icon

Vyhrajte extra silný zázvorový čaj!

marton_popradske
2. feb 2017

Aj u vás cez noc tak nasnežilo ako v Poprade? Celé mesto je pod perinou. A čo vy? Ako sa zahrievate v týchto chladných dňoch? Viete o tom, že zázvor je všeliek, ktorý zahreje? Vďaka svojmu obsahu vitamínov a iných dôležitých živín je zázvor ideálny pomocník pri chrípke, nádche, angíne a horúčkach. Má pôvod v Ázii. Pripravili sme pre vás jemne sekaný a extra silný zázvor s kvapkou osviežujúceho citróna. Tento nápoj vás postaví na nohy hneď pri prvých náznakoch chrípky, či nachladnutia a naštartuje Vašu imunitu. Ak chcete tento čajík vyhrať, napíšte nám, ako sa inak volá zázvor.

Vyhrajte extra silný zázvorový čaj!
zuzicek88
2. feb 2017

Zázvor sa volá po Slovensky DUMBIER

katka3008
2. feb 2017

zázvor poznáme aj pod názvom ďumbier 🙂 v tejto zime výborný čajík 🙂

majocka24
2. feb 2017

Zazvor inak dumbier zajtra bude na obed kapustova polievka do ktorej pridavam zazvor a je mnamozna 😉

majusqa77
2. feb 2017

dumbier 🙂 a prosime si do roboty, inak budeme musiet vyhlasit chripkove prazdniny 🙂))))

ivanahodova
2. feb 2017

Zahrievame sa doma pri teplucko krbe

kittyjuliette
2. feb 2017

Dumbier😉A inac,dlho som to vobec nevedela,ale pracovala som pred MD ako barista a casnicka pyta dumbierovy caj😅Kukam na nu ako puk,co ta chce po mne,aky dumbier a to ze zazvor😲 fakt nikdy predtym som to nepocula a to mam za sebou 13 rocnu karieru casnicky😂

kerikam
2. feb 2017

Ďumbier.

pema26
2. feb 2017

Dobrý deň. Zázvor sa inak volá Ďumbier. Veru by sa nám teraz aj zišiel, manžel je chorý a akurát včera vyhlásil, že si ho musí kúpiť, lebo tento čaj je najlepší čo sa prechladnutia týka.

sarka2010
2. feb 2017

zázvor-čiže dumbier.

wikuska17
2. feb 2017

Ďumbier 🙂

vikinka888
2. feb 2017

zazvorovy caj je super a zazvor inak sa vola dumbier

evkakd
2. feb 2017

Dumbiee, vyborny. U nas nesmie chybat v kazdom obdobi. 😊

evkakd
2. feb 2017

@evkakd dumbier 😄

simik_ba
2. feb 2017

Dumbier, Ginger alebo Ingwer 🙂 Aj teraz ho pijeme doma, lebo nas dostala choroba.

angelheart
2. feb 2017

Ďumbier 🙂

luz5
2. feb 2017

Veru je to po nasom dumbier, angl.ginger. A velmi ho mame radi, lebo je zdravy a ucinny, hlavne pri chorobe.

christne24
2. feb 2017

Ďumbier

maryon1
2. feb 2017

Ďumbier 🙂

marecek1
2. feb 2017

Ďumbier.

tinus0620
2. feb 2017

Dumbier 🙂 🙂 🙂

mucilienka
2. feb 2017

Dumbier🥕

matidami
2. feb 2017

Ďumbier

tweetinka.co
2. feb 2017

Veeela otazok. Odpoviem len na sutaznu 😉. Zazvor ~ dumbier. Raz sa ma manzel pytal, ci chcem ten stiplavy ekrazit 😀.

paulina111
2. feb 2017

dumbier lekarsky - vraj elixir zivota 🙂

denkaa1
2. feb 2017

Ďumbier 😉

taaja
2. feb 2017

Ďumbier.

zuzanars
2. feb 2017

Ďumbier lekársky. U nás ho skôr každý pozná len ako zázvor, čo sme prevzali z češtiny.

magdalena459
2. feb 2017

Ďumbier alebo Ginger, v týchto dňoch mi je veľký kamarát, nejako nás z mohla choroba, zázvorovi čaj pijeme s medom a s citrónom, zahreje poriadne a dodá aj dostatok vitamínov.

martina374
2. feb 2017

Zázvor aj ako ďumbier. ešte som ho síce v čaji neochutnala,ale kebyže vyhrám tak samozrejme ho budem piť, kedže teraz je chrípkové obdobie tak sa zíde 🙂

ebaja
2. feb 2017

Akurat sme si ho s dcerou a mamkou uvarili.Takze Dumbier😁