke sny skoro stale.. iba tak co si narychlo spomeniem.. raz sa mi snivalo, ze som vedela lietat a ako som vzlietla, buchla som sa hlavou do strechy, ktora precnievala cez dom... alebo som isla k zubarovi a zubarom bol Peter Sagan.. a noc pred statnicami sa mi snivalo, ze som bola so svojim frajerom na dovolenke v nejakej arabskej zemi a on ma predal na trhu s bielym masom.. moj teraz uz manzel sa na tom dodnes bavi 🙂 A vzdy si rano rad vypocuje aka hovadina sa mi zasa snivala 🙂 Minuly tyzden sa mi snivalo, ze sme mali nejaku drevenu chatu a zacalo prsat a ja som schovavala paplony do skrine, aby nahodou ta chata nepremokla a nezmokli. Co manzel zhodnotil slovami, ze je vidiet, ze drevodomom naozaj verim a ze to ma naozaj logiku schovat paplony do drevenej skrine, ked podla mna drevena chata uplne v pohode premokne 🙂
Asi pred mesiacom ma naháňal medveď :D bežné ma chce niekto zabiť vo sne a ja utekaaam o106 🙂 raz sa mi snívalo ze som sa zobudila šla si umyť zuby a všetky mi vypadali, si viete predstaviť ten super pocit po zobudí že máte všetky zuby? Neopísateľné... Jeden tak morbídny sen bol že mi zomrela kamoška a ja som mala nervy na pohrebe že som ďaleko od truhly :D ešteze to vraj znamená ze bude dlho žiť 👑
Ahojte 🙂
Sny su vraj odrazom nasich tuzob ;)
Popri dvoch detoch som toho uz roky vela nenaspala a teda aj sny akosi neprichadzaju.
... ale ako teenegerke, ktora milovala skupinu Lunetic :D sa mi snivalo, ze som si s nimi spievala na koncerte u nasej babky v sope :D :D :D
To bolo daaaaaavno hihi.
Pekny den.
Pekný deň želám,
mne sa veľmi často sníva, že jazdím celkom normálne na aute, ktoré nemá dvere a ide mi to super, ešte som nikoho nezrazila...hoci v skutočnosti vodičák nemám🚗🙂🚕
Keď mal môj manžel náročnejšie obdobie v práci, tak sa mu o nej aj snívalo. Budil ma zo spánku a rozprával sa so mnou ako so svojím kolegom, ako sa dajú problémy vyriešiť a čo budú robiť a podobne a ja som mu väčšinou odpovedala: "o.k.", alebo "dobre, dobre ...." a ráno si na nič nepamätal 🙂 🙂 🙂
Mne sa veľmi málo sníva, resp.si to nepamätám ale keď už, tak sú to horory a katastrofické scenáre typu:horí nám dom a ja s malý synom zoskakujeme z balkóna a vtedy sa modlím nech je už ráno lebo tie sny zvyknú pokračovať ďalej...
Ale minulá noc bola celkom vtipná. Zobudila som sa na to ze syn 4r niečo kričí. Tak som utekala k jeho izbe ci sa náhodou nepocikal...a mladý zo sna hovoril: "to sú moje cukríky!" "Nechaj ma nechaj ma. Náš Deny(pes) nehryzie " a zakončil to obľúbenou vetou. "Mami vieš že ťa ľúbim?"
Netuším čo za guláš sa mu sníval, ale bolo to milé a ja som si s úsmevom ľahla späť do postele.
Ja si málokedy pamätám čo sa mi sníva... A už vôbec nie vtipné, ale naposledy čo si pamätám sa mi snívalo o práci ... To nie je najlepší sen teda 😉
Podla mojho manzela bolo najvtipnejsie, ked sa mi snivalo, ze prezliekam postelne obliecky, no ja som ich zo sna naozaj davala dole, najprv svoj paplon a ked som stiahla aj muzov, tak ma zobudil, co robim 😀 Pamatala som si to, ked som rano mala paplon vyzleceny...Pracovala som vtedy ako chyzna v Rakusku a takto mi po celej sezone "sibalo" 😅
Jaaj mna dnes nahanal biely vlk po byte a aj ma pokusal somar 😅Stahovali sme sa a v novom podnajme mam nejake ,,vesele,,sny :D alebo je to tou Popradskou co som pila o 19tej vecer 😎..no neviem ale ráno pre istotu aj Clasika espreso aj Extra špeciál aby som nezaspala v práci😅😂
@mirpet
@sojaso
@evamajercak
blahoželáme k výhre káv. Pošlite nám do správy Vašu adresu 🙂
Supeeer ďakujeeeem 😉

@erika630 😀
Nasa 6 rocna asi pred tyzdnom isla v noci cikat, ale namiesto do zachodu isla do vedlajsej detskej, zapalila, stiahla gate, sadla si na kreslo a vycikala sa a spala dalej. Mm ju tak nasiel, ked sme isli spat 😂