Čo sa podľa vás najťažšie vysáva? Pri bytovej naháňačke prevrátený kochlík so zeminou? Najlepšie na
Čo sa podľa vás najťažšie vysáva? Pri bytovej naháňačke prevrátený kochlík so zeminou? Najlepšie na koberec, že? Napíšte ako je to u vás...

Chlpy a vlasy . Máme vo vnútri 7 psíkov 😀, a je problém aj na plávačke nieto ešte na koberci
mix mokrej a suchej stravy
Určite vlasy z koberca.
najhoršie také kúsky miesť okolo nábytku, spotrebičov - najhoršie v kuchyni okolo sporáku, linky. Keď je nakvapkané + omrvinky, okolo kuchynského stola, stoličiek
Vlasy a omrvinky z chlpateho jedineho koberca, ktory mame v obyvacke 🤢👽😤
U nas je najhorsie povysavat schody,kedze tie vstupne su potiahnute kobercom, aby sa na nich nesmykalo...ale to je praca mojho muzika....takze aj on musi prilozit ruku k dielu 😉
Najťažšie sa vydávajú pavúky vysoko na stenách 😁 a neznasam vysávať pomedzi rozsypané lego 😁
Inak ma vysávanie celkom baví 😀
najtazsie sa vysavaju zasle miesta pod postelou 😎 a koberec s vysokym vlasom, lebo stale mam pocit, ze to nie je ono...a nieco tam ostalo
najtazsie to ide urcite s chlpami od domacich maznacikov / pozname to doma, mame nemeckeho ovciaka a ju vobec nestaci iba vycesat ale skor aj povysavat,ale to ona nedovoli 😝 /
a dlhe vlasy po mne a dcere.... a ako pise sisy222 tie pavuky by sa mi moc moc tazko vysavali... mam pred nimi respekt a straaaaasne sa ich bojim 🙈
ta zemina by mi vobec v taky cas nevadila 😅🙂

Jednoznačne chlpy 🙂 Kto nemá domáceho miláčika vo vnútri to nepozná. Prevrátený kochlík by bol za odmenu 🙂. A u nás sú tie chlpy vždy krát 5 🙂