Vyhrajte extra silný zázvorový čaj!
Aj u vás cez noc tak nasnežilo ako v Poprade? Celé mesto je pod perinou. A čo vy? Ako sa zahrievate v týchto chladných dňoch? Viete o tom, že zázvor je všeliek, ktorý zahreje? Vďaka svojmu obsahu vitamínov a iných dôležitých živín je zázvor ideálny pomocník pri chrípke, nádche, angíne a horúčkach. Má pôvod v Ázii. Pripravili sme pre vás jemne sekaný a extra silný zázvor s kvapkou osviežujúceho citróna. Tento nápoj vás postaví na nohy hneď pri prvých náznakoch chrípky, či nachladnutia a naštartuje Vašu imunitu. Ak chcete tento čajík vyhrať, napíšte nám, ako sa inak volá zázvor.

Zazvor sa vola aj ďumbier a teda teraz by sa mi fakt zisiel kedze som prechladnuta🤔
zazvor je dumbier, používa sa aj ako korenie v kuchyni 🙂
Ďumbier, čajiky su super dobra prevencia proti chripke. Pijem ho pravidelne kazde rano v praci 🙂
Dumbier
Volá sa ďumbier lekársky 🙂 často býva spoločníkom v našej domácnosti! 🙂
Ďumbier 😍
ďumbier, veľmi dobrý čaj pijem ráno, dávam ho tiež do polievky a takto chutí celej rodine
Zázvor, čiže ďumbier lekársky je elixír života 👍
Dumbier
inak sa volá Ďumbier, pijeme čajíky celá rodina, som rada že chutí i našim dvojičkám 😉 👍
Ďumbier...tento čaj je u nás obľúbený...miluje ho celá rodinka...❤
ďumbier, tento čajík nám veľmi chutí....
dumbier,ginger🙂
Ďumbier a priznávam že som to do teraz nepočula tak len obkukavam od báb 😀
Zázvor je vlastne Ďumbier lekársky, obsahuje účinnú pikantnú látku gingerol, predpokladám preto nazývaný aj Ginger 😉. Už zostáva len povedať jedno veľké na zdravie 🍼 - veď predsa niektorý čaj sa pije aj s mliekom
teraz som trochu musela obmedzit zazvorovy caj moc sa neodporuca tehotnym ale teraz o porode uvidime ak nebude nic robit babatku tak urcite s medom a citronom mnam
Dumbier, po francuzsky gingembre, kedze so ho naucila pit aj svojho muza. A ano, caj z cerstvehi zazvoru perfektne prehreje uzimene a unavene telo a svojou pikantnostou vzpruzi aj dusu 🙂
Zázvor = Ďumbier = Ginger 😉
Zazvor je aj ďumbier aj ginger prave ho pijeme dcera je chora tak ona ako liek a my ako prevenciu😉
Ďumbier alebo Ginger
Ďumbier... popradské čaje milujem všetky 🙂
Ďumbieer ❤ momentálne som na popradských čajoch závislák 😅
dumbier - ginger - zazvor ....❤❤❤
dumbier, ginger ..zazvor ,
Zázvor je ďumbier 🙂
Prave sa nim liecim 😉 manzel navaril z cerstveho dumbiera s medom a citronom ... a vraj denna davka je max 9g
Ďumbier, momentálne je u nás TOP, pretože sme všetci chorí :(.
Ďumbier 🙂

ďumbier je jeho druhé meno, pijeme v dobe nachladení i chrípok veru i my ho ♥