Ako často meníte práčku?
Viete o tom že SAMSUNG poskytuje na svoje práčky až 10-ročnú záruku? Poteší, že?
Ako často meníte práčku?

@tomakat Ano, vztahuje sa na motor, ako aj u inych predajcov. Len za 10rokov tu Samsung bude, ci ostatni to je otazne.
s našou slim-kou beko fungujeme od r. 2008 a pri dvoch deťoch sa točí ozaj stále dokolečka dokola a zatiaľ všetko úplne bez problémov, keď sa človek o to trošku stará a popremýšľa v čom a ako perie, myslím tých min 10r by mala vydržať 🙂
@winni 6 zmysel maju uz vsetky pracky a podstatne vylepseny ;)
@evittam samozrejme, kazdy si vyberie co chce a co mu je v danu chvilu najviac vyhovujuce
@samsung_tomas Ano,ano -"dobra reklama" servisu a pekná teória. Neboj, nie je taký hlúpy aby nevolal servis a nereklamoval a rozpisovať tu tie komplikácie nebudem. Vyse mesiaca chodili prať inde...tolko o vasom super servise. Viac nemam co dodat. Mate tu platenu reklamu tak vychvaľujete, ste za to plateny....to je v poriadku. Keby ste bol zamestnanec Whirpool a platený za predaj ich výrobkov robíte to iste pre nich.😉
@samsung_tomas Ako vieš čo bude za 10rokov?!
@evittam @evittam V tomto sa mylite. Vobec som za to neni plateny, robiim to vo svojom osobnom volne ako aj dnes. Samsung poskytuje v pripade ziadosti aj nahradny produkt v tomto pripade pracku ak servisny ukon nahodu trva dlhsie. To je fakt. Vzdy zalezi na situaci. Ak mozete poslite mi cislo servisnej zakazky toho kamarata, dany servisny zasah si pojdem pozriet a pripadne vam napisem o co tam islo. Mozno budete mat aj iny pohlad potom. Niesom tu pre to, aby som vam tu ukazoval veci ako ste zvykuty a lepil vam oci nezmyslami a mozno to tak ostni robia, ja nie. Vela veci co sa tu prebera my potom sa pokusame vylepsit, aby ludia mali to co potrebuju.
@samsung_tomas Samozrejme. Robíš to pre neviem koho "pekne oci".... Si fakt myslis,ze na MK su len "blbe mamicky a zeny?! Ty nemas nic ine na práci len vo svojom voľnom case zadarmo robiť reklamu😂😂😂😂😂. Ak je to len na 10%pravda tak potom si ty ten hlúpy,ze to robíš zadarmo-prepac za uprimnost. Naozaj staci-aspon v mojom pripade.😉 Skús začať oblbovat niekde inde.
A naozaj ti nic posielať nebudem -nakolko to bolo dávnejšie a nemam o to záujem, bol to priklad. Ty ho ides teraz riesit lebo chces nieco dokazat? Proste su omnoho lepsie značky od Samsungu a bodka.
@celasapremenim to nie, mám dve deti, tak každý druhý deň, mne sa len veľmi páčila tá otázka, že ako často menite práčku? Ako keby to stálo päť korún a ako špinavé ponožky, každý druhý deň😉😅
@samsung_tomas ..a este napis,ze dany servisny zasah prides pozriet odkiaľkoľvek vo svojom osobnom volne a zadarmo.😂😂😂
@samsung_tomas A ano, ste vylepšili-mate wifi na práčke 😂😂😂😂😂😂
@samsung_tomas Hm 10 rokov waranty a 10 rokov garanty je veľký rozdiel...
@katka1981 Elektrolux....perieme často, máme 4 deti....
na mojich rodičov nemáme...otec kúpil automatickú práčku v roku 1975....trvala do roku 2000...rodičia mali 3 deti... Práčka bola slov. výroby...Tatramat
Nám ani jedna pracka nevydrží dlhšie ako 5 rokov, úplne ju "pretrhneme" aj keď vzdy sme kupovali nieco súrne v akcii, možno to bude aj tým. 10 ročná záruka tak to je super!
@evittam áno, sú omnoho lepšie značky ako Samsung a nepotrebujú reklamu 🙂 o chvíľu budeme mať aj deti na wifi 😅 aby sme ich vypli, či zapli a všetko bohaté spoločnosti budú kontrolovať, pomaly aj koľkokrát si vzdychnem pri milovaní 😆
@samsung_tomas 😰 ďakujem, neprosím ... ja mám veľmi zlé skúsenosti so značkou, ktorú prezentuješ.
@winni Uplne suhlasim. Akoze na co mi je wifi na pracku?! Ved nie som taká hlupa aby som nevedela kedy mi pracka doperie a aby som si ju hlavne nevedela nastavit tak ako ja potrebujem. 😉 Ako som z napísala takéto blbinky urcite vymyslel jedine chlap co videl práčku max."z rychlika" u mamicky.😂😉. Ako veľa ďalších "vylepšovakov"....
My sme menili nedávno Whirlpool za Whirlpool, mali sme zhora plnenú, chceli sme spredu s väčším bubnom a na ňu sme postavili kompatibilnú sušičku Whirlpool. Sme v rodine spokojní so značkou Whirlpool, moja mamka mala Whirlpool zhora plnenú od roku 1999, nedávno sme po mankinej smrti darovali práčku známym a stále plne funguje...
Cely tyzden pozeram co to za diskusie. Vzdy som si povedala -vydrzim,nezapojim sa. Ale nazov tejto temy ma dostal a uplne odrovnal...to dospely chlap,ktory zastupuje vyrobok na celom Slovensku nedokaze zo seba nic lepsie vypotit? Ako je mi luto ake meno hadzete tymto tyzdnom na znacku Samsung uz len nazvami diskusii, reakciami (ked nie su v sulade s vasim ctenym nazorom,okamzite utok). Tak veru takto tyzden so samsungom som si nepredstavovala. Nazory zien,ktore poznaju problematiku produktov pouzivanych v domacnosti chcete vediet ale po 2.strane vy viete lepsie... Skoda aj vasho casu (nezaplateneho) 😀
@marlenka222 Lepsie by som to nenapisala.😁😉
Ja svoju prvú vlastnú pracku ( Bosch ) mam pár mesiacov zatial. Predtým, este ako som bývala s rodičmi sme mali Whirpool cca 10 rokov. Práčku vymením, ked mi Bosch doslúži. Niesom taka bohatá aby som len tak menila pracky lebo sa mi zunujú 😄
@samsung_tomas Ja mam pracku do 200 eur a slape ako hodinky, cim viac programov a elektroniky tym horsie. Zatial ju mam 7 rokov 🙂
Teraz asi pred dvoma mesiacmi som vymenila pracku, ktoru sme mali 14 rokov. Sice este fungovala, ale som si povedala, ze uz by sme si zasluzili novu. Tak mam Samsung😀
Ja ak nájdem niečo lepšie, no stále je to LG práve kvôli servisu, prvú som mala Whirpool, má 20rokov a funguje, potom už len LG, teraz mam 4tu, ale fungujú bezporuchovo, menila som ich len pre potreby domácnosti, veľkosť bubna, teraz kvôli pare a sušičku tiež LG
Prvh sme mali Whirpoolku a vydrzala 14 rokov nedal sa uz na nu kupit nahradny diel.Teraz mame Samsung uz 6 rokov .
nam teraz pomalicky dosluhuje uz vyse 15rocna pracka, Ignis, musim poklopat ze tolko vydrzala,boli akurat len mensie dve opravy, ale uz cakam na novu... velmi sa tesim a musim si ale zvyknut na tie moderne vselijake svetielka a programy,urcite nebudem vyuzivat vsetky,
na starej mam len koliesko s programom a tlacitko zapnut vypnut 🙂😀 tak uvidim aka bude tato, mm nam objednal Zanussi, pride na druhy tyzden tak som zvedava aka bude... 😉 dufam ze tiez vydrzi lebo periem kazdy den,niekedy aj dvakrat 🙂
Nasa Boschka perie bez problemov od 2003 roku ( musim si zaklopat), pri troch detoch bezi denne. Jedina vychytavka ktoru ma, je odlozeny start, to dost vyuzivam, vecer alebo pred odchodom z domu pracku nalozim a ked rano vstanem alebo ked pridem z prace, mam cerstov vyprate a len davam susit. Vlani k nej pribudla susicka Siemens, ta zatial tiez funguje uplne super.
Babka mala Tatramatku, ta fungovala 25 rokov, potom sa odlomilo to koliesko, ktorym sa nastavovali programy, proste unava materialu, ten plast sa v strede rozsypal. Stryko vyfrezoval nove kolecko zo stareho vodovodneho kohutika a pracka fungovala v pohode dalsich 5 rokov.

@evittam Kam mu odisla ta pracka? Kamarat asi nevolal servis. Pokial by tak urobil tak pracku by mal urcite opravenu. Momentalne servis Samsungu je jeden z najlesie fungujucich servisnych sluzieb k spotrebicom bielej techniky . Ci uz pracky, chladnicky. Necakate tyzden pokial sa niaky zmluvny servisak k vam unuva prist domov, potom zisti ze musite cakat dalsi tyzden na nahradny diel, alebo si musite pracne pracku prinies vyservisovat sam, kde ste ju kupili. Samsung servis poskytuje v pripade dlhsej opravy ak nahodou nastane aj nahradny pordukt co sa vam u inych moze len snivat. To len tolko k servisu.