Krásne ránko, milé dámy. Akú kávu máte ráno najradšej?
Krásne ránko milé dámy. Prezraďte nám, akú kávu máte ráno najradšej? Espresso? Ristretto? Alebo si doprajete krásne ozdobené Cappuccino? Dajte nám vedieť do komentárov.

Z kávovaru espresso hneď z rána v robote, ktorú ani nemusím prakticky pripraviť, stačí mi stlačiť gombík a kávička je hotová.
Doma si pripravujem Nescafe, bez cukru s kvapkou mlieka. Čo sa týka vône, nič sa však nevyrovná čerstvo zaliatej zrnkovej káve - tá vôňa je úžasná.
najradšej mám espresso
Či je ráno,obed alebo večer mojou NAJ kávou je klasická zrnková Popradská extra špeciál ,tej vôni sa nevyrovná žiadna iná.Do kávy si vždy musím dať smotanu a cukor 🙂 Ja viem,že ten je pre niekoho smrť,ale ja zbožňujem extra sladkú kávu 🙂 Množstvo cukru radšej nepíšem 🙂 Ked som niekde v kaviarni dávam si vanilkové Latte
Espresso s maresi a trstinovým cukrom ❤ ☕👌
ja milujem cappuccino, ale kedze sa testujem, ci nemam miernu formu intolerancie laktozy, tak prichadzam na chut esspressu so salkom (sladene mlieko) pretoze cistu kavu bez cukru pijem len malokedy a salco jej doda jemnost a sladkost 🙂
najradsej mam turecku kavu popradsk na rano...krasne rozvoniava cely dom...poobede presso....
Ja mam najradsej Latte alebo cappucino
Väčšinou si dáme espresso. K sladkým raňajkám kapučínko poprašené kokosovým cukrom 🙂 Už nejaký čas striedame Popradskú Crema Espresso a Popradskú Colombia espresso 🙂
Ja ráno bez zalievanej popradskej extra špeciál neviem existovat😀 je perfektná a ta vôňa 🙂
cappucino, 3 v 1,mokate latte classic,alebo mokate latte caramel.☕🌞🍂🌳🙂😉😀😘👍❤
skor espresso-zisiel by sa kavovar nech to cele urobi zamna s hustou penou
@marton_popradske ja si davam kapučko vzdy cez staze v nemocnicnom bufete a tety uz edia, ze ho lubim aj so škoričkou 😍😉 tak mi vzdy krasne vonia a vychutnam si ho 😁😀😃
@marton_popradske
Ja miluje kávu, espresso ale aj zalievanú a Popradská musím byť, lebo sa vraciam do detstva do môjho rodného mestečka a pochádzam z východu aj s mamnželom od blízko Popradu a aj ke´d bývame na opačnom konci republiky so 4 dcérkami a POpradskú denne popíjam a takto sa vraciam do destsva, chodievame opakovane na východ, keďže tam máme babky a dedka a Popradská kávami pomáha zvládať domáci zmätok a čerstvo pomletá POpradská je super a možno sa pošťastí vyhrať aj u Vás, a krásne dni teším sa na celý týždeň
turek s mliekom, mňam
U nás každé ránko Espresso z čerstvo namletej Arabiky , s mliečkom Maresi 😍
Ráno deň nezačne bez espressa 😉 <3
Životabudič,každé ráno silné espresso.
Najradšej mám prekvapkávanū popradskú s mlečkom.
Presso zo stroja - Dallmayr 🙂
Ja milujem Nescafé s cukrom s poriadnou dávkou mlieka. ☕
Ja kávovar nemám žiadny, takže u mňa ak túžim po zmene robím si takú kávu:
Do hrnčeka nasypem popradskú kávu a zalejem mliekom. /skúšala som aj iné značky káv, ale presne na tento typ u mňa zalievanej kávy jedine táto/Nechám zohrievať, pokým nezačne mi utekať z hrnčeka/kypieť/. Následne odstavím a nalejem do šálky a pridám si tam med.
Eňo-ňuňo.
u nas je to finessa mliecko plus jeden cukor.. niekedy sa mi ziada aj len taka cista bez vsetkeho... a mame radi aj zalievanu... kavy typu latte capucino atd moc nepijem..kavovar nemame😉
Nescaffe a pol salky mlieka 🙂)) Viem, ze ma pankreas za to nenavidi, ale ja to tak milujem 🙂
Espresso bez mlieka bez cukru to má zobudí 😉
Určite espresso. Ale priznám sa, že si do nej dávam aj mlieko a cukor. A niekedy dokonca aj med. Je to fakt dobré :D

ja nemôžem piť kávu ale len 3 v 1 alebo cappucino ku večeru 🙂😉👍☕🌜