icon

Ako ste sa vyspali? Vyhrajte kávu CLASSICO ESPRESSO

marton_popradske
Moderátor
7. nov 2017

Dobré ránko, ako ste sa vyspali? Aj vám dochádza vo vašej obľúbenej dóze káva? Napíšte nám do komentárov čo sa Vám najvtipnejšie snívalo a my trom snom pošleme kávičku CLASSICO ESPRESSO. Krásne ránko všetkým 🙂

Ako ste sa vyspali? Vyhrajte kávu CLASSICO ESPRESSO
anka2103
7. nov 2017

Ja mam len skarede sny vzdy,tak radsej nekomentujem ake 😕

katharynkaa
7. nov 2017

Vtipné sa mi ani moc nesnivaju,respektíve si ich nepamätám,aleeeeee tých hororových je na mraky,Aj knihu by som mohla písať🤣🤣🤣

202
7. nov 2017

Dobrý večer, tak mne sa občas snívajú sny ktoré nemajú ani hlavu ani pätu.
No jeden sen som mala par rokov dozadu že som proste až spadla z postele a smejem sa na tom dodnes.A musím spomenúť aj môjho syna ktorý ma sny o pavúkoch, ktorých sa veľmi bojí a vždy skončí u mňa v posteli.
No ako vždy to ráno zachráni dobrá káva ...

colormoda
7. nov 2017

Sny mávam len občas aj to si ich moc nepamätám 🙂
Naposledy sa mi snívalo, že sme po dlhej dobe na dovolenke a lezime na plaži s nohami v mori. Bolo to krasne 🙂 az kym som sa neprebudila na to, že sa naše dieťatko precikalo v našej posteli 😝 odvtedy sa mi nesnivalo , aspon si to nepamätám😉

zuzana0310
7. nov 2017

Pochadzam z malickej dedinky na vych. Slovensku (cca 1km, do 100obyv.). Raz rano som sa zobudila s bolavymi rukami (asi 10 rokov dozadu). Na otazku co som v noci robila, som pohotovo odpovedala: "Odhadzovala sneh do najblizsej dediny"...je cca 2km vzdialena dookola nic len polia. Vsetci sa neskutocne zababali, pretoze bol august...🙂 Aj ked je to davno, kazdu zimu mi to niekto s usmevom pripomenie...😘

sandria84
7. nov 2017

Ja si este dodnes pamätam sen z detstva: kreslena tucna pani na obraze (vyzorom nieco podobne ako z Miazgovcov) si taha spagat z ucha a so zacudovanym vyrazom vravi: " nejde to, nejde to...nechame to na leto". A vraj som sa smiala vtedy aj zo sna, lebo ma boli pozerat, co sa deje🙂

jaja34581
7. nov 2017

Nie je to vtipné, ale stále robim skusky a štátnice. Som rada ked sa zobudím .

shilou
7. nov 2017

Najvtipnejší sen bol, keď sa mi snívalo, že idem súťažiť v plávaní a som bez plaviek, pred všetkými ľuďmi. Inak nie som neviem aký skvelý plavec, ktorý by išiel v tomto smere súťažiť.
Najhorší sen bol, keď som sa videla, ako kráčam pomedzi hroby z mojou mŕtvou babkou. Keď sa mi v sne sníva, že vypľúvam zuby, stále niekto v rodine zomrie.
Veľmi často sa mi sníva o vojne. Ukrývam sa v rodičovskom dvore a rýchlo zatváram dvere, aby vojaci neprišli do domu. Prípadne vidím, ako z neba padajú žiarivé kométy a meteority a ja pred nimi utekám.

majakav
7. nov 2017

Neviem, ci to je najvtipnejsie, nocna mora...
No uz v sne som bola v období Vianoc a zistila som, ze po prerabke bytu uz nemám kde umiestnit stromcek 🎄😧😛

denisa2019
7. nov 2017

Sny si radšej nepamätám, nie sú ružové,ale keďže si o 23 hod, spať už kávu nedoprajem, ešte v bdelom stave snívam o tej, ktorú by som si mala dať ráno.

anickai
7. nov 2017

Mňa sa skoro nikdy nič nesníva. Len ak občas. Rýchlo na sny zabudnem. Najvtipnejší sen bol, keď som sa v sne ocitla opäť v školskej lavici a mala som 8-10rokov. Pozrela som cez okno a tam kopu snehu a ja som prišla do školy v šatách.

tutiynka
7. nov 2017

Mne sa snivalo ze som vyhrala kavu 🙂 🙂 , zobudila som sa a bol to len sen 🙂

simoonas
7. nov 2017

Asi pred 5-6 rokmi u mňa prepukla mánia facebookovych hier. Hrala som farm ville a to velmi poctivo! :D Ráno som začinala s tým, že som si musela poliat záhradku, vyzbierať nové plodiny a podobne. Jednu noc som spala u starých rodičov, keď som sa v strede noci posadila a vykríkla " Nepoliala som si zahradku! " Babka chuderka vystrašená mi vysvetlovala, že celý život bývam v bytovke a žiadnu záhradku nemáme ze môžem kludne spať. Ja si na tom vobec nespomínam, viem iba že sa mi snívalo, že mi pokapala celá záhrada :D ale starka sa aj po tých rokoch na tom zasmeje 🙂

6renush6
8. nov 2017

Zdravicko.
Je to par rokov dozadu ale na toto sa neda zabudnut. Moj krsny syn bol u nas na prázdninách a vtedy vzdy chcel spat so mnou. V tu noc sa mu nieco snivalo,no muselo to byt nieco zle :/
Najprv nieco rozpraval comu som nerozumela, ked som ho oslovila ze co sa deje tak mi letela jedna pastou rovno pod oko. On sa otočil a spinkal dalej. Bola to sice detska past ale trafila sa poriadne :D rano som sa zobudila s modrinou pod ocami :D ked som rozpravala co sa mi vlastne stalo tak namiesto mna lutoval kazdy jeho ze mal zly sen :D dodnes sa na tom smejeme ako ma pocas spánku spacifikoval :D

sperka
8. nov 2017

Jedného času sa mi pravidelne snívalo o lyžiach. Som vášnivá lyžiarka. Mala som obuté lyže a snažila som sa nastúpiť do autobusu, hlavne po tých schodoch som sa dosť natrápila, ale previezla som sa. :D Sen kde boli lyže a schody sa mi niekoľko krát opakoval.

andy1985
8. nov 2017

Keď som nastúpila do novej roboty pravidelne som stým snívala.... Aj v noci som "pracovala". Vykladala tovar atď. Teraz už v len občas 😀

staronova
8. nov 2017

Máme na kávu v byte automat. Ale v letnej kuchynke v čase prác na záhrade máme k dispozícii iba Popradskú zomletú kávičku. Pijeme ju sami a aj so susedmi čo "dávajú tiež iba popradskú". Raz sme si navarili a ja som zaspala na hojdačke. Muž sedel v kresle vedľa mna a ja som sa v sne zrazu energicky posadila a zahlásila dobre nahlas ....stodvadsať sedem.....v momente dopovedania čísla som sa zobudila a uvedomila som si situáciu. Veľmi sme sa smiali. No a mne sa vlastne snívalo, že robím inventúru v obchode a rátam kusy balení Popradskej kávy v regále v obchode. Dodnes máme z toho doma veselo.

mirkov
8. nov 2017

To bol sen! Vyhrala som v loterii milion eur. Radost obrovska. Hodiny som nakupovala, kupovala nehnutelnosti, vyberala dovolenku( Vybrala som si Zanzibar) no velmi dobre mi bolo. Az do momentu kym ma nezobudil manzel. Srtasne sklamanie😁. Ale rychlo som si otvorila atlas, zistila kde je Zanzibar a oznamila som mu, ze tam musime na dovolenku, lebo aspon kusok mojho sna si chcem splnit😂

bosorkabb
8. nov 2017

Nemám čas snívať, pri dcére som rada ak spím bez prerušenia aspoň 2 hodiny. Preto každé ráno súrne potrebujem kávu 😂

dzanet
8. nov 2017

Moja mala si cele poobedie spieva.. Ja potom pospevujem tie pesnicky v spanku 🙂 uz mi z toho sibe 🙂

veja79
8. nov 2017

No práve dnes sa mi snívalo ako sa bijú kreslené myši - ešte v sne si hovorím aká blbosť až na to že to bola pravda. Zobudila som sa, pozerám aj MM hore a naozaj na lepe v sadrokartóne boli dve lapené a o 3.30 ich musel ísť z tade vyťahovať lebo robili lomoz :( tak až také smiešne to už potom nebolo a verte že ráno sme tú kávičku naozaj obaja potrebovali. Inak keď tak rozmýšľam je čas na ďalšiu 🙂

bibyke
8. nov 2017

Tak mne sa dnes snivat ani nemalo kedy,kedze nas najmladsi clen rodiny (vcera presne 3-tyzdnovy synček) celu noc prebdel😫 Ale ak sa to počíta ,minule zaspal starsi syncek (4r) poobede tak som ho preniesla do detskej a v tom pozrie na mna a hovori mi zo sna "podaj mi drevo" 😁 Den predtym nosil so starkym drevo do krbu,tak asi si chcel vo sne zakurit😅

jackie17
8. nov 2017

Najvtipnejsie ako pre koho...Je tomu 15rokov a dodnes mam stres, ked mam prespat u niekoho ineho ako doma...
Cely sen si nepamatam, len to najhlavnejsie. Potrebovala som v sne ist na malu potrebu, sedim si tak pekne na wc, len s tym, ze som spala na posteli. Takze asi viete ako to dopadlo. Ano, wc bola u mna postel 😠

keena
8. nov 2017

Dobre popoludnie zelam 😂 idem akurat uspavat syna tak jemu dobru moc. Mne sa snivalo tusim predvcerom to bolo, ze sme boli s mojou mamkou v lese a tiez manzel s dcerou tam boli. Sli sme vo dvojiciach. Muz s dcerou par metrou pred nami a ja s mamou sme sa sismalu. Kde tu zrazu hore z kopca sa vynorili dva velke medvede a bezali na nas! Nechapala som co to ma byt. Nastastie v tom som sa zobudila. Takze ja som mala takyto “vtipny” sen. 🙈🙊

mamca31
8. nov 2017

Dobry den, mne sa nezvykne snivat, neviem preco, nespominam si skoro vobec. Ale kavu milujem, ci je rano, ci poobede 😊

tina1992
8. nov 2017

Chi chi... Mne sa snivalo, ze som tancovala so zvieratkami v Zoo. Tie pili kavicku a rozpravali pribehy o tom, ako pricestovali do Zoo. Halusky riadne a to som v zoo bola v lete 😆

domkovamamca
9. nov 2017

Najvtipnejšie? Že naháňam po byte vrabca a nie a nie ho chytiť...
Ráno sa zobudím a div ma neprekotilo, preletel mi ponad hlavou 😲. Nechápala som... Neskôr som sa na tom už iba smiala 🙂

lyrrya
10. nov 2017

Najvtipnejsie? 😀 Mojmu synovi sa snivalo velmi vtipne, ze som hrala s nim hokej (na korculiach ledva ustojim)😝 a potom to musel samozrejme skusit a kedze to bolo zrovna cez leto, tak sme obuli kolieskove korcule, syn spravil drahu a hovori mi: mamina, teraz rob citroniky, teraz citroniky lavou nohou, pravou nohou, dozadu... a ked povedal,a teraz vyskoc, skoro som si cvrkla, toto som veru uz nedala 😀

lussyita
10. nov 2017

Ja som túto noc veľmi neposlala, lebo máme nájomníka v dome, tak som chcela "vycihat" kde ponocuje 😁😁 takze, vyspinkana "do ružova"" ale snívalo sa mi so svokrou, keďže sme mali včera večer s mužom o nej debatu..som rada že to bol sen 😂😂😂

siskam79
10. nov 2017

Dobry den, u nas ani tak nejde o vptipne sny, ako prihody s nasim malym (2r5m), ktory spi s nami, ked sa nam ho podari presunut do postielky, tak sa aj my ponatahujeme, ale vacsinou uprostred noci ma hlasky ako "Ja som uz zobudenyyy" alebo "tatinko, co robis?" a mus si myslel ze maly zo sna rozprava, tak nereagoval, tak maly na to kontroval so zvysenou intezitou hlasu este raz "tatinoooo, co robiiiis???", tak uz aj ja budim muza, ved odpovedz mu, lebo zobudi pol domu :D. Co je vsak zaujimave, ze vzdy po takomto nocnom prebudeni, ked skonci zase medzi nami, zaspi okamzite, ako kebby sa nic nedialo, len ja s muzom sa este hodinu prehadzujme, kym zaspime.... Takze taka ranna kavicka je na nezaplatenie :D