Krásne ránko, milé dámy. Akú kávu máte ráno najradšej?
espresso s napeneným mliečkom a škoricou mňam
Najviac ma vie naštartovať ráno presso s mliekom tým mám dosť energie aj po náročnej zúbkovanej noci. Potom poobede ešte jedna s mamkou tá pije vašu “smetovu” a večer kapučínko s manželom keď príde z práce. ❤️ Aj keď som kávičkovaniu podľahla až po 25ke káva je neodmysliteľnou súčasťou nášho dňa. Všetky vaše produkty sú skvelé kávy aj čaje. Náš synček miluje váš feniklový, dcérka čierny...
Klasicku Nesku s lyžičkou cukru a asi deci mliečka do toho. Presso mi nechuti. V kaviarnach si dávam cappucino alebo latte.
Espresso s mliekom 😉
Ja si ráno robím nescu s mliekom 🙂
Ráno začínam jednoznačne zalievanou kávou s mliekom.
Rano espresso s mlieckom,milujem vonu kavy ....hmmmm❤
Milujem vôňu popradskej z koťogáča. Ale odkedy kojim pijem len ranajkove kavicky 🙂☕
No predsa Popradská káva
Popradsku, bez kavy a cukru, tak najlepsie vynikne chut a aroma ☕
Rano esspresso s mlieckom a poobede oddychova s kamaratkami late..mijulem poobednajsie latecko s dobrou spolocnostou😉tu rannu vacsinou pijem studenu a cele doobedie pri 2 malych drobcoch😁
@marton_popradske od mojho otca....za tie roky sa ju "naucil" robit taku ze dokonalejsiu som ani v luxus restauracii nepila
Od manžela ... chutí mi viac ako keď si ju pripravujem sama ... asi tam dáva nejakú tajnú ingredienciu 🙂.
Najradšej mám kávičku od môjho manžela. Čerstvo zomletá káva, voňavé presso so škoricou a hlavne pripravené s láskou. Milujem kávu a svojho manžela
@marton_popradske od koho ? ❤ Od mojej maminky ❤ stále má poteší a usmev vyčarí
❤ je ta najlepšia a najchutnejšia ❤ Moja Popradská kávička ☕
Sme kavickari ... a to je tazky zivot 🙂 ... hlavne ked sa vam zrazu minie zasoba alebo odide zdroj. Ale pri takej prilezitosti som z nudze cnost kupila Popradsku Columbiu, uz ani neviem kde ... takže za mna teraz ona najlepsia ... kamoska 🙂
Ja zboznujem espresso od mojho manzela,vie presne ake mi ma spravit..a ked ju robi s laskou,nieje o com😍..on si robi turecku kavu,cize clasic 😎..a milujeme popradske cajiky na take obdobie ake prave je a pride🙂
S manzelom sme sa stali kavickarmi od kedy mame nase dve ratolesti. Robievame si latte z kavovaru, ranajkove kavicky u nas nesmu taktiez chybat. Popradsku kavicku mame vylucne odlozenu len pre babinu 😀
Ja mám rada nesku s mliekom bez cukru, to je naj prebúdzanie...a s kamkami v kaviarni je fajn Viedenská alebo aj espresso s mliečkom a pár zrnkami cukru, ale ozaj len pár, nevonia mi sladká káva 🙂
@aleskandra dobrý tip. Ďakujeme.
@kajkach 🙂
@tinkax powercoffee 👍👍👍
ja som kedysi pila tie rôzne "nesky" granulové , ale až keď sme si v práci kúpili kávovar ...doma už takmer kávu nepijem a ráno ma čaká od kolegovcov voňavé, teplé espresso ... ❤
len a len zalievanú popradskú kávu
Najradsej mam presso. Preto som vdacna svojmu muzickovi,ze som nedavno dostala super kavovar a uzivam si chut lahodnej kavy z cerstvo namletych zrn🤗

Presso mlieko maslo skorica mnaaaam