Čo pre Vás znamená slovo "Káva"?
Napíšte nám do komentárov, čo pre Vás znamená slovo káva. A čo znamená pre mňa? Je to Pomleté nebo počas skorých ranných hodín, keď sa slnko driape z perín. Áno, priznávam: Som pravý kávičkár a mám to tak rád 🙂 A čo vy?

relax☕pokoj☕oddych,kľud☕pohoda☕❤vôňa❤☕
@marton_popradske Káva je pre mňa svetlo a energiou, milujem vôňu čerstvo pomletej kávy. Vtedy zavriem oči a unikám do sveta snov. Káva je pre mňa pomocnkom pri zvládaní stresu a proste kávu milujem a deň s ňou je proste naj.
Pre mňa káva znamená štart do nového dňa, hneď z rána, ktorú si urobím hneď po príchode do práce, Je to pre mňa energia, ktorá ma drží robiť si svoju úlohu dôsledne a zároveň svojou chuťou rozmaznáva moje chuťové bunky.
Rano bez nej nieje rano. A potrebujem jz, aby som sa ako tak nakopla 🙂
Kávičku si vždy najviac vychutnám s mojím priateľom, najradšej mám presso s mliekom alebo kapučínko, ale vychutnám si aj latte....káva je proste to naj....mnam mám rada naozaj kvalitnú kávičku ☕ a tá Popradská samozrejme patrí k nej
Pre mňa je káva najdôležitejšia hlavne ráno. Je to taká ranná chvíľka len pre mňa a pre moje zobudenie. Rada mám kávu, ktorú si vychutnám s priateľmi či s rodinou. Jedine keď si spravím kávu si viem chvíľku oddýchnuť. Káva je niečo úžasné!
Kávou sa začína môj deň. Rada si ju vychutnám s manželom, ak neodchádza do práce skôr ako ja vstanem.
...s mliekom a bez cukru... v mojom obľúbenom kresle...keď ešte dieťa spí...
Ako dieťa som ju nemusela.. keď rodičia mali uvarenú kávu, radšej som sa vzdialila.. tá vôňa mi ako dieťaťu vôbec nesedela.. a keď mi ešte Mikuláš priniesol čokoládu s kávovou príchuťou, tak to bola čistá katastrofa 😂 ale teraz? Vôňu kávy priam milujem, najradšej mám čerstvo namletú 😉 a tá chuť? Fantázia 😉 teším sa vždy na ňu ako malé dieťa na Ježiška. 😍
Pre mňa len myšlienka na kávu=pohodička s manželom ☕
Káva=čierné zlato.Patrí medzi moje najhodnotnejšie veci.Bez nej sneviem si predstaviť rôzne časti môjho dňa.Je pripravená na rôzny spôsob a pri tom taká jedinečná,nefalšovaná,originálna.Pitie každej šálky je pre mňa malý,osobný sviatok.
Pre mňa znamená ranný budíček a poobednú pohodu 🙂 A hlavne posedenia s mojími kamarátkami 🙂
Dolezitu sucast kazdeho dna - hlavne rana.
ranna kava = zachrana 🙂
Káva - moja každodenná droga,môj super preberak po náročnej 12 hodinovej smene, môj víkendový relax, a moja eneergia
Kava=relax, pohodicka 😉
Káva je môj živel, každodenný rituál, slastná intenzívna chuť spojená s vôňou, ktorá omami moje zmysli ♥️
Kľud a chvíľka pre seba 😊
kavicka pre mna znamena ranny zivota budic a ked si ju nedam tak den je taky o nicom.,,,
je to vlastne taky relax a pohodka rano s prijemnou vonou a chutou a aj tak isto aj ked ju pijem poobede alebo vecer.. k tomu nieco sladke alebo croissant a den je hned krajsi... 😉😘
uz som si viackrat povedala, ze prestanem pit kavu, ale neda sa to, pre mna je to uz zavislost a sucast kazdeho dna. pocas tehotenstva a dojcenia ju sice nahradilo caro, ale pokial mi ju lekari nezakazu, pit ju neprestanem 🙂
Budíček,droga,relax 😉
energia
Káva? Spojí sa mi s chvíľkou "pre seba". Každú šálku si rada vychutnávam, či už doma, ale niekde v kaviarničke. Takže káva = chvíle pohody, kľudu, relaxu
Vzdy mi pripomenie detstvo a rana plne pohody, ked v kuchyni vonala tatova kava. Aj v case, ked som ju este nepila, som milovala jej vonu. A milujem stale
Slovo káva pre mna znamená riešenie
takmer všetkého 😊 na bolest hlavy, na smútok,na zohriatie, na zlú náladu, proti nude, pri pokeci, pri romantike,... 😊
Kava je moja laska, moja vasen, jedina dobrovolna zavislost, radost, chvilka pohody, energia, zivotabudic. 🙂
káva = svokra
Kava = pre mna dozivotne zakazana potravina. Dalsie otazky? 😂
káva je pre mňa chvíľka s manželom....káva je posedenie s priateľmi....káva je pauza ktorú si doprajem ....káva jednoducho spája ľudí a núti nás na chvíľu sa,zastaviť😉káva je pokoj na duši😁❤
Káva je teraz pre mňa luxus 🙂 a hlavne tá horúca. Ja si ju teraz ráno navarím a večer studenú pijem 😂

Káva pre mňa znamená čas pre seba a čas strávený so svojím manželom. Je to náš spoločný každodenný rituál, náš vzácny čas, keď môžeme spolu popíjať výbornú kávu a rozprávať sa 🙂