Ako ste sa vyspali? Vyhrajte kávu CLASSICO ESPRESSO
ja mam vela snov, vacsina z nich sa stane...snivalo sa mi v lete, ze meskam na svadbu. v mojom sne som bola este blondina, teraz tmavovlasa, obliekala som si saty zo stuzkovej stale v sne a panikarila ze nestiham. zobudila som sa a hovorim si blbost, ved kto by meskal na svadbu....bola som pozvana na svadbu 7.10, bola som v tom ze sobas maju o 17:00, kopec casu. neviem preco mi napadlo pozriet sa na pozvanku ci je svadba presne o 17...bolo 15:50 ked som zistila, ze sobas je o 16.... 🙂 dosla som bolo asi 16:15, nikdy som tak rychlo neodsoferovala asi 15km ako v ten den...
Najvtipnejsim snom bolo to, ked pocas dna som toto leto synovi vysvetlovala, ze pojdeme do Tatier syn ma 2 roky , a ze co vsetko tam bude , ale najzaujimavejsie co tam je lanovka. Syn sa cely den pytal na nu , no a najlepsie bolo ze mne sa o lanovke snivalo a dokonca, ze sme tam dosli a ona nefungovala. Ale kedze mama chcela vsetko urobit, pre dieta, tak som ju sla opravovat. Z kabelky som vytiahla manikuru a sla opravovat. Hned som sa prebudila a vsetko ma bolelo. Nakoniec sa z toho rano vyklula teplota. Ale do Tatier sme sli a dokonca aj lanovka fungovala.
Ja napíšem sen môjho manžela, keďže ja buď žiadne nemám, alebo si ich nepamätám 🙂 sme boli na dovolenke, uprostred noci manžel vstane z postele, ide k dverám na terasu, otvorí ich, postaví sa von, zavrie za sebou a stojí za dverami hľadiac do izby. No som nedýchala, že čo sa deje.. Idem za ním, že halóóó... A on mi povie: "Sa mi snívalo, že ide tsunami, tak som sa schoval" 😂 no viac mi nebolo treba, doteraz sa z toho smejem 😀
Mne sa snívalo, že máme mať bábo. A ja v stresoch, že som rozdala všetky sólo kočiare... Naraz to boli dvojičky a mne padol kameň zo srdca, lebo že dvojičkový kočiar sme si nechali 😀 😀 😀 😀 😀 (Samozrejme ja vždy pripravená a máme aj solo kočiar, ale v tom sne sa mi snívalo, že nemáme 😀 )
No a včera som povyberala hračky a aspoň takto keď nie naozaj 😀
Túto noc sme sa vyspali dobre. Včera sme boli večer všetci riadne unavení vrátane murárov, ktorí od nás odchádzali až o 23.00 (ešte sme im o 21.hod robili kávu z pravej popradskej zrnkovej - dodala im energiu pri osádzaní zárubne a stavbe priečky). Manžel skoro zaspal do práce, ešteže som ráno o siedmej robila kávu a na to sa zobudil. Sny si moc nepamätám, akurát keď som nastúpila na materskú tretí krát, tak sa mi snívalo prvý mesiac viackrát o práci - telefonovala som s kolegami, zákazníkmi aj ako si ma šéf zavolal a niečo sa vypytoval ohľadne objednávok. Takže to bolo ako keby som stále chodila do práce. 😀
Túto noc mimoriadne dobre, drobec sa zobudil len raz konečne ma nechal vyspat asi preto že dnes oslavuje dva rôčky tak sa polepšil. Ale aj tak m hneď ráno čakala super popradská aj kavička aj čajík bez nich sa ani den nedá začať... 🙂
Snívalo sa mi, že sme boli na pohrebe...a toľko, koľko mal dotyčný mŕtvy muž rokov, toľko krát sme sa mu museli klaňať 🙂

Najvtipnejšie bolo surfovať na vode na zimných lyžiach 🙂