icon

Milí čajičkári prezraďte nám, aký čaj by ste si dali na ráno

marton_popradske
30. jan 2017

Krásne ránko milé dámy, milé mamičky a milí čajičkári. Prezraďte nám, aký čaj z nášho nového radu by ste chceli ochutnať a prečo? Tento rad obsahuje 6 čajov a to: Maté, Puerh, Ginko, ktorým sekundujú zázvorové čaje s príchuťami: Acai, Baza a citrón. Najzaujímavejší tip, ktorý čaj by ste si dali a prečo, odmeníme práve týmito šiestimi čajmi. Veľa šťastia. Krásny začiatok nového týždňa 🙂

Milí čajičkári prezraďte nám, aký čaj by ste si dali na ráno
beatabuckova
30. jan 2017

Ahojte, ja ráno pijem kávu (žiaľ, tento ranný rituál je pre mňa nevyhnutné) 🙂 a potom si zalejem zvyčajne 0,5 l.bylinkového čaju (bylinky kombinujem podľa dostupnosti a mávam ich sušené, poctivo zbierané 🙂 . Z týchto čajíkov by som dala zelenú asi Maté na ráno,nech mám nejaké tie energie do začatého dňa...ale všetky vyzerajú super , určite ich časom vyskúšame...🙂

petkashop
30. jan 2017

Ja som absolútna závisláčka na čaji a denne spotrebujem cca 10 sáčkou čaju (vždy si ich zarábam do veľkých džbánou a aj s dcérou popíjame 😄). Čo sa Vašej ponuky týka, láka ma Acai a Maté. Acai z toho dôvodu, že som takúto príchuť doposiaľ medzi čajmi nezaregistrovala a nové veci zbožňujem, a Maté som pila nonstop v Mexiku.

Z mojej strany nový tip pre vás je jednoznačne čaj s príchuťou Karamelu a vanilky (ich kombinácia) a anízový čaj. Tie si vždy doveziem zo zahraničia v celých boxoch 🙂 a bolo by veľmi fajn, pokiaľ by boli dostupné aj na slovenských trhoch 😉

katka708
30. jan 2017

vždy som chcela vyskúšať Matcha čaj ale odradila ma cena keď som naň niekde natrafila. tak ak by bol takýto čajík vo vašom portfóliu za rozumnejšiu cenu, rada vyskúšam.
čaj pijeme každé ráno k rańajkám, následne na to kávu. čaje obmieňame, pijeme väčšinou značku Lipton a Teekane ovocné a potom rôzne bylinkové z vlastných zdrojov alebo z bioobchodu: rakytníkový, medovkový a mätový zo záhrady a zmesky z bioobchodu.

kristina011
30. jan 2017

My momentálne ficime na cajikoch pod názvom Zázvor. Nakoľko máme malé bábätko, nedovolíme si byť chorí 😉 A fakt zatiaľ ,klop klop klop, pomáhajú 😘 Chrípka je naokolo, no nám sa vyhýba.

ask
30. jan 2017

Akykolvek, ...len nech je! 🙂 ❤

marry333
30. jan 2017

Čaj zázvor a baza tohtoročný hit našej zborovne s lyžičkou medu je to pohádka. Naviac je vynikajúci ako prevencia proti chrípke a naozaj to funguje.🙂

skorpionik30
30. jan 2017

No kedze ja som tak trochu kavickar a chcela by som tento moj zvyk ci zlozvyk obmedzit alebo niecim nahradit skusila by som mate mozno by ma dobil energiou ktoru pri mojich troch detoch a vecnej unave fakt potrebujem...tak tak...😉

marton_popradske
autor
30. jan 2017

@beatabuckova super tip bylinky na ráno. Ďakujeme.

marton_popradske
autor
30. jan 2017

@petkashop maté z Mexika muselo byť super!!!

marton_popradske
autor
30. jan 2017

@katka708 toto je výborný tip!!! ĎAKUJEME.

marton_popradske
autor
30. jan 2017

@marry333 Popradský pozdravuje celú zborovňu.

tintini
30. jan 2017

Urcite by som vyskusala Pu Erh,nakolko pri cviceni by mi pomohol so spalovanim. Dalej Ginko,lebo zena na materskej tolko zabuda,ze sa niekedy nespoznavam a ginko mi polepsi pamat 🙂 Maté ma ráno a pocas dna vzprusi,ked je napriklad nizky tlak,alebo mame prebdenu noc. A zazvor ma krasne zahreje v tomto sychravom pocasi brrrrrrr

marton_popradske
autor
30. jan 2017

@skorpionik30 Maté je správna alternatíva kávy.

monullienka1
30. jan 2017

Ja by som si dala zazvor a acai, pretoze zazvor prispieva k imunite cloveka a acai obsahuje vela antioxidantov, takze moze to byt vyborny caj, ktory priaznivo posobi na imunitny system cloveka a zaroven podporuje aj funkciu metabolizmu 😍

jabucko
30. jan 2017

I nas tieto caje su stalicou. Ja si robim zazvorovy. Mamin, ked je u nas ma vlastnu chutovku - pu-erh. A manzel si zalubil ginko. U nas proste maju tieto caje veljy uspech. A tesim sa na zaujimavosti pocas tyzsna. 🙂

misicka2207
30. jan 2017

Milujeme ako aj kavu tak aj cajiky 🍵☕🍵. hlavne ja a maly 😍😘. Hlavne teraz v zimnom obdobi kazdy den vypijem minimalne 5-6 poharov cajiku😍😘😍.

lusytka
30. jan 2017

Tak jednoznačne Pu-erh,chcela by som sa donútiť začať chudnúť a ak by sa mi to nepodarilo tak pri pití tohto čaju by som mala aspoň dobrý pocit že predsa len niečo prospešné pre svoj organizmus robím 😜

martinusik91
30. jan 2017

Určite by som ochutnala tie tri zázvorové nakoľko sme uz tri tyzdne vsetci doma chorí tieto by padli dobre =D

iwuska1401
30. jan 2017

ja by som ochutnala ten ginko ten mi napadol ako prvy nakolko myslim ze budem hovorit za nejednu mamickku ze pri detoch clovek dost casto zabuda hlavne na tej materskej 😀 takze povzbudenie pamete sa urcite zide 😀DDD

bibuska376
30. jan 2017

Dobrý deň ja by som vyskúšala Ginko a Mate a preto lebo energiu potrebujem pri dvoch deťoch malý mi v noci nespí...a Ginko na pamäť lebo niekedy zabudám kde som odložila veci 😂🙂

janusa1977
30. jan 2017

V tomto chladnom období plnom chrípky, bacilov a vírusov urcite zazvor, ci už s citronom, alebo s bazou.....

martina1305
30. jan 2017

ako kazdy den, cinsky cerveny s liecivou bio ganodermou

matveja
30. jan 2017

milujem zázvor + baza, ale myslím si, že sú všetky naozaj lahodné a vynikajúce 🙂

marton_popradske
autor
30. jan 2017
vonava007
30. jan 2017

Dobrý deň🙂 Som čajíčková maniačka 😇 Dokonca počujem, ako sa ku mne prihovára moja šáločka a vraví, že by chcela, aby som si do nej urobila Ginko čaj🌳 A prečo práve tento? Lebo ginko je nádherný strom a minuly rok som si ho aj zasadila v zahrade. Už sa vidím ako zo šálky popíjam tento čajík a lúštim sudoku🙂 pojde mi to jedna basen😎

lyrrya
30. jan 2017

Pu-erh 😉 a hned potom rannu rozcvicku, nech teda podporim to spalovanie❤

12martina123
30. jan 2017

Ja som cajikova ale tieto cajiky som i nás ešte v obchode nevidela 😞 ale určite by som ich veľmi rada vyskúšala.. keďže teraz som.chorá tak určite by som kúpila zazvorovy 😉 ☕

yvuscha
30. jan 2017

ja by som rada ochutnala zazvorove caje mnam...miluejm zazvor a som casto chora takze by sa mi v tych mrazivych dnoch hodil.pekny dnik

adka1989
30. jan 2017

Z cajikov by som si dala asi vsetky 🙂 lebo Popradské čaje sú Topka 🙂 . Ale najviac by som si dala Zázvor acai Vynikajúca chuť ktorú som si zamilovala na prvý šup 🙂 a vrelo odporúčam celej mojej rodine 🙂...

jankaajanko
30. jan 2017

ahojte stychto by som najradsej dala mate no dnes by som ho urcite potrebovala mala som tazku noc s jednym mojim chlapcom najstarim je chory a celu noc ma buntosil :t hermometer_face: ,,,,mam 3 deticky a niekedy by som potrebovala aj vsetky caje naraz 😂 unas su poradske toppp velmi nam chutia😍