Koľké z vás vysávanie baví a pre ktoré z vás je to len nevyhnutná povinnosť?
Koľké z vás vysávanie baví a pre ktoré z vás je to len nevyhnutná povinnosť?

Ja tiez velmi rada vysavam...🙂
Vysávanie, ako záľuba, nie, ale je to skvelý pomocník...
Ako kedy. Podľa toho či mám na to čas, alebo to musí byť rýchlovka.
@88patka88 ak sa mozem pridat do debaty, vam by sa skor zisiel velky vysavac, skor profi.... my mame od jednej anglickej firmy, nebudem tu robit reklamu, pouzivaju ho napr. upratovacie firmy... nie je ani taky ozrutny, cca po kolena, no zlatucky... povysava vsetko, vrecko je 4x take velke ako s bag.. minimalne. Riadne vysava. Ja ho zboznujem... prave mi vcera dosluzil electrolux po 13 rokoch a tohto som zase doniesla domov a je super. Huci sice ale na velke plochy, velku spinu na nezaplatenie... elektrolux sa mi zapchaval. A plny bol kazdy mesiac a tie vrecka kupovat tiez nie je lacna zalezitost.
@simca06022011 Ano, vela ludi riesi caste vymienanie vreciek vo vysavacoch. Preto vynikajucou variantou je bud specialny filter EZClean filter, ktory Samsung ako jediny dava k urcitim model vreckovym vysavacom. Pokial to 1x vyskusate uz pri tom zostanete, je to navykova vec. setri to vrecka cca viac ako čnasobne a momentalne mame akciu na tieto modely. Velmi prakticka vec
https://www.youtube.com/watch?v=5sNBmfAWAXkDalsou variantou je velmi dobry bezvreckovy vysavac, ktory sa jednoducho cisti. To vacsinou ludi odradza nakolko maju zle skusenosti. Momentalne novo vyvinuta technologia Cyclone Force Anti-tangle system = Turbinka zabezpeci vysypanie bez komplikovaneho cistenia od zamotanych necistout a vlasov.
https://www.youtube.com/watch?v=9U8NfwLYtHUKeď je dobrý vysávač, tak sa na vysávanie teším 🙂 Bohužiaľ, už sme teda vystriedali nemálo strojov (nie lacných ☹ A dlho nevydržali. Teraz sme po predošlých skúsenostiach kúpili lacnejší Sencor 🙂 Je bez vrecka, ľahko sa čistí, má umývateľné filtre a dobrý ťah 🙂 Zopár kozmetických chybičiek by som mu vytkla, ale na funkčnosti to nič nemení, takže podľa hesla "za tie peniaze..." som spokojná a na vysávanie sa teším 🙂 A veru aj idem hneď povysávať 😀
@samsung_tomas mna osobne viac ako vrecko zaujima vysavacia "hlava". Nakolko vela ich je takych, ze napriek tomu, ze to prepnem na podlahove vysavanie (s tymi chlpkami dole), poskriabu mi dlazku, moj elektrolux mal na tom take koliecka a tiez mi tiez robili sarapatu, tento priemyselny co mame, ma tu hlavu taku "tvrdu"... kedze mam na zemi makke drevo, alebo mramor musim na to davat pozor a teda vysavac tym padom setrim.. ono je to mini skrabancek sem, a mini tam, ale ak sa vysava dajme tomu len kazdy druhy den, tak sa to nazbiera 🙂 toto je teda prva vec co pozeram na vysavaci a potom ako vysava... lebo niektore maju taky ťah, že to aj rukou pozbieram :DDDD pravdupovediac, samsung som este nemala... posledny nakup vysavaca bol sklamanie (nepotrebovala som,a le chcela som stary vymenit... ), vybrala som podla recenzii a bola to jedna hroza :DDD rozmaznana som, radsej dam za taky co bude fungovat 500EUR ako 200EUR za nieco, co ma bude rozculovat :DD
@simca06022011 Plne s vami suhlasim. Hubica je jednou z najpodstatnejsich casti vysavaca. Nie, ze je 4A 🙂)) Nieje problem spravit vysavac s vysavanim koberca A, ale bude sa snim dat vysavat 🙂 Hubice pri tychto modeloch su uplne popriemerne a neda sa snimi vysavat a stoja cez 200e. Viem, ze som tu za Samsung a kazdy si povie, ze budem obhajovat tuto znacku za kazdu cenu, ale naozaj aj hubice mame vynikajuce uz od zakladnych modelov - premiove 3 klbove so stalym pritlakom, ktore pouzivaju system lamiel, aby necistoty ste vysali bez zvihania hubice. Samozrejme klik system aby vam hubica drzala bez vypadavania. Zaroven na spodnej strane sa nachadza specialny material ktory obmedzuje tvrde casti, aby sa dotykali podlahy. Poslem realnu fotku akonahle pridem do prace.
Mňa vysávanie baví, rovnako i môjho ročného syna, kt neustále lozí za vysávačom, začína chodiť, takže sa občas o vysávač oprie a ho tlačí pred sebou. Nemám rada zmývanie, vysávať denne mi nerobí problém, mám potom dobrý pocit. Môj syn pri zvuku vysávača občas i zaspal.
Ako kedy :D Asi sa z tej nevyhnutnej povinnosti stava konicek :D
odkedy mame novy vysavac (DYSON) tak vysavam velmi rada, predtým sme mali SAMSUNG ale zla skusenost ( Samsung uz nekupujem , neuznana reklamacia na vysavac v zaruke) . Pri detoch, psovi, papagájoch musim vysavat kazdy den.
@simca06022011 ono je to tažké vysoká cena není zárukou kvality my máme 2 vorwerky jeden 599€ druhý 300€ obidva funkčné no využívané minimálne vhodný na velke plochy bez prekážok pre mňa bol top vysávač ktorý sme kupili za 20€ zožral všetko dvíhal koberce 😁 no neviem čo sa stalo prestal ísť nikde sme ho už nenašli 😕 teraz mame najnovsie nilfisk 70€ není zlí ale tam mi nevyhovujú hlavicu na spodu su gumové strapce s ktorými sa neda behat po koberci hore dole iba smerom k sebe od seba nehrozí....so samsungom skúsenosť zatiaľ nemám ...máme aj jednoho bezvreckoveho chudáka ktorý síce ide ale skor rukami by som lepšie pozbierala....naozaj nájsť vyhovujúci vysávač pre našu domácnosť je umenie ...ale idem skúšať ďalej 🙂 už máme favoritov uz len vybrať😉
No mňa vysávanie nebaví vôbec 😂 😂 Pre mňa je to len nutná povinnosť. Od kedy sa nám narodil Sebastian, tak to platí dvojnásobne, nakoľko mladý muž je veľký milovník suchých rožkov 😅
Ja vysávam, lebo musím, striedame sa s manželom, na vysávače máme šťastie, vydržia nám veľmi dlho a to vysávame podľa potreby, keď je treba aj každý deň🙂
vysávam lebo musím..nemôžem sa pozerať ako za dva dni dokážu deti koberec ušpiniť. ale ako sa pri tom nadrem..dávam max výkon..a maximálne ma to vyčerpá..potom lahnem a oddychujem :D kiežby existovalo niečo čo má poriadny ťah a nenarobím sa ako na stavbe.
@88patka88 ak by ste potrebovali s niečím poradiť rad pomôžem, pripadne vysvetlim. Výber e ham vždy na vas.
Neskutocne neznasam vysavanie 😂😂😂 robim to lebo musim.....a preto chcem roboticky vysavac - s testovacim Samsungom som zazila tie najkrajsie chvile a spominame doma na ne vsetci pozitivne 🙂
Ako kedy 😊 ..niekedy mam vyložene chuť ísť a povysávat -lebo milujem ❤ uprataný byt a len tak si dokážem oddýchnuť.. .inokedy je to skôr povinnosť -lebo pri detoch sa bez vysávania nedá a ja niesom ten typ ktorý dokáže vysávač nahradit zmetákom 😕 Aj keď vyťahovať ho furt dokola ma unavuje viac ako samotné vysávanie 😂
Tak či onak vysávam denne..či už sa mi chce alebo musím 😉
@88patka88 Ak mozem odporucit tak vyskusajte najnovsiu technologiu bezvreckoveho vysavaca s technologiou Anti-tangle cyclone system - Turbinku. Lahko sa cisti, minimalne spini umyvatelny filter v porovnanie s inymi modelmi. Bude mat vynikajuci saci vykon. Momentalne je akcia v Nay, TPD kde ziskate s tymto vysavacom zadarmo mini Turbo rotacnu kefu. Staci ak si budete pytat Turninkovy vysavac. Vsetci poznaju tuto najnovsiu vychytavku v bezvreckovych vysavacoch. Zaroven samsung ako jeden zmala vyrobcov ma certifikovane vysavace vhodne pre alergikov. BAF,SLG certifikat napr. model http://www.samsung.com/sk/vacuum-cleaners/vc07k...
Neaví ma to, pripadám si ako veverička v koliesku. Vysavam vysavam a vysavam...:(
@samsung_tomas žiaľ ja my tu nay nemame zijem v AT ale dnes vecer ideme do metra vyber je tam obrovský tak sa po ňom popozeram ...my sme pozerali aj samsung a je to jedna z možností ktorú sme vybrali tak uvidíme čo tam nájdeme
mňa by to bavilo, keby som mala normálny vysávač...kúpili sme si bezvreckový, ale to som dlhšie čistila všetky filtre a nádobky ako vysávala... ďalší sme dostali fuknčný, ale stále sa na ňom čosi kazí - raz nevysáva dobre, inokedy vypadne mriežka na filter... a ja už nemám nervy a ani čas sledovať všetky parametre pri výbere nového vysávača... takže vysávam z nutnosti... resp. nechávam to na manžela.
Ja tiež rada vysavam a dokonca mame vysávač stale v strede izby. Pretože môj skoro 2 ročný syn ho nepustí z rúk....len by vysaval. 👶 😀
Ja vysavam každý deň s radosťou 🙂 dokonca sa ku mne pridal 1,5 ročný syn 😇
mna bavi len ten stav po vysavani, ked vidim vsade pekne cisto 😘

Ja rada vysávam. A najradšej vysávam u mamky. Ona má miele. Ten je super.