icon

Krásne ránko, milé dámy. Akú kávu máte ráno najradšej?

marton_popradske
Moderátor
6. nov 2017

Krásne ránko milé dámy. Prezraďte nám, akú kávu máte ráno najradšej? Espresso? Ristretto? Alebo si doprajete krásne ozdobené Cappuccino? Dajte nám vedieť do komentárov.

Krásne ránko, milé dámy. Akú kávu máte ráno najradšej?
orieska325
6. nov 2017

Presso mlieko maslo skorica mnaaaam

aleskandra
6. nov 2017

espresso s napeneným mliečkom a škoricou mňam

kajkach
6. nov 2017

Najviac ma vie naštartovať ráno presso s mliekom tým mám dosť energie aj po náročnej zúbkovanej noci. Potom poobede ešte jedna s mamkou tá pije vašu “smetovu” a večer kapučínko s manželom keď príde z práce. ❤️ Aj keď som kávičkovaniu podľahla až po 25ke káva je neodmysliteľnou súčasťou nášho dňa. Všetky vaše produkty sú skvelé kávy aj čaje. Náš synček miluje váš feniklový, dcérka čierny...

zenulkaaa
6. nov 2017

Klasicku Nesku s lyžičkou cukru a asi deci mliečka do toho. Presso mi nechuti. V kaviarnach si dávam cappucino alebo latte.

luinka
6. nov 2017

Espresso s mliekom 😉

myrca_m
6. nov 2017

Ja si ráno robím nescu s mliekom 🙂

mimijato
6. nov 2017

Ráno začínam jednoznačne zalievanou kávou s mliekom.

jamailoka
6. nov 2017

Rano espresso s mlieckom,milujem vonu kavy ....hmmmm❤

akynka
6. nov 2017

Milujem vôňu popradskej z koťogáča. Ale odkedy kojim pijem len ranajkove kavicky 🙂☕

tinkax
6. nov 2017

taketo dobre espresso bez mlieka na obed a na ranajky kavu s maslom a kokosovym olejom a skoricou cize powercoffee 😃

erikaemkina
6. nov 2017

No predsa Popradská káva

janica009
6. nov 2017

Popradsku, bez kavy a cukru, tak najlepsie vynikne chut a aroma ☕

beaaa5
6. nov 2017

Rano esspresso s mlieckom a poobede oddychova s kamaratkami late..mijulem poobednajsie latecko s dobrou spolocnostou😉tu rannu vacsinou pijem studenu a cele doobedie pri 2 malych drobcoch😁

marion09
6. nov 2017

@marton_popradske od mojho otca....za tie roky sa ju "naucil" robit taku ze dokonalejsiu som ani v luxus restauracii nepila

pleja
6. nov 2017

Od manžela ... chutí mi viac ako keď si ju pripravujem sama ... asi tam dáva nejakú tajnú ingredienciu 🙂.

mirpet
6. nov 2017

Najradšej mám kávičku od môjho manžela. Čerstvo zomletá káva, voňavé presso so škoricou a hlavne pripravené s láskou. Milujem kávu a svojho manžela

erikaemkina
6. nov 2017

@marton_popradske od koho ? ❤ Od mojej maminky ❤ stále má poteší a usmev vyčarí
❤ je ta najlepšia a najchutnejšia ❤ Moja Popradská kávička ☕

nastasias
6. nov 2017

Sme kavickari ... a to je tazky zivot 🙂 ... hlavne ked sa vam zrazu minie zasoba alebo odide zdroj. Ale pri takej prilezitosti som z nudze cnost kupila Popradsku Columbiu, uz ani neviem kde ... takže za mna teraz ona najlepsia ... kamoska 🙂

nikinkals
6. nov 2017

Ja zboznujem espresso od mojho manzela,vie presne ake mi ma spravit..a ked ju robi s laskou,nieje o com😍..on si robi turecku kavu,cize clasic 😎..a milujeme popradske cajiky na take obdobie ake prave je a pride🙂

alenky
6. nov 2017

S manzelom sme sa stali kavickarmi od kedy mame nase dve ratolesti. Robievame si latte z kavovaru, ranajkove kavicky u nas nesmu taktiez chybat. Popradsku kavicku mame vylucne odlozenu len pre babinu 😀

aadrika
6. nov 2017

Ráno mám najradšej Cappuccino S krásnou nádychanou penou ☕ ☕ ☕ a najlepšie od #popradske ❤ to ma vie ráno najviac nakopnúť ☺

sykorka07
6. nov 2017

Ja mám rada nesku s mliekom bez cukru, to je naj prebúdzanie...a s kamkami v kaviarni je fajn Viedenská alebo aj espresso s mliečkom a pár zrnkami cukru, ale ozaj len pár, nevonia mi sladká káva 🙂

marton_popradske
autorModerátor
6. nov 2017

@aleskandra dobrý tip. Ďakujeme.

marton_popradske
autorModerátor
6. nov 2017

@kajkach 🙂

marton_popradske
autorModerátor
6. nov 2017

@tinkax powercoffee 👍👍👍

butterfly22
6. nov 2017

ja som kedysi pila tie rôzne "nesky" granulové , ale až keď sme si v práci kúpili kávovar ...doma už takmer kávu nepijem a ráno ma čaká od kolegovcov voňavé, teplé espresso ... ❤

majaju
6. nov 2017

len a len zalievanú popradskú kávu

bibyke
6. nov 2017

Najradsej mam presso. Preto som vdacna svojmu muzickovi,ze som nedavno dostala super kavovar a uzivam si chut lahodnej kavy z cerstvo namletych zrn🤗