Krásne ránko, milé dámy. Akú kávu máte ráno najradšej?
Krásne ránko milé dámy. Prezraďte nám, akú kávu máte ráno najradšej? Espresso? Ristretto? Alebo si doprajete krásne ozdobené Cappuccino? Dajte nám vedieť do komentárov.

espresso s napeneným mliečkom a škoricou mňam
Najviac ma vie naštartovať ráno presso s mliekom tým mám dosť energie aj po náročnej zúbkovanej noci. Potom poobede ešte jedna s mamkou tá pije vašu “smetovu” a večer kapučínko s manželom keď príde z práce. ❤️ Aj keď som kávičkovaniu podľahla až po 25ke káva je neodmysliteľnou súčasťou nášho dňa. Všetky vaše produkty sú skvelé kávy aj čaje. Náš synček miluje váš feniklový, dcérka čierny...
Klasicku Nesku s lyžičkou cukru a asi deci mliečka do toho. Presso mi nechuti. V kaviarnach si dávam cappucino alebo latte.
Espresso s mliekom 😉
Ja si ráno robím nescu s mliekom 🙂
Ráno začínam jednoznačne zalievanou kávou s mliekom.
Rano espresso s mlieckom,milujem vonu kavy ....hmmmm❤
Milujem vôňu popradskej z koťogáča. Ale odkedy kojim pijem len ranajkove kavicky 🙂☕
No predsa Popradská káva
Popradsku, bez kavy a cukru, tak najlepsie vynikne chut a aroma ☕
Rano esspresso s mlieckom a poobede oddychova s kamaratkami late..mijulem poobednajsie latecko s dobrou spolocnostou😉tu rannu vacsinou pijem studenu a cele doobedie pri 2 malych drobcoch😁
@marton_popradske od mojho otca....za tie roky sa ju "naucil" robit taku ze dokonalejsiu som ani v luxus restauracii nepila
Od manžela ... chutí mi viac ako keď si ju pripravujem sama ... asi tam dáva nejakú tajnú ingredienciu 🙂.
Najradšej mám kávičku od môjho manžela. Čerstvo zomletá káva, voňavé presso so škoricou a hlavne pripravené s láskou. Milujem kávu a svojho manžela
@marton_popradske od koho ? ❤ Od mojej maminky ❤ stále má poteší a usmev vyčarí
❤ je ta najlepšia a najchutnejšia ❤ Moja Popradská kávička ☕
Sme kavickari ... a to je tazky zivot 🙂 ... hlavne ked sa vam zrazu minie zasoba alebo odide zdroj. Ale pri takej prilezitosti som z nudze cnost kupila Popradsku Columbiu, uz ani neviem kde ... takže za mna teraz ona najlepsia ... kamoska 🙂
Ja zboznujem espresso od mojho manzela,vie presne ake mi ma spravit..a ked ju robi s laskou,nieje o com😍..on si robi turecku kavu,cize clasic 😎..a milujeme popradske cajiky na take obdobie ake prave je a pride🙂
S manzelom sme sa stali kavickarmi od kedy mame nase dve ratolesti. Robievame si latte z kavovaru, ranajkove kavicky u nas nesmu taktiez chybat. Popradsku kavicku mame vylucne odlozenu len pre babinu 😀
Ja mám rada nesku s mliekom bez cukru, to je naj prebúdzanie...a s kamkami v kaviarni je fajn Viedenská alebo aj espresso s mliečkom a pár zrnkami cukru, ale ozaj len pár, nevonia mi sladká káva 🙂
@aleskandra dobrý tip. Ďakujeme.
@kajkach 🙂
@tinkax powercoffee 👍👍👍
ja som kedysi pila tie rôzne "nesky" granulové , ale až keď sme si v práci kúpili kávovar ...doma už takmer kávu nepijem a ráno ma čaká od kolegovcov voňavé, teplé espresso ... ❤
len a len zalievanú popradskú kávu
Najradsej mam presso. Preto som vdacna svojmu muzickovi,ze som nedavno dostala super kavovar a uzivam si chut lahodnej kavy z cerstvo namletych zrn🤗

Presso mlieko maslo skorica mnaaaam