icon

Čo pre Vás znamená slovo "Káva"?

marton_popradske
Moderátor
8. nov 2017

Napíšte nám do komentárov, čo pre Vás znamená slovo káva. A čo znamená pre mňa? Je to Pomleté nebo počas skorých ranných hodín, keď sa slnko driape z perín. Áno, priznávam: Som pravý kávičkár a mám to tak rád 🙂 A čo vy?

Čo pre Vás znamená slovo "Káva"?
mirpet
8. nov 2017

Káva pre mňa znamená čas pre seba a čas strávený so svojím manželom. Je to náš spoločný každodenný rituál, náš vzácny čas, keď môžeme spolu popíjať výbornú kávu a rozprávať sa 🙂

cilkau
8. nov 2017

relax☕pokoj☕oddych,kľud☕pohoda☕❤vôňa❤☕

irenaliza
8. nov 2017

@marton_popradske Káva je pre mňa svetlo a energiou, milujem vôňu čerstvo pomletej kávy. Vtedy zavriem oči a unikám do sveta snov. Káva je pre mňa pomocnkom pri zvládaní stresu a proste kávu milujem a deň s ňou je proste naj.

karolin2
8. nov 2017

Pre mňa káva znamená štart do nového dňa, hneď z rána, ktorú si urobím hneď po príchode do práce, Je to pre mňa energia, ktorá ma drží robiť si svoju úlohu dôsledne a zároveň svojou chuťou rozmaznáva moje chuťové bunky.

z3
8. nov 2017

Rano bez nej nieje rano. A potrebujem jz, aby som sa ako tak nakopla 🙂

janca0079
8. nov 2017

Kávičku si vždy najviac vychutnám s mojím priateľom, najradšej mám presso s mliekom alebo kapučínko, ale vychutnám si aj latte....káva je proste to naj....mnam mám rada naozaj kvalitnú kávičku ☕ a tá Popradská samozrejme patrí k nej

misulienkamisa
8. nov 2017

Pre mňa je káva najdôležitejšia hlavne ráno. Je to taká ranná chvíľka len pre mňa a pre moje zobudenie. Rada mám kávu, ktorú si vychutnám s priateľmi či s rodinou. Jedine keď si spravím kávu si viem chvíľku oddýchnuť. Káva je niečo úžasné!

zu_lu
8. nov 2017

Kávou sa začína môj deň. Rada si ju vychutnám s manželom, ak neodchádza do práce skôr ako ja vstanem.
...s mliekom a bez cukru... v mojom obľúbenom kresle...keď ešte dieťa spí...

evamajercak
8. nov 2017

Ako dieťa som ju nemusela.. keď rodičia mali uvarenú kávu, radšej som sa vzdialila.. tá vôňa mi ako dieťaťu vôbec nesedela.. a keď mi ešte Mikuláš priniesol čokoládu s kávovou príchuťou, tak to bola čistá katastrofa 😂 ale teraz? Vôňu kávy priam milujem, najradšej mám čerstvo namletú 😉 a tá chuť? Fantázia 😉 teším sa vždy na ňu ako malé dieťa na Ježiška. 😍

tatianka2323
8. nov 2017

Pre mňa len myšlienka na kávu=pohodička s manželom ☕

beata75
8. nov 2017

Káva=čierné zlato.Patrí medzi moje najhodnotnejšie veci.Bez nej sneviem si predstaviť rôzne časti môjho dňa.Je pripravená na rôzny spôsob a pri tom taká jedinečná,nefalšovaná,originálna.Pitie každej šálky je pre mňa malý,osobný sviatok.

piece
8. nov 2017

Pre mňa znamená ranný budíček a poobednú pohodu 🙂 A hlavne posedenia s mojími kamarátkami 🙂

matricia
8. nov 2017

Dolezitu sucast kazdeho dna - hlavne rana.

sophinka17
8. nov 2017

ranna kava = zachrana 🙂

spula22
8. nov 2017

Káva - moja každodenná droga,môj super preberak po náročnej 12 hodinovej smene, môj víkendový relax, a moja eneergia

vrana80
8. nov 2017

Kava=relax, pohodicka 😉

kvadrinkaaa
8. nov 2017

Káva je môj živel, každodenný rituál, slastná intenzívna chuť spojená s vôňou, ktorá omami moje zmysli ♥️

irali
8. nov 2017

Kľud a chvíľka pre seba 😊

cupakabricka
8. nov 2017

kavicka pre mna znamena ranny zivota budic a ked si ju nedam tak den je taky o nicom.,,,
je to vlastne taky relax a pohodka rano s prijemnou vonou a chutou a aj tak isto aj ked ju pijem poobede alebo vecer.. k tomu nieco sladke alebo croissant a den je hned krajsi... 😉😘

janettan
8. nov 2017

uz som si viackrat povedala, ze prestanem pit kavu, ale neda sa to, pre mna je to uz zavislost a sucast kazdeho dna. pocas tehotenstva a dojcenia ju sice nahradilo caro, ale pokial mi ju lekari nezakazu, pit ju neprestanem 🙂

anicqa8
8. nov 2017

Budíček,droga,relax 😉

rajna
8. nov 2017

energia

cokii
8. nov 2017

Káva? Spojí sa mi s chvíľkou "pre seba". Každú šálku si rada vychutnávam, či už doma, ale niekde v kaviarničke. Takže káva = chvíle pohody, kľudu, relaxu

najk
8. nov 2017

Vzdy mi pripomenie detstvo a rana plne pohody, ked v kuchyni vonala tatova kava. Aj v case, ked som ju este nepila, som milovala jej vonu. A milujem stale

lilmona
8. nov 2017

Slovo káva pre mna znamená riešenie
takmer všetkého 😊 na bolest hlavy, na smútok,na zohriatie, na zlú náladu, proti nude, pri pokeci, pri romantike,... 😊

bendinko
9. nov 2017

Kava je moja laska, moja vasen, jedina dobrovolna zavislost, radost, chvilka pohody, energia, zivotabudic. 🙂

beton
9. nov 2017

káva = svokra

iwesska
9. nov 2017

Kava = pre mna dozivotne zakazana potravina. Dalsie otazky? 😂

miriamkat
9. nov 2017

káva je pre mňa chvíľka s manželom....káva je posedenie s priateľmi....káva je pauza ktorú si doprajem ....káva jednoducho spája ľudí a núti nás na chvíľu sa,zastaviť😉káva je pokoj na duši😁❤

miuska223
9. nov 2017

Káva je teraz pre mňa luxus 🙂 a hlavne tá horúca. Ja si ju teraz ráno navarím a večer studenú pijem 😂